Sutii Projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Bitter, 20.12.2013.

  1. Bitter

    Bitter 1st gear

    Opel rakentelun yhteydessä on noita varsinkin GM USA vehkeitäkin ollut. Nytkin muutamia harrastelu kohteita aktiivisenä mikäli muulta touhulta aikaa jää (konttikauppa).

    [​IMG]
    1988 Trans Am GTA joka tarkoitus siistiä ja laittaa alusta kuntoo. Tekniikka puolelle 2000 luvun LS alumosa hilppeineen.


    [​IMG]
    1989 Trans Am TTA joka tuli huudettua USA huutokaupasta. Vähän ajettu mutta sähköpalo ollut kojetaulun alla. Entistetään kuntoon ja sen vuoksi ostin varaosa trans amin josta jää sitten yli kaikki muut roinat.
    [​IMG]

    Ja sit on kolme muuta LS koneista tai ehkä neljäkin tulossa ens kesäks radoille teamiimme. Saa tykätä facebookissa "Sutii Racing"
    Tiimimme mannekiini kuljettaja 17v Jutta tyttö ja + 700hv
    Lajeina pääasiassa Drifting ja Time Attack.

    https://www.facebook.com/sutiiracing?fref=ts
     

Kerro tästä muillekin!