Suur-Saimaan ympäriajon ilmoittautuminen 1.3. mennessä...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 17.2.2012.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Jos kesällä kiinnostaa vähän pitempi ajelu harrasteautollasi, niin 30.6-1.7. on Suur-Saimaan ympäriajo, josta ohessa faktaa:

    20. Suur-Saimaan ympäriajo 30.6. - 1.7.2012

    HUOM! Vahvista ilmoittautuminen 1.3.2012 mennessä. Kannattaa kysellä puuhamiehiltä, jos et kerennyt ilmoittautua tuohon 1.3. mennessä.

    Lauantaina 30.6.:
    Lappeenranta – Imatra – Ruokolahti – Puumala – Anttola – Ristiina (Heimari)

    Sunnuntaina 1.7.:
    Mikkeli – Ristiina – Mäntyharju – Savitaipale – Taipalsaari – Lappeenranta

    Ajo on tarkoitettu museoajoneuvoikäisille (yli 30v), entisöidyille tai hyvässä alkuperäiskunnossa oleville mobiileille ja konepyörille. Pyrimme tekemään parhaamme, että tapahtumasta muodostuisi jälleen kesän kohokohta kaikille mukana oleville.

    Me tapahtuman järjestäjät olemme erittäin kiitollisia siitä mielenkiinnosta, jota Te olette osoittaneet vuodesta toiseen tätä perinteikästä reittikilpailua kohtaan. Suur-Saimaan Ympäriajon suosion kasvuun ei ole varmasti vähiten ole ollut vaikuttamassa asian harrastajien yhteenkuuluvaisuuden tunne ja kiireetön ajelu aina niin sinistä Saimaata kiertäen. Mottonahan meillä alusta asti on ollut, että Hauskaa olla pittää.

    Lisätietoja: Paavo Kokkonen
    GSM: 0400-651 011
    Sähköposti: paavo.kokkonen @ surffi.fi

    Lisätietoja saat tarvittaessa:
    Osmo Hinkkaselta puh. 0400-909 857 sekä
    Kari Laukkaselta puh. 050-358 9352.

    Ja täältä linkistä koko stoori ja se viimeisin tapahtumatieto:

    http://www.rivakka.net/mobilist/html/ympariajot.html
     

Kerro tästä muillekin!