Suuri työkalukeskustelu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja WBBC, 15.2.2014.

  1. Ck

    Ck Gearhead

    [​IMG]

    3/8 "konenivel"
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    muij valitti kun törsäsin tänään lidlin läpireikä räikkä/hylsysarjaan 24e...

    [​IMG]

    mun mielestä etevä jos ahdas paikka esim koneen ja tulipellin välissä ettei räikkä sovi ja lenkkiavaimet ei liiku tarpeeks. toimii myös kun on pitkästi kierrettä ja mutteri on syvällä. en o raskinu vielä kokeilla.
     
  3. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Räikkälenkit. Ja työkaluvaunu missä on paikka kaluille niin että yhdellä vilkaisulla näkee mitä puuttuu, mikä on hukas, mitä pitää ettiä. Vähentää hävikkiä työkalujen suhteen merkittävästi
     
    pettermer tykkää tästä.
  4. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mulla on 15 pakkia täynnä työkaluja ja aina jotain hukassa, ei sovi tuo määrä seinälle eikä työkaluvaunuun (sellainen iso vanha on mut en osaa käyttää)
    pitäis kesällä valaa tasanen betonilaatta suuliin rimoilla nelioiks jaettuna. sais jotain tolkkua noihin hommiin. ja ympäriinsä hyllyt ja niiden päälle valopisteitä.
    tarpeeks sekavassa tallissa voi säilyttää tavaroita ilman varastamisen pelkoa, slaavat ovelta kattoessa toteaa vaan että pelkkä pskaa.
     
  5. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Kaverin pajalla jouduin hitsuuttelemaan ja se oli nerokkaana miehenä laittanu hitsimaskiin led lenserin lampun.Oli muuten helvetin pätevä systeemi,ei tarvii mitään erillisiä lamppuja viritellä esim. auton alle tai muutenkaan.Ja myös läppä silmillä näki hitsattavan kohteen paremmin jos ei oo mitään hifimaskia.Kokeilkaapa huviksenne.
     
    pettermer tykkää tästä.
  6. Tunari-82

    Tunari-82 1st gear

    Nämä on myös hintansa väärtit,peltihommissa.
    Eli bilteman 59€ penkkipelisakset
    [​IMG]
     
  7. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

    Tänään vedin auton parkkiin erään kaupan pihalle niin heti tuli kuramutteri kysymään jos tulisin kattomaan hänen ongelmaansa viton takaluukkuun... ongelma oli kaks täyttä upouutta työkaluvaunua jotka hän olisi ystävällisesti mulle antanut ilmatteeksi jos ostan hänen agrekaattinsa ens 2600 eurolla...
    Vaunut oli ihan tukevan olosia, mutta kalut vaikutti tinalta. Kauppa-akti jäi syntymättä. Olivat jotain würtenberg tai jotain sinnepäin merkkisiä...
     
  8. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Olipas hyvä huomata tämä, kävin itsekin setin hakemassa ja hintaansa nähden ihan ok laatusilta vaikuttaa, räikässäkin on ainakin 60 hammasta kierroksella, eli pienessäkin tilassa mahtuu käänteleen. Ainoa mikä arveluttaa on hylsyjen muoto, ovat jotain ns. yleismalleja, sellainen tiheä rivoitus hylsyn sisäpintana, eli näyttäisi, että sopivat esim. ulkopuolisten torxienkin avaamiseen, toinen asia on sitten ovatko missään kovin hyviä. Ehkä tiukassa paikassa avaus kannattaa tehdä normaalilla kiintolenkillä ja sitten jatkaa kiertämistä hylsyllä.
     
  9. valpas

    valpas Gearhead

    Tänään Maanantaina on Lidl:ssä peltiharrastajalle edullisia työkaluja.
    Ne kalut, joita lidlistä olen ostanut, eivät ole koskaan olleet hinta/laatu suhteessa pettymyksiä. Takuu usein 3v.
    Aattelin nyt just lähteä Lidl:iin. Mulla ei ole nyt muuta mielessä, kuin nuo paineilmaliittimet, ja jotain muuta pientä.
     
  10. f34

    f34 Double Gearhead

    toimiiko, jos sujauttaa tavallisen käsineen sormiosaan pikkumagneetin?
     
  11. Hai

    Hai Double Gearhead

    Onkohan tuo nyt Lidl:issä tyrkyllä oleva 20€ maaliruisku se hyvempi vai huonompi, josta DX kertoilee tuolla toisessa ketjussa?
    viewtopic.php?f=12&t=50106&p=2859194&hilit=ruisku#p2859194
    Painelimaepäkeskonen oli myös 20€. Noi on useasti sellaisia, että jos halpis toimii, niin kestää riittävän pitkään. Jälki ei ole kiinni niinkään koneesta.
     
  12. Ck

    Ck Gearhead

    Hain joskus lidlistä parksiden paineilma/taltta vasaran. erittäin hyvä ja hyvin kestänyt vehje 3v takuulla. Tänään kävin hakeen 20m paineilmaletkukelan, kätevä jos tarvii romuihin pihalla käyttää ilmaa, ei tarvi kompuraa aina siirrellä.
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Lidl;in vehkeet ruukaa olla sellaisia, et niitä näkee ihan oikeiden korjaamoiden seinillä
    Mulla ois sellainen käsistys ettei lidl yritäkkään tehdä voittoa työkaluilla vaan ne myydään omillaan

    Mikähän lie räikkälenkeissä maksaa niin penteleesti itelle ostin lidl;istä kaks satsia räikkälenkkejä peräti 16e satsi ja muovipakissa vielä

    Sit kans samalla ostin itelle leluksi erillisenä muualtaostettuna varmaan liki 500e maksavan monitoimi laitteen ja kaikki 22e mittaa huoneen tilavuuksia on taulu-tasolaser, koolaus jne tunnistin
    Pelkkä tilavuus mittari tais olla 200e
     
  14. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Viimeisin (paras) ostos on Snap-Onin 1/4 akkuräikkä. Mahtava suorastaan! Ihan must työmaailmassa!!! Suosittelen jos on tarve vähänkään ruuvata ammattimaisesti. Ei paskasia letkuja ja valo vääntiön päässä kruunaa ruuvamisen.
     
  15. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Meillä töissä noita alku räikkiä mut milwauken tekemiä.

    Ihan ehdoton peli...... Ei meinaa tulla toimeen enään ilman sitä :)
     
  16. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Onko kellään kokemusta akku epäkesko hiomakoneesta?

    Kattelin semmosta mut hinta 500e En muista merkkiä. Mut onkohan noita monilla valmistajilla? Ja kestääköhän akut kovin kauaa?
     
  17. voittol

    voittol 2nd gear

    Nyt kanssa päästy työkalun makuun , ostin piltemasta 220voltin mutterinvääntimen, jahka talvipyöriä vaihdetaan , tehen raportin välittömästi, piltsulla 42.90 , tällä viikolla Tokmannilla 49.90.
     
  18. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Se Bilteman keltainen mutterinväännin on ihan soiva peli, ja on kestänyt käyttöä. Bahcon paineilmamopo on niitä tapauksia varten jotka ei tuolla ole auenneet, mutta harvoin on moista päässyt käymään.
     
  19. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Voi olla että on vähän sama kuin rälläkän kanssa,keikkahommiin hyvä.Pitkä jyystö varmaan myrkkyä.
     
  20. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Knipexin pienet papukaijapihdit on niin kätevät, että käytän niitä aina, jos ei satu olemaan sopivaa työkalua lähellä. Laitan aina taskuun, kun lähden autoa, tai mitä tahansa laittamaan.

    Toinen on Bilteman pikku räikkäsarja. Kulkee lähes aina mukana autoissa.
    Yhden sarjan unohdin auton myydessäni kuskin penkin alle. heti, kun huomasin näin käyneen, piti ostaa uusi tilalle.
    Yritin äsken Biltemasta etsiä sitä, mutta en löytänyt. Ei siis parane tätä enää hukata. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!