Suuttimet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja GM1986, 29.6.2022.

 1. GM1986

  GM1986 1st gear

  Aiheuttaako erityisiä toimenpiteitä jos vaihtaa 5.0 TPI koneeseen 19lb suutinten tilalle 22lb suuttimet?
   
 2. 3964

  3964 2nd gear

  Kylmänä ja wot luultavasti rikkaalla,normi ajossa riittäneenkö lambdan korjaus vara.

  Nuo on vakiona täyskaasulla säädetty aika rikkaalle(turvalliselle) ja ei nuo isommat suuttimet ainakaan helpota tilannetta.
   
 3. GM1986

  GM1986 1st gear

  No pitäiskö se käyttää säädettävänä jos vaihtaa isommat suuttimet?
   
 4. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Ei ehkä aivan välttämätöntä, mutta kulutus, ajettavuus, teho ja mahdollisesti katalysaattorit kärsii, joten jos ei halua ohjelmoida niin ei kannata varmaan asentaakaan.
   
 5. fenix

  fenix 2nd gear

 6. GM1986

  GM1986 1st gear

  No jopa kuulostaa monimutkaiselta,ajetaan vakiosuuttimilla.
   
 7. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Kun plenumin käyttää irti, samalla vaihtaa säädettävän painesäätimen. Ruuvista pyöräyttää painetta hieman alemmas niin ei tarvi ohjelmoida. Sitten myöhemmin myös helppo rikastaa pikkuisen kun viritys huutaa lisää gasoliinia. Painemittarin ja liittimen kiskoon tarvitsee tottakai.
   

Kerro tästä muillekin!