Suzuki 600 Bandit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Morbidelli, 9.10.2018.

 1. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Päivitys Suzukin käynnistys ongelmaan. Vaihdoin uudet sytytystulpat niin lähti käymään heti kuin "palmun alta".:) Toimii hienosti tyhjäkäynti ja osakaasualueet, täyskaasua en testannu.:D

  Ihme ja kumma, että itsekseen tallissa kynttilät pimenee. Kyllä varmaan tuo kalusto pysyy paremmin kunnossa, kun säännöllisesti käyttää ihan kuumaksi moottorin. Ongelmana on se kun ei ole liiikennekäytössä ja pihassa ajaa taloa ympäri, niin alkaa maisemat tympiä pitemmän päälle.
  Omistajan vaihdos olisi paras ratkaisu...
   
  palontie ja Vuppe tykkäävät tästä.
 2. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  Hienoa että sait toimimaan!
  Ei ne itsekseen pimene, vaan jokainen lyhytaikainen käyttö nokeaa niitä aina hieman lisää, joka sitten haittaa vasta seuraavalla kylmäkäynnistyksellä ja mitä viileämmäksi ilmat menee, sitä helpommin häviää kipinä paineisessa sylinterissä.
  Jos aiot samaa talonympärys matkailua jatkaa tulevat vuodet, pistä pykälää pienemmät tulpat lämpöarvoltaan.
   
  Muokattu: 13.10.2018
  Vuppe tykkää tästä.
 3. Vuppe

  Vuppe Double Gearhead

  Siis kuumemmat. Muistaakseni lämpöarvot menee jossain tulppametkeissä toisinpäin.
   
 4. rb

  rb Double Gearhead

  Oletus varmaan NGK.

  Mitä pienempi numero, sitä kuumempi tulppa.

  Mut hienoo Morbidelli, että sait sutsukin sysäämään...
   

Kerro tästä muillekin!