svda kisakalenteria?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja el vivados, 20.6.2008.

  1. BBC

    BBC Guest

    Blacksmith

    No niin. Kisakesä Ruottisa on takana ja olihan hieno tuo kesän toinen Blacksmith. Dragstereita oli n. 10kpl (Saksa, Ruotsi, Norja, Suomi), Funnycar, Alteredeja, gassereita,.... ja hienot kelit, hieno tunnelma sekä paljon muita nopeita autoja valmistettu pre ´73.

    Oma linko alkoi hieman toimimaan kun on löytynyt pari vikaa polttoaine puolella ja on tullut vaihdettua mantorpissa MSD:t Magneettoon jne,... mutta eipä menny sekään hukkaan koska paremmalta näyttää kosla sillä ja toimii kuin kello. Loppunopeuden sain jo lähes 240km h mutta aika on vielä vaatimaton, johtuen auton "yliohjautumisesta" joko vasemmalle, oikealle tai vuoropäältä molemmille puolille n. 200m matkan.
    Unohtui lisäpaino Norrköpingiin asuntovaunun lattialle, joten sitä olisi nyt tarvittu kun pärinä ja pauke saatiin oikeanlaiseksi. No, syytä on kyllä perävälityksessäkin, joka on 5.43:1 eli se ainakin menee vaihtoon ja tippuu 4,5 paikkeille ja sen myötä auto rauhoittuu paljon ja energian saa kohdistettua eteenpäin eikä hyppimiseen taivaalle tai kohti joulukuusta.

    Ehkä FHRA kisoihin johonkin testaamaan ja säätöjä kokeilemaan olisi kiinnostus ja tarve, mutta pitänee kattoa miten herrat suhtautuu tämmöisiin vintage vehkeisiin ihmisten viihdyttäjänä,....

    T.aulis

    PS: siellä oli myytävänä aivan pirun hienoja etumoottoridragstereita halvalla!!! joten kaikki niistä haaveilleet ja unissaan puhuneet ottakaa yhteyttä minuun niin lähdetään hakemaan romut kotiin. 1 x earlyhemi-ruisku -metanoolivehjes ja 1 x pikkulohko-ahdin-ruisku -metanoolivehjes. Nopeita molemmat ja joko aitoja vanhoja tai pirun hyvin tehty semmoiseksi. Ei mitään hiteck hip hoppia.
     
  2. shark

    shark 3rd gear

    Paljon oli kattomista ja pari Suomalaista autokuntaakin oli paikalla Auliksen lisäksi,tosin vaan kattomassa..
    Tykkäsivät myös tapahtumasta ja leppoisasta ilmapiiristä.

    Kuvia täällä

    http://race68.com/kjula200.htm

    Vielä kahdet kapinat jäljellä ennen lumia.
    Syyskuussa luvassa myös vanhoja lentokoneita läpättämässä.
     
  3. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    Tuli käytyä ja mukava tapahtuma paljon hienoja härveleitä
     
  4. el gringo

    el gringo 1st gear

    siellä oltiin ja varmasti ensivuonna uudestaan ja jälleen nukutaan ruumisautossa :D
     
  5. shark

    shark 3rd gear

    Nyt Lauantaina pärähtää käyntiin Nostalgia kisa.

    Viikonlopuksi luvattu korkeapainetta ja kumin polttoa 8)

    Norjasta ja Saksastakin tulossa porukkaa.

    Eka kertaa Rodeillakin oma luokka ,joten katsottavaa riittää.

    Kulkeekos Suomesta enää laivoja tännepäin :wink:

    Sata kilsaa satamasta motaria ja tanner tärisee ,eikä hiilikuitukippoja radalla :lol:

    Tämän hetkinen osallistujalista.

    http://rodnkustom.se/RKS2010/ANMMO1.htm
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  7. shark

    shark 3rd gear

  8. Putte

    Putte 1st gear

  9. BBC

    BBC Guest

    Blacksmiht - Hot Rod Drags

    Aika vähän tuolla on sattunut ja paikka on pirun siisti ja kaikki palvelut 10-15km päässä Eskilstunassa, jos niitä tarvii.

    Ei näkyny suomalaisia, jostain kumman syystä,..... ja ei ole kovin kallistakaan kun ilmoittautuminen 400-600kr per äijä riippuen ryhmästä.
    hieno kenttä, 1km jarrutusmatka (ei tarvi turhaan aukoa varjoa), uusi paluustrippi,.....

    Laivalippu 144e (mennessä hot rod ja kärry, tullessa hot rod. hytti B2 mennnen tullen) + 150e bensaan ja vähän ruokaan.

    Hienoa kalustoa oli nurmikentät täynnä, katselua olisi riittänyt vaikka 2ksi päiväksi. Illalla on aina latobileet, jossa hyvät bändit soittaa. Niin ja leiriintyminen ilmaista alueella. Tuommonen 10asteen yölämpötila on ihanteellinen kun on hyvät makuupussukat ja ilmatäytepatjat,....

    Mutta Tietenkin jos ajaisi suomessa kilpaa niin pitäs olla hieno linkkari (ennen oli rock jos oli ilmajouset, nyt pitää olla korkea ja 3 akselia ja 40neliön katos) tai puoliperävaunu,... jne mutta tuolla porukka nukkuu pääosin pakuissa, teltassa tai yllätys yllätys farmarivolvon takaloosterissa.
    Halpaa ja hubaa.

    aulis
     

Kerro tästä muillekin!