Swedujen swapit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Swine, 25.7.2005.

  1. Swine

    Swine Gearhead

    No okei,tämä ehkä kuuluisi tuonne tapahtumat otsikon alle.Kuitenkin sen verran sivuaa tätä aihetta,niin survon topicin tänne.Utelisin mitä swappeja ja koska Ruotsissa on,siis sellaisia jotka on suunnattuja rodien/kustomeiden/pöpilismin riivaamalle ostajakunnalle?
    Mieluiten sellaisia joista voi löytää muutakin kuin Taiwanin miesten ja naisten ahkerasti markkinoille ulostamaa reproshittiä?
     
  2. JanneK

    JanneK 3rd gear

  3. Swine

    Swine Gearhead

    Vaikutti aika lupaavalta kuvista päätellen,eikä edes minkään mahdottoman matkan takana.En vaan löytänyt mistään että koska on tänä vuonna,vaikka koitin googletella.Ilmeisesti on ollut jo?
     
  4. JanneK

    JanneK 3rd gear

  5. Swine

    Swine Gearhead

    Kiitos ja kumarrus,just tuon tapaista tapahtumakalenteria hainkin :D
     

Kerro tästä muillekin!