Swinger-74

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja signet, 11.12.2005.

  1. signet

    signet Gearhead

    Laitetaan tännekin,ihan mielenkiinnosta,eli Swinger-74 318,vihreä,ajettu muistaaseni vain 65tkm ja hintaa oli 56tmk.Oli kuin uusi.Jonkun sahanomistajan entinen jostain Haminan suunnasta.Oli Karhulassa Myyntiauto nimisessä liikkeessä -90 luvun puolivälin jälkeen,oli ollut liikkeessä jo vuosia, mutta oli kesäisin lappu ikkunassa pihalla.Mihin lienee myyty?Kuka sai tämän aarteen ostettua, ja onko säilynyt originaalina?
     
  2. kickdown

    kickdown Gearhead

    Oiskohan mahdollisesti sama laite mikä oli myynnissä v.2000 Hyrylässä Jalopare nimisessä liikkeessä? Vuosimalli oli kyllä -73.Metallinhohto vihreä vihreällä valevinyylikatolla, oli vähän ajettu, olisko ollu pikkusen päälle 100tkm. Pyynti oli jtn 35tmk ja tais jäädä kaupat tekemättä jonkin parin kolmen tonnin kinan takia...
     
  3. signet

    signet Gearhead

    Nostetaas ylös kun ei tän yksilön kohtalosta ole saatu varmuutta.Jos ei ole myynnissä niin olis kiva kun tietäis että on hyvissä käsissä.
     
  4. signet

    signet Gearhead

    Löydetty.Herrasmies Turun suunnalta soitteli,kertoi ostaneensa Turun läheltä,jossa n.10v ollut piilossa.Pääasia että on hyvissä käsissä.Terveisiä uudelle omistajalle.
     
  5. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger-73 318 cid

    olen Swingerin-73 uusi omistaja ja uusi näillä sivuilla . Autoja olen harrastellut jo vuodesta 1979 lähinnä euro Fordeja. Swingeri on viimeviikolla museokatsastettu,parivesiprikkaa lohkosta uusittu ja pakoputkisto tulee tällä viikolla mallia martelius. Swingerin mittarissa on 71000km ja viimeiset 10v seissyt ajamattomana. osa puuttena selkönojan vapautusvivun nuppi jos joltain löyttyy niin soita 040945679. Herrasmies huh huh
    :D
     
  6. signet

    signet Gearhead

    Kuvia aikakoneesta?
     
  7. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger-73

    Kuvia löytyy ,laitan sähköpostiin. :D
     
  8. duster73

    duster73 Gearhead

    Re: Swinger-73

    ei ei!kun kaikille nähtäväksi :)
     
  9. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Kuvia

    Tervehdys.laittisin mielelläni mut osaamisen taso kuvien laittamiselle Foorumille on heikko,saan kyllä apuja mutta vasta viikonloppuna.
    Dusterilla näkyy olevan harrasteena myös Euro Fordeja itseltänne löytyy M-Fordeja
    20m RS 2d -69
    17m RS 4d -71
    20m Taunomatic -66
    :D
     
  10. duster73

    duster73 Gearhead

    tuo taunomatic on hauska nimitys :) olen vähän suunnitellut omaan metriseenkin automaattia.ellei sitten satu löytymään todella hyvää rattikarahka ohjauspylvästä.omassa on niin kulunut,että kääntyy vaikka toiselle puolelle rattiakselia.
    helpoin tapa kuvien laittoon on laittaa ne esim kuvablogi-sivulle ja vaikka linkki tänne sitten.
     
  11. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger-73

    Kiitos neuvosta yritetään. 20m Taunomatic on tarkoitus myydä jos kiinnostaa niin ilmoittele 20m on museorekisterissä mutta ei kuitenkaan mikään näyttely kuntoinen.
     
  12. duster73

    duster73 Gearhead

    muuten kyllä,mutta tilat on jo nyt käynyt vähiin.myöskään budjetti ei anna myöten :( niin paljon hauskoja autoja,niin vähän fyrkkaa...
     
  13. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger-73

    Juu sama juttu liian vähän rahaa ja liikaa autoja. :
     
  14. signet

    signet Gearhead

    Re: Swinger-73

    Juuri näin 8)
     
  15. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger -73

    :eek: nyt olis Putkisto paikoillaan ja savut otettu äänimaailma on maltillinen mut kuulee 8:n höpinän.seuraava koitos olis vuosikatsastus muutos katsastuksineen.vielä puuttuu Se hantinpuolen selkänojan vapautusvivun nuppi kromattu löytyykö keltään ylimääräistä ?

    :)
     
  16. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger-73

    Onko totta et kellään ei ole myytäväksi hantinpekin kallistusvivun nuppia
    Autohan on Dodge Dart swinger-73 :eek:
     
  17. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger-73

    Mikä Swingerin perän tyyppi ? Lueskelin mopar tietoutta jossa kerrottiin et
    7.1/4 perään ei ole saanut lukkoa mut 8.1/4 saa kyseisen tiiviste liian suuri ja perässä on lukko eli onko jollain tietoa ? Auto on vuosimallia -73 .
     
  18. L.P.

    L.P. Gearhead

    Laitetaanpas 1243. kerran tämä linkki. Tutustumisen arvoinen sivu muutenkin

    http://www.mymopar.com/index.php?pid=75

    7.25:een on saanut sure-grip -lukkoa, mutta se on aika paljon harvinaisempi kuin isoihin periin. Jos 8.25 tiiviste on liian iso perään, niin silloin se ei voi olla kuin 7.25.

    Myydään/Ostetaan osioon ilmoittamalla voisi löytyä nuppi & kumppanit paremmin. Myös eBayssä niitä pyörii todennäköisemmin enemmän kuin Suomen ilmoituksissa.
     
  19. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger-73

    Kiitos vastauksesta elikkä kyseessä on 7.25 perä kitkalukolla ilmeisesti tilattu
    Autoon.auto on suomiyksilö.kuinka mahtaa olla kestävyys tollaisella yhdistelmällä ? 8)
     
  20. L.P.

    L.P. Gearhead

    Toimii normaalissa ajossa niinkuin on suunniteltu, kunhan muistaa huoltaa.

    Jos rupeaa harrastamaan liikenteessä typeryyksiä, kuten kumin polttamista, niin saa yleensä sitä mitä tilaa eli laatikko- ja peräongelmia.
     

Kerro tästä muillekin!