syksy tulee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tommy8267, 30.9.2006.

  1. tommy8267

    tommy8267 Gearhead

    elikkä ilmat kylmenee ja autolle tehdään normaaleja huoltoja talven varalle.ihmettelin ku lämppäristä ei tullu ku haaleeta ilmaa ja rupesimpa vaihtamaan termaria..No, vesiletku irti ja nesteet pihalle..Sit termari koppoolia aukasemaan ja siinä vaiheessa ku sen aukasin rupesi pääsemään painokelvottomia sanoja..Ei termaria ollenkaan!!!Ostin auton alkukesästä eikä tullu mieleen lämpimillä keleillä katella semmosia asioita ku auto pelas muuten yllättävän hyvin.nyt on termari paikallaan ja nesteet ja öljyt sekasi...Naurattaa vaan et miten paskasti ne autoja osaa pitää...ei sekään keltä auton ostin tarvihe muuta autoa ku jonku 90-lukusen tojotan korkeintaan jos ei tee muuta ku ajaa vaan eikä halua sotkea käsiä... :rotfl: :rotfl:
     
  2. GRA-55

    GRA-55 1st gear

    Tuttua hommaa. Henkilö jolta ostin harraste bemarini oli pitänyt auto pihaojassa monien vuosien ajan välittämättä tielle levitettävästä suolasta ja lumiauroista. Olihan se hivenen mätä ja kolhunen ostohetkellä.

    Niin ja Taunuksessani on tiivisteiden tilalle laiteltu SIKA-FLEKSIÄ! Yritäs nyt siinä saada venakoppaa tai öljypohjaa irti ilman rautakankea. :x
     

Kerro tästä muillekin!