Syksyn sienisato kilpalu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kenne, 21.8.2006.

  1. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

  2. pötkö

    pötkö Gearhead

    Kumma kun noita Lahden poikia ei kesällä näy :wink:
     
  3. NineBall

    NineBall 1st gear

    Huomioitava uutinen. Nuorten intoa ja varomattomuutta liikenteessä. Ei hyväksyttävää.

    Meidän suljetulla baanalla nopeus nousi huonon pidon ja valtaisan lumimäärän (30cm) vuoksi noin 50-60km/h, silti oli oltava tarkkana. Yhdellä kuskilla nopeus nousi vain 30km/h, eli hädin tuskin moponopeus :rotfl:
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo. Näyttäkää vaan pellet esimerkkiä lisää nuorisolle kehujenne ja tavoitehakuisine julkisuus tempauksinenne. Kenties seuraavalla kerralla jonkun auton lähtiessä "lapasesta" alle jääkin jonkun teistä jälkikasvua. Kuinka kivaa toi pelleily sitten on kun nyt ollaan niin äijää, niin äijää vaikka minkäänlaista syytä äijäilyyn ei ole. Kyseessähän on vaan joukko keskenkasvuisia kakaroita, joilla pääkopan neste on kusen keltaista ja sen nesteen viitoittaman idioottimaisuuden takia saattaa käydä syyttömille huonosti. Eiks yhtään hävetä moinen :mad:

    Jos teissä kessäkään on yhtään miestä, niin tervetuloa radalle sennäyttämään. Siihen vaan ei taida yhdenkään saivartelijan pallit täällä riittää :rotfl:
     
  5. NineBall

    NineBall 1st gear

    Osuvasti kuvailet itseäsi :rotfl:
     
  6. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Aivan kuin tälläkin sienipalstalla kuuluisi kirskuntaa :odroll: ..hampaiden..
     
  7. 440

    440 Gearhead

  8. challenger500

    challenger500 Gearhead

    oikeasti, onko sulla joku helvetin aivovamma tms. kun jaksat topikista toiseen, vuodesta toiseen lankyttaa noita vitun vanhoja rainoja?? Sulle sopiis toi Suomi24 paremmin niin voisit sydammes kyllyydesta vinguttaa.
     
  9. 440

    440 Gearhead

  10. sbc350

    sbc350 Gearhead

  11. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Vanhuuttaan muututaan kaikki papukaijoiksi. Samaa pakkotoistoa vuodesta toiseen. :rotfl:
     
  12. BRC1

    BRC1 Gearhead

  13. 440

    440 Gearhead

  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kuvaileppa, että miten :poff:
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Poika. Mä en vingu. Mä totean. Siinä se pieni ero :soosoo:

    Jos jollakulla on ns nopea auto, näyttää hän nopeutensa radalla, ei yleisen liikenteen seassa. Tommosen totuuden pitäis jopa kaikkein tyhmimpienkin ymmärrys sisäistää. Mutta ilmeisesti ei täällä ODllä, jossa kusipäistä kusipäisimmät omien sanojensa mukaan ajelee kilpaa kadulla vaarantaen koko harrastuksemme tulevaisuuden ja siinä sivussa muutaman ihmishengen. Joku varmaan sanoisi, että vittu mitä pellejä :rotfl:

    Jos ei oo munaa ajaa oikeasti kilpaa, kannattaa pitää mölyt mahassaan. Itsensä nolaaminen julkisesti kun ei sitä henkistä lukkoa avaa, jota tarvitsette :poff:
     
  16. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Mikset sä nyt relaa tän asian kanssa. Usko nyt ettei koko kansa halua välttämättä hyppää samaan junaan sun kanssa vihdin assalta. Jos ei viralliset kilpailut yksinkertaisesti kiinnosta, ja mieli tekee suddailla jossain takaperän teollisuusalueella, niin mitä siitä on kenellekkään haittaa? ja vähinten vielä niille jotka eivät ole edes paikalla.

    Toi turvallisuusjeesustelukaan ei oikein pure kun varmasti ei sienestäjät aja korkeasaarentiellä lasten kevätretkien aikaan. Jos siellä syrjätiellä joku dodogesevinsä leipoo pöpelikköön, ei se eroa mitenkään hirvikolarista joita sattuu päivittäin, paitsi että viaton hirvi selviää naarmuitta :D

    Kesän aikana useampi teuvo tappoi itsensä ja kaverinsa autoilla kaahatessa,mikäli muistan oikein, alkoholilla oli osuutta useammassa tapauksessa. En millään jaksa uskoa että turbogtituunaajat(uups..) hakis täältä vanhojen venakoppien hinkkaajien foorumilta mitään vaikutteita tai valaistusta toimintaansa.

    Sä olit niin letkeä jamppa silloin ennen jeesuksen syntymää ettei meinaa enää samaksi tunnistaa. Nyt tukka pois silmiltä ja kaasu pohjaan ihan omalla ladulla 8) . Mitenkään saivartelematta kurkkaas täältä kuinka turvallisia ne viralliset kilpailut onkaan http://dragstripdeaths.webs.com/
     
  17. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    ^Heh heh. Ihan hyvä veto toi sun tekstis. Silti oon sitä mieltä, että lakatkaa leikkimästä siellä metsissä ja tulkaa oikeesti näyttämään se nopeutenne jos palleja riittää. Useimmilla ei vaan riitä ja se lienee ongelman ydin :rotfl:

    Mä muuten oon ihan se sama rento tyyppi kun ennekin. Kunhan vaan ripitän huvittuneena lämpimikseni pahnan pohjimmaisia pelkureita ja itseään suotta jalustalle nostavia. Näitä "wannabe" nopeita kun on iänkaiken Esson nurkilla kuunlemma pyörinyt ja aina kun oon sattunu paikalle, yksikään ei ole ollut läsnä, mutta kaveri kyllä sellasen tuntee :rotfl:

    Jos oikeesti omistatte nopean auton, niin näyttäkää se, alkääkö vaan saivarrelko täällä netissä. Siinä neuvoa identiteettiongelminne :rotfl:
     
  18. 440

    440 Gearhead

  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    ^ Onks tää joku teinivideosukupolven kohtauspaikka. Sitten ymmärrän asenteenne kadulla kisaamista kohtaan. Teineillä kun ei tunnetusti juurikaan ole järkeä ajattelun suhteen. Siberia opettaa on kansanviisaus joka tähänkin sopii :rotfl:
     
  20. pötkö

    pötkö Gearhead

    Voisitko ystävällisesti vaikka poistua sinne Siperiaan edes hetkeksi, jos sieltä vaikka saisit uusia ideoita itsellesi?
     

Kerro tästä muillekin!