Syksyn sienisato kilpalu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kenne, 21.8.2006.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mitä ihmettä. Eikö kasetti kestä kun verrataan touhujanne teinien uhkarohkeaan ja tyhmään pelleilyyn :rotfl:

    Silti kiitos hellyyttävästä ja tragikoomisesta yrityksestäsi neuvoa minua. Se naurattaa kaikkine koomisine avautumuisineen ja turhautumisineen allekirjoittanutta kovasti. :poff:
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Samaa mieltä asiasta.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Toi kärkikolmikko kyllä näyttää aika lailla turbogtituunaajilta. :poff: :poff:
     
  4. challenger500

    challenger500 Gearhead

    No sulla on selkeasti jonkinlainen ymmartamystekninen ongelma sitten paasiallisena teemana. Toteamista on se (yleisesti tunnetun maarittelyn mukaisesti) kun kerran sanoo asiasta, toisenkin voi sanoa ihan vaan mielenvirkistamiseksi.
    Kun se "toteaminen" jatkuu vuosikausia, topiikista toiseen (taa nyt ei siis ole ainoa topikki, jossa sa "toteat") niin sita voidaan alkaa kutsumaan jo slangivapaasti nillitykseksi/rainanpyorittelyksi tms.
    Joku voisi jopa jo todeta, etta sulla on kotelossa ihan vakavampaakin ongelmaa. Sitten kun naa sun toteamisen on luokkaa "joilla on munaa ja joilla ei tms"
    Muistelisin nain, ettet ihan justiin ole itsekaan silla tuulen nopealla serviletilla ajanut oikeen yhtaan missaan misten mitteloissa. Kova seta olet peesaamaan tosin Jykan kotteron menestyksella ja julistat sanomia ympariinsa. Varmaan ihan saatanallisen rento jatka, mutta lopeta nyt jo ihan oikeasti toi toteamisen jatkuva toistelu.

    Naa yksilot, jotka ajaa virallisten ajanottolaitteiden ulkopuolella omaksi/ryhman huviksi, olisivat jo parin toteamisen jalkeen siirtyneet sinne viralliselle radalle. Tosin naillakin yksiloilla on sitten ilmeisesti kirjoituksen ymmarryksessa suuria ongelmia, kun eivat ole sun toteamuksia ymmartaneet ja siirtyneet virallisten ajanottolaitteiden pariin. Anna lasten ajaa missa aja, yrita sakin valilla ajaa.. vaikka sitten ruohonleikkurilla tontin kulmia
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tää sienimetsien "sankarien" kaapista ulostulo alkaa muistuttamaan ihan hinttien vastaavaa maailmanvalloitusta. Samalla forssilla samankaltaiset "väärinymmärretyt" pienen pienet, ujot ja kaikkea julkista pelkäävät homotkin yhtäkkiä maailmaa alkoivat valloittaa. Saas nähdä kuka näistä "rohkeista rohkeimmista" uskaltaa oikein autonsa kuvan kanssa itsensä kaapista ulos paljastaa :rotfl:
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Välillä sitä toivoo että täällä OD:llakin olisi jotain moderointia... :-?
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo. Samaa mieltä. Tällaiset sienimetsien sankarien ja muiden pieniegoisten itsekehuskelut ja kaapista ulostulot pitäisi saada takaisin sinne Esson baarien pöytiin, eikä julkisesti esiin :rotfl:

    Tosin tokkopa noista kukaan kaapista ulos uskaltautuu :rotfl:
     
  8. 440

    440 Gearhead

    8) http://www.dinograz.com/164diecast/hwroad2.jpg :poff: :rotfl:
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vitun huono vertaus. Alitit rimasi pudottaen sen. Mä voin olla eka. Kuvat saatte kaivaa itse ja laittaa tänne kun ei tällä nokian commarilla onnistu. Tarkoitus lähtee sienimetsälle jos pärekorin saa siihen kuosiin mikä tavoite. Virallisiin neppailuihin en lähde. Vielä. Siinä vielä akkalohko ja joutis johonkin Cee ryhmään. Suunnitelmia on kun saan sponssisotkut selväks. Sitten voin tulla DS341 numerollani isolla motilla käymään rahakisoissa. Lopeta nyt noi vitun itkemises täällä sä tiedät mikä täällä on homman nimi. Jos ahdistaa niin mee sinne johtokunta topiciin jankuttaa.
     
  10. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    On tää ennenkin ollu täällä, mutta sillon se oli vielä osittain kaapissa ja DX epäili, ettei fenderskirtti ollu säädyllinen..
    [​IMG]
     
  11. challenger500

    challenger500 Gearhead

    DS235 vai mikalie se nyt olikaan... Anna ihmisten ajaa siella missa ajavat, tuskin se sulta on pois.
    Muutenkin, sahan tassa olet lahestulkoon foorumin pellen asemassa muutenkin. eraassa johtokunta topikissa jo lupauduit "kiitos ja nakemiin" tyylisesti lopettaa asian kasittelun, mutta jaarapainen jankuttaminen jatkui edelleen useiden kymmenien sivujen jalkeenkin, aiheuttaen joukon hilpeita saalintoivotteluja (etenkin, jos nyt jarjestoaktiivina erotaan parin aanestyksen jalkeen ym).. niin ma pitaisin kylla turpavarkkiani ihan muutenkin hiljaisemmalla.
    Samaa saatanan jankuttamista "kuka uskaltaa, kel on munaa" jatkuu taallakin, sivusta toiseen, vuodesta toiseen. Edelleen, pellahattu vaan suurenee.
    Sanoisin etta aika akka olet mieheksi, mikali mies olet. Mutta jos mies, niin aika pienella ammalla.
     
  12. nikke

    nikke Gearhead

    DS 325 kirjoitti:
    nikke kirjoitti:


    Höpö höpö.Niitä lähtöjä tais olla 3 kpl, ja kaikissa sä jäit jo alussa liukastelemaan. Ens kerralla vähän leveämpää läskiä alle, ja lisää treeniä katuradoilla, unohda säkin ne studio-olosuhteet


    Tarkoitin sitä vikaa lähtöä, eli pudotuskisaa. Jatkossa mä en tolla autolla enää aja, kun se on myyty. On mulla tietysti toinenkin auto, jolla tuolla Kiikalassa oon ajanu 10.17 /237 sellasilla leveämmillä remkailla, mutta hifistelyolosuhteissa vaan on paljon kivempaa. Haussa kun on ihan jotain muuta kuin tollaset 10-sekunnin ajat


    Pitäydytään faktoissa, eikä muutella historiaa.

    Videolla kohdasta 24:18 eteenpäin voimme sen kaikki yhdessä todeta:

    http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat%252 ... y+2010.wmv

    --------------------------------------------------------------------------------------

    Arvon Ds325/Luigi.

    Vastasin haasteeseesi Kiikalassa kyykyttäen sut joka lähdössä, vaikka yrititkin vääristellä totuutta. Intohimoisena sienestäjänä laitankin sinulle haasteen, eli tervetuloa Kehä kolmoselle sillä hurjalla katsastetulla tuplaturpo kilpa-autolla. Eli mä olen ainakin sun edessä tullut kaapista ulos, ja todistetusti olet kolme kertaa tuijotellut mun hanuria, tosin ei se susta vielä homoa tee. Tästä lähdin aina kun saivartelet täällä noita typeryyksiäsi, niin tuon tämän asian esille. Kiitos :poff:

    Ja Putelle:

    Älä lähde noihin typeriin saivarteluihin mukaan, vaan pitäydy sä asiallisuuksissa, niinkun oot aina tähänkin asti tehnyt. Sun juttuja on kiva lukea, ja toi sun panoksesi suomalaista kiihdytysurheilua kohtaan heijastuu hyvin tuolla kentällä, niinkuin täällä virtuaali kentälläkin.KIITOKSIA!. Noissa sienestyshommissa tosiaan ei vaaranneta yhdenkään sivullisen henkeä, eikä leikitä turvallisuuden kanssa muutenkaan. Turha sotkea siis iltapäivälehtien juttuja rattijuoppo kaahailu toilailuista. :wc:
     
  13. NineBall

    NineBall 1st gear

    syksy lähestyy ja sienet kypsyvät..
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Re:

    Sarkasmi ja näköjään vähän lukutaitokin taitaa olla eräillä vaikeita asioita :rotfl:

    Ihmeen paljon näyttää myös kusi nousseen tämän kaverin päähän kun hän oikein " kyykytti" ja nöyryytti meidän mamman kauppakassia kilpaautoksi rakennetulla melkein 400 kiloa kevyemmällä laitteella oloissa, missä kauppakassin alusta teki tenät ja antoi hänelle voittoon mahdollisuudet. Onnittelut toki tosta voitosta, siitä ei kahta sanaa, mutta hiukan nyt jäitä hattuun, ettet nolaa itseäsi enää enempää ton kusenvärisen egopuustauksen myötä :rotfl:

    Camaroa muuten et koskaan ole voittanut ja tuskin tulet voittamaankaan. Jos kusenmakuinen egobuustauksesi kestää ja kantaa muuallekin kuin tällä luuserien ja muiden julkisen liikenteen seassa kilpailevien idioottien saivarteluun, niin tule toki näyttämään kaapin paikka vaikka tämän vuoden FHRA Finals kisojen julkiselle näyttämölle. Tossa sulle haastetta sen kusipäisen Kehä 3 haasteen sijaan, sillä siellä ajaa vaan kusipäisiä luusereita ja muista harrastajista piittaamattomia idiootteja, joihin siis en kuulu. Miettikää itse, miten rakentelusäännösten käy, jos joku autonsa hallinnan ilokaasuhuumassaan ja egobuustauksessaan siellä Kehällä menettää :mad:

    Tossa sulle siis haaste. Saas nähdä löytyykö tästä saivartelijasta miestä ottaa haasta vastaan. Hänellä kuitenkin on puolellaan se etu, ettei toi Camaro oo vielä edes käynyt saati dynotettu. Lähdetkö mukaan haasteeseen vai pissitkö pöksyihisi sen, mitä kupoliisi nousi "nöyryyttäessäsi" meidän mamman kauppakassia siellä Kiikalassa :rotfl:

    Ps. Kaikille muillekin lukutaidottomille ääliöille tiedoksi, eetten mä oo kehunut täällä nopeuttani, vaan yrittänyt saada muutamia idiootteja heräämään karuun todellisuuteen heidän touhuistaan yleisillä teillä. Sitäpaitsi. Putte ei oo lähtenyt mukaan mihinkään provoihin, vaan todennut tosiasian, mitä jotkut idiootit ei kykene ymmärtämään..... :poff:
     
  15. AGT200

    AGT200 1st gear

    http://www.youtube.com/watch?v=5VQHapwfuWE

    Kaiken muun lisäksi...
    Lahti Open tänä vuonna kerrasta poikki, jos epäselvää niin privaa.

    edit. kilvet(tarratki käy), katulailliset renkaat, miittipaikalta ajamalle eteenpäin.
     
  16. 440

    440 Gearhead

    Re: Re:

    8) Von Vihti on näköjään heränny talvihorroksestaan.... :poff:
     
  17. BRC1

    BRC1 Gearhead

  18. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    On toki! Putkirunkoinen kilvetön kisapeli. http://www.eklundracing.se .

    Korkeita seiskoja ja 290 loppuja meni viime vuonna, uudempi kehitysversio metanolilla ei tänä vuonna ottanut oikein tuulta..
     
  19. nikkez_

    nikkez_ 2nd gear

    Mahtaakohan mättäät olla pullollaan jäisiä vahveroita vai liekö uudet poimijat tilalla, kun vanhat siirtyneet sivuun?

    Ps on muuten kohtuu viihdyttävää luettavaa, ku alottaa ekalta sivulta:rotfl:
     
    Muokattu: 30.12.2022
  20. 440

    440 Gearhead

Kerro tästä muillekin!