Sylinterien suoruus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja OL550, 16.3.2006.

  1. OL550

    OL550 1st gear

    Minkälaisia heittoja teillä on sylintereissä ollut? Eli millon pitää ryhtyä koneistuksiin? Just aloitin mittailun heittokellolla ,kannet momentissa ja runkolaakeripukit myös. Ykköspytyssä suurin heitto 4sadasosa milliä, eli eka jonka mittasin..
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tarkotatako tolla suoruudella sitä, että pyty on kartioita? Vaikkapa moparin pikkulohkossa tehtaan hylkymitta jonka jälkeen menee poraukseen on 0.25 milliä. Mitä vähemmän kartioutta, sitä parempi. Väittäisin kuitenkin, ettei ton neljän sadasosan takia tarvi poraamaan ruveta.
     
  3. OL550

    OL550 1st gear

    Juu, mittailen ristiin ala keski ja yläkohdista ja jos ei mitään mullistavaa löydy niin flexi hoonaus vaan? Kohta näkee sitten miten paljon vaikuttaa kun kannet ja pukit on momentissaan, suoritan mittaukset myös ilman niitä..
     
  4. fairlane

    fairlane Gearhead

    tieto lisää tuskaa :rotfl:
     
  5. OL550

    OL550 1st gear

    Ainakin sitten jos löytyy jotain epämiellyttävää 8)
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Hommaa tuhannesosia näyttävä heittokello niin tulee varmasti hyvä :rotfl: .
     
  7. OL550

    OL550 1st gear

    Niin ja milli ei meinaa kun lompakossa :D
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jos race konetta oot tekemässä, niin sais toi olla vähemmänkin, mutta sellasta pirteetä käyttömottia jolla on tarkotus ajaa kymmeniä tuhansia kilsoja, ni ton suhteen ihan OK.
     
  9. OL550

    OL550 1st gear

    Race kone kyseessä. Pytyt oli suoremmat ilman momentteja, oiskohan joskus hoonattu ilman stressilevyjä...
     
  10. mercakungen

    mercakungen Gearhead

     
  11. OL550

    OL550 1st gear

    Jos rengastusta varten tehdään deglazing niin poijjaat on kertoneet että se on paras laite siihen, Juu ei sillä suoraksi mitään saa, ne tehdään toisilla vehkeillä, sen takia mittailinkin sylinterit että näkee riittääkö pelkkä flexi vai pitääkö hoonata suoriksi "jäykällä" hoonilla
     

Kerro tästä muillekin!