Syöttöpumpun koeajo?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ari2004, 13.4.2016.

  1. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Mulla on vuosikymmeniä sitten korjattu 6-syl. rivipumppu, joka on pötkötellyt hyllyssä siitä lähtien. Saisikohan tällaista koeajettua/tarkastettua jossain kohtuuhinnalla? Tarkoitus olisi laittaa se museomoottorin pumpuksi, jos vaan on kelvollisessa kunnossa. " 500€ hintaisen moottorin pumppua ei kannata koeajaa 500€:lla"
    t.Ari.
     
    Muokattu: 13.4.2016
  2. Bukero

    Bukero Gearhead

    koetat saaha sillä sen oman koneen käyntiin, siinähän tuo testautuu ja testikulut voit integroida johonkin hyödylliseen;) (öljyt sisään ja huolellinen ilmaus, kuiviltaan ei kannata edes tätä yrittää)
     
  3. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Joup. Sinänsä ihan toimiva testausmenetelmä, mutta kun tuon syöttöpumpun vaihtaminen ja ajoittaminen on ihan hanurista, ergonomiaa ajatellen, eli joutuu roikkumaan moottoritilassa pää alaspäin. Eikä siinä mitään, jos homma hoituisi muutamassa minuutissa, mutta kun se ottaa oman aikansa. :D
     
    Muokattu: 13.4.2016
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mikä on kohtuuhinta? Mitä dieselhuoltoa täälläpäin kattellu niin parisataa ei oo summa eikä mikään.
     
  5. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Noh, jos parilla satasella sais koeajon ja tuomion pumpulle, niin se ois ihan ok.
     
  6. Bukero

    Bukero Gearhead

    elämä on, sehän se kaiken aikamme vie
     
    Muokattu: 14.4.2016

Kerro tästä muillekin!