Sytkäbokseista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 63impala, 14.2.2004.

  1. 63impala

    63impala 1st gear

    Kaivattais käyttäjien kokemuksia eri merkkisistä sytkäbokseista. Nimimerkkiauto tarttis tyhjäkäynnin rauhoittajaa ja kiekkarajoitinta. Rajoitus onnistuu kaiketi melkein joka boksilla, mutta tasoittaako hivenen rauhattoman pikkulohkon käyntiä tyhjäkäyntialueella? Nyt tyhjäkäyntiä ei suostu käymään alle 1000r/min, vaikkei ihme palikoita koneessa ookkaan. Mielessä on ollut suht edullinen Accelin 300+ -boksi. Vaihtoehtoja??
     
  2. karjalai

    karjalai Gearhead

    Tuo Malloryn HyFire VI-AL on kans kohtuullisen edullinen ja antaa vahvemmat tulet kuin MSD 6 AL. Tosin omakohtaista kokemusta ei vielä ole (boksi asentamatta)


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: karjalai 2004-02-14 19:23 ]</font>
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Mulla on Crane Cams:n CRANE HI 6 boksi ja PS 91 puola ja tyhjä käynti muuttui aivan toisenlaiseksi heti asennuksen jälkeen,käy paljon pehmeämmin ja tasaisemmin.
    Boksi antaa 3 kipinää 3000i/min asti ja sen jälkeen yhden kestoltaan pidemmän.
    Säädettävä kierrostenrajoitin muistaakseni 50i/min välein.
    Olen ollut tyytyväinen vaikka ei liene hinnaltaan halvimmasta päästä...hintaa en muista kun jo monta vuotta siitä kun ostin.

    Suosittelen lämpimästi.Plussaa hyvät ohjeet ja kuvat kytkennöistä.
     

Kerro tästä muillekin!