taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

 1. Kun ei satu olemaan "taas palaa jonkun vene" -ketjua, niin menkään tämä tänne:

  Muskelivene tuhoutui laituriin Sipoonrannassa

  [​IMG]
  [​IMG]
  Enpä oo ajatellut, että tuommoinen laskikuitupaatti ihan noin isolla liekillä palaa. Onkohan tuli päässyt bensatankkiin.
   
  Muokattu: 25.7.2021
 2. Chevette

  Chevette 2nd gear

  Kyllä lasikuidun lisäaineet palaa kuin soihtu,matto vain jää jäljelle.Hiontatomu se vasta syttyykin,kokeiltu on oikeassa paikkaa ei auton vieressä.
   
 3. paja1

  paja1 Gearhead

  Tuossa taannoin yks vene paloi kun oli kaasari tulvinnu ja startista läks. Sekunneissa oli tulessa koko laite. Mut bensat jäi tankkiin vaikka paatti paloi ympäriltä.
   
 4. hantta

  hantta Gearhead

  Lasikuitu itsessään ei oikein syty palamaan, mutta muskelipaatin 2x sinistä Holleyn sähköpumppua ja 1/2 tuuman polttoaineputki suoltaa palavaa materiaalia kuumaan pannuhuoneeseen sen verran, että kyllä lähtee.
   
 5. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Syttyy, jos tuleen heittää. Tai ainakin omakohtainen kokemus sellaisesta, että 90-luvun lopulla heitettiin "kokkoon" uudehkon kolaroidun matkailuauton se tuulilasin yläpuolelle tuleva makuutilan "lippa". Paloi kyllä, ja paksun mustan savupatsaan saattelemana. Silloin tuli vähän "hupsista saatana"-fiilis, kun tuuli painoi paksua mustaa savupilveä ykköstielle (joka oli silloin yksi liikennöidyimmistä teistä).
   
  Kruunusaari tykkää tästä.
 6. Chevette

  Chevette 2nd gear

  Ja hiontapöly se vasta syttyykin,kyllä niitä tavallisia veneitä ja Vettejä on palanut aika huonoiksi
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 7. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Taas paloi jonkun talli... Amerikassa tosin. Woodie-ukon koko verstas ja liuta autoja.

   
 8. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Hyi olkoon, tuo on kamala tilanne edes kuvitella ja toivottavasti kukaan ei koskaan joutuisi kokemaan.
  Itse yrittää olla rälläköinnin ja hitsailun jälkeen olevinaan tosi tarkkana mutta vielä sisällä tulee melkeen aina mietittyä että olinhan nyt tarpeeksi kauan ja tarkka.
  Sitten tietenkin on asioita mihin itse hankala varautua..
  Millasia palohälyttimiä lajitovereilla on talleissa? Jotain hälytystä puhelimeen, näillä palvelua tarjoavilla firmoillahan on hyviä palveluja mutta onko kukaan soveltanut itse?
   
 9. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  kad_boost tykkää tästä.
 10. arska54

  arska54 1st gear

 11. three hundred

  three hundred 3rd gear

  kad_boost, malvasto ja Inlinee tykkäävät tästä.
 12. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

 13. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

 14. perkele

  perkele Gearhead

 15. arska54

  arska54 1st gear

 16. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Vakuutus ei aina kaikkea rahallisesti korvaa. Aina löytyy jotain porsaanreikiä että ei makseta kaikkea tai korvaus on muuten vain liian pieni.

  esim. Jos miettii että polttaisi talon vakuutusrahojen toivossa. Ei niillä vakuutusrahoilla vastaavaa taloa pysty kalusteineen ostamaan/rakentamaan.
   
  kad_boost tykkää tästä.
 17. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, on kamala asia jos ja kenelle tuo kohdalle osuu! Sitä on niin paljon mitä vakuutus ei korvaa ja sitten on vaan asioita mitä raha ei korvaa.
  Varmasti tulee tappiota joka kerta nuissa missä on palanut oikeasti joku käyttöautoa kummempi.
   
  three hundred tykkää tästä.
 18. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Mitenkähän toimisi sellainen foorumi, mihin pitäisi kirjautua sähköisellä tunnisteella, esimerkiksi pankin myöntämillä, joka ainoan kerran kun haluaa antaa mielipiteensä esille?
   
  juko7, Mika.V, MJF ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Sellainen foorumi olisi aivan ehdoton jonne saisi kirjoitella ainoastaan sertifioidut keskustelijat.
   
 20. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Lehtien kommenttipalstoja on pikkuhiljaa siirretty tunnistumisen taakse. Mun näkemykseni mukaan se on jonkin verran siloittanut keskustelun tasoa. Täälläkin pikkuisen rauhoittui asian vierestä kirjoittelu, kun foorumin ylläpitäjä tajusi vastuunsa. Sitä ennen tosin osa asiallisista livahti ”toiselle puolelle”, jossa joukossa mun nähdäkseni meni enemmän tekijöitä kuin höpöttelijöitä. Overdrivelle se muuttoliike oli menetys.
   

Kerro tästä muillekin!