taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

  1. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Kuinkahan tämä liittyy aiheeseen ja mitä ajetaan takaa?
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tuossa keskustelussa, mistä itse kommentoin tunnisteiden tarpeesta oli aiemmin provosoiva kommentti joltakin foorumin tulokkaalta. Siivosiko itse pois, vai Fokusmedia, mutta sen jälkeen topikki on hieman sekava lukea. Siispä kirjautumisen lisäksi tarvittaisiin myös jälkimuokkauksen esto.
     
    Desoto57 ja kad_boost tykkäävät tästä.
  3. jusi99

    jusi99 Gearhead

  4. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

  5. Liekkimeri lähes tuhosi mikkeliläisen Esan arvoautokokoelman – koti paloi, mutta harvinaiset menopelit saatiin pelastettua

    Tuli uhkasi mikkeliläisen Esa Lampisen keräilyautoja, mutta pelastuslaitos onnistui estämään niiden palon. Liekit kuitenkin tuhosivat mihen kodin täysin.

    Tuli pääsi irti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Mikkelin Anttolassa toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Palossa tuhoutui tyhjillään ollut suurikokoinen omakotitalo, jonka katto muun muassa sortui.

    Omakotitalon vieressä oli niin sanotusti saman katon alla autorakennus, jossa oli toistakymmentä arvokasta autoa. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle omakotitalo oli jo tulessa, mutta palo saatiin rajattua niin, että autorakennus pelastui. Vaikka autot eivät palaneet, on esimerkiksi tulipalon lämpö saattanut vahingoittaa niitä.
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. jknR

    jknR Gearhead

    Muokattu: 11.4.2024
  7. matti R

    matti R 3rd gear

    Eilen sain sammuttimen omalle tallille, toivottavasti ei tarvitse. Palohälyttimet on ollut alusta asti.
     
  8. spike

    spike Gearhead

    Noi sammuttimet on omasta mielestä ihan pakko eikä ne niin paljon maksa ettei voisi ostaa. Itsellä tallissa kaks 6kg ja pannuhuoneessa yksi. Jokaisessa autossa on 2kg sammutin. Ei ole viellä tarvinnut käyttää mutta onpahan sitten jos/kun se tositilanne tulee.
     
    Laszlo tykkää tästä.
  9. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tulitöissä pitää olla tietyn tason sammutinpari (12kg joillakin hyväksynnöillä, kortti meni vanhaksi) joista toisen voi korvata vesiletkulla. Olen laitellut pari sammutinta hollille ja vesiletkun hanan avausta vaille valmiiksi, jos pitäisi hitsuuhommissa tulta alkaa stumppaamaan.

    Jälkivahtiminen on tärkeää.
     
    Laszlo ja 6PPC tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!