taas palaa jonkun talli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 843, 21.4.2009.

 1. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Kuinkahan tämä liittyy aiheeseen ja mitä ajetaan takaa?
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Tuossa keskustelussa, mistä itse kommentoin tunnisteiden tarpeesta oli aiemmin provosoiva kommentti joltakin foorumin tulokkaalta. Siivosiko itse pois, vai Fokusmedia, mutta sen jälkeen topikki on hieman sekava lukea. Siispä kirjautumisen lisäksi tarvittaisiin myös jälkimuokkauksen esto.
   
  Desoto57 ja kad_boost tykkäävät tästä.
 3. jusi99

  jusi99 Gearhead

 4. teddy99

  teddy99 Gearhead

 5. Liekkimeri lähes tuhosi mikkeliläisen Esan arvoautokokoelman – koti paloi, mutta harvinaiset menopelit saatiin pelastettua

  Tuli uhkasi mikkeliläisen Esa Lampisen keräilyautoja, mutta pelastuslaitos onnistui estämään niiden palon. Liekit kuitenkin tuhosivat mihen kodin täysin.

  Tuli pääsi irti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Mikkelin Anttolassa toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Palossa tuhoutui tyhjillään ollut suurikokoinen omakotitalo, jonka katto muun muassa sortui.

  Omakotitalon vieressä oli niin sanotusti saman katon alla autorakennus, jossa oli toistakymmentä arvokasta autoa. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle omakotitalo oli jo tulessa, mutta palo saatiin rajattua niin, että autorakennus pelastui. Vaikka autot eivät palaneet, on esimerkiksi tulipalon lämpö saattanut vahingoittaa niitä.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!