taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. savoy dlx

    savoy dlx 1st gear

    No joo... kyllä mun mielestä lehdessä selvästi mm. lukee "Scat 383 Stroker Kitin" sisältävän myös sarjan takomännät. Ja mitä kansiin tulee, tietääkseni tällainen "fiilistelyjuttu" on kuitenkin tarkoitettu suurelle yleisölle joka ei ole täysin perehtynyt moottoreiden jokaiseen nippelitietoon, ko. asiat eivät kohdeyleisölle olisi paljoakaan lisännyt jutun painoarvoa.
    Ja kun toimittajille yleensä annetaan noin kolmen päivän toleranssi tehdä ajoneuvosta juttua ennen dethlineä, niin väkisinkin syvempi paneutuminen jää vähintäänkin pinnalliseksi. Olisihan toimittaja toki voinut kopioda kaikki tieto suoraan netistä tai vaikka suoraan linkittää esimerkiksi:

    http://www.castheads.com/dart_ss_heads.php

    Ehkä jotain voi kuitenkin jättää "rivien väliin" lukijoidenkin selvitettäväksi. Siis heidän, jotka ovat siitä oikeasti kiinnostuneita. Palstatila on myös usein aika rajoitettua tuontyyppisisää jutuissa.

    Itse näen tuollaisen artikkelin enemmänkin kokonaisuutena - tuollaisen näköiseen autoon on tehty "hirviömoottori" joka toimii.
    Mutta koskaanhan ei voi miellyttää kaikkia.

    Hyvää kesänjatkoa!

    Mobilistissa on tosin aika mielenkiintoisia juttuja puimakoneista. Täytynee vinkata toimittajalle(!) jotta siirtyy kirjoittamaan niistä.

    Masa 8)
     
  2. 0132

    0132 Gearhead

    Sen verta täytyy kommentoida että tuo yllä mainittu Pick-Up on kyll yks siisteimmistä pick-upeista ikinä 8)
     
  3. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Kultaa, hopeaa, PMS-sävyjä tai lakkaa haluaa ronkelimmat asiakkaat... :wink:
    -Tulilanka, niihän myö taidettiin olla...[​IMG]
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    "Ilmoitusasiakkaamme on ostanut mediatilaa omalle liitteelleen itse valitsemastaan jakelualueesta, joka on ollut vain osa lehden jakelualuetta. Tästä johtuen liite ei ole jokaisen tilaajakappaleen välissä."

    Kiitos vastauksesta. Oma syy - taas ;)
     
  5. MudMax

    MudMax Gearhead

    Taas pukkas veekasia, pikaisella silmäyksellä hevosvoimia näyttää löytyvän tällä kertaa esitellyistä laitteista varsin mukavasti...
    Asiakaspalvelu.fi:n kautta palautteen lähettäneenä miulle valittelivat tapahtunutta ja lähettivät uuden lehden > eipä ollut siinäkään liitettä > Tämän jälkeen väittivät ettei mitään liitettä ole ollut kenelläkään > mainitsin em. FB-viestistä > Väittivät virheelliseksi ja että virheellinen tieto on korjattu > Lähetin em. FB-viestin kopion > ei enää mitään vastausta :wc:

    Täytynee irtisanoa jo neljällä vuosikymmenellä jatkunut kestotilaus: Valehtelua suurempi syy on, että yksityisten firmojen ei tarvii kyllä tehdä pk-seutukeskeistä aluepolitiikkaa miun rahoilla, valtio tekee sitä jo tarpeeksi :mad:
     
  6. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    kiva lehdykkä,paljon värikuvia,selasin ja pistin jääkaapin pääle oottamaan et voisin lukea rauhassa sillo ku ee penskat riehu.. :odroll: no sielä on jo pari vuoskertaa.. sen kaurismäki pätkän kerkesin lukea jossa ol puhetta rosso-leffan rysleristä:eek:stettu muutamalla satkulla,myyty leffan jälkeen melkei 100 000:lla markalla!? :eek: meleko kallis kanta-auto?! :poff:
     
  7. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Odotin kisaraporttia Kalajoen osakilpailusta ja selvitystä S/SS poikottiin.

    Yllätys yllätys kun ei ollut sanaakaan koko tapahtumasta. :wc:
     
  8. c-305

    c-305 Gearhead

    V8 magazine dragracing series :mad: :wc:

    V8 lehden sivuilta lainattu:
    Kisat ja näyttelyt

    Veekasi pitää sinut ajan tasalla. Kaikki alan kisat ja näyttelyt ovat tiedossasi etukäteen ja loistavat selostukset luet jälkeenpäin. Tapahtumakalenterista tsekkaat
    Suomen, Euroopan ja Jenkkilän tärkeimmät jutut.
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tuokin on sitä ALUEPOLITIIKKAA :poff:
     
  10. impala67

    impala67 Double Gearhead

    positiivisin yllätys oli melkoisen kattava raportti esran rodimeetistä, hyvä homma- kyllä nettirutina auttaa mielestäni. taas oli tavallisia 2dht muskeleita, mutta jutuissa oli hyviä, eli erilaisia kuvia. meinaan useimmista klassikkomalleista on lähes kaikki kirjoitettu-hyvä että ainakin kuvat oli tavallisuudesta poikkeavia ...juttua en ehtinyt vielä tavaamaan.

    kaurismäen mikan paljastus siitä että haaveilee samanlaisesta käkkylästä kuin broidillaan ei ollut erityisen vakuuttava kuutiotuumien osalta. vai oliko ysi kääntynyt kutoseksi...
     
  11. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joutu irtonumperin Siwasta pistämään, ku oli halvennoksessa alle viiden euron hintaan. Olihan siinä Hetfieldin Zephyri ja Kajaanin kaduilta tuttua muskelia esittelyssä.
     
  12. 69

    69 Gearhead

    Hyvän numeron helminä tällä kertaa 57 DeSoto, 66 Coronet, 67 Cougar. Esin luen kuitenkin mr. mobilistin haastattelun.
     
  13. mirage

    mirage 3rd gear

    Naurettavaa boikotointia mm. Riverside Cruiserseja kohtaan.
     
  14. FurYousFemale

    FurYousFemale 1st gear

    Minäkin silmäilin pikaisesti uutta veekasia. Takapuolelta aloin lehteä selailemaan ja silmiini osui viimeisestä jutusta se kohta jossa kehuttiin että tarrakilvillä voi mukavasti ajella miiteissä ja cruisingeissa ja jopa työmatkojakin.

    Meilläpäin on kyllä katsastuskonttorista annettu hyvinkin selkeät ohjeet mihin tarkoitukseen ja millä perusteilla väliaikaiset tarrakilvet saa ja Trafin sääntöjen mukaan niitä ei nimenomaan saa myöntää esim huviajeluihin. Ja jos samaan autoon haetaan monta kertaa tarrat, hakukerrathan jää tietojärjestelmään, niin tarrakilvillä ajelu voidaan katsoa autoveron kiertämiseksi ja kai siitä sitten voi tulla jotain seuraaumuksia.

    Juu tiedän että jossain ajolupia myönnetään millon millaisillakin perusteilla ja voihan sitä aina hakijakin vähän muunnella totuutta mihin tarkoitukseen tarrat hakee. Mutta pointti tässä nyt onkin siinä että ei kannattaisi niin kauheesti lehdissä tollaista mainostaa, jotkut tahot kun voivat viran puolesta kiinnostua vähän enemmänkin näistä ajolupien myöntämisistä.

    Jonkun kerran olen ollut itsekin lievästi sanottuna harmistunut kun ei ajolupaa irronnut koska Trafin ohjeista tietämättä olin liian rehellinen hakulomaketta täyttäessäni.

    Lopuksi kiittäisin paikallista katsastuskonttorimme tätiä joka on nämä säännöt päähäni iskostanut joiden kanssa pitäisi elää.


    ... no oli siinä uudessa lehdessä kyllä yks hyvännäköinen auton maski, pitää tsekata se juttu tarkemmin 8)
     
  15. FurYousFemale

    FurYousFemale 1st gear

    Kappas vaan, pöydällä olikin päällimmäiseksi jätetty näköjäs veekasi 1/2012. Eli ylläoleva vuodatukseni liittyy siihen numeroon :oops:

    uusinta lehteä en oo vielä edes avannu :odroll:
     
  16. homer

    homer Double Gearhead

    Aika nopeasti oli kyllä tuo uusin numero kirjastossa silmäilty.
     
  17. impala67

    impala67 Double Gearhead

    positiivisin noteeraus on tapahtumaraportit kaukaa pohjoosesta. mukava nähdä kuvia ja lukea autoista joita ei ole missään itse bongannut. pisti silmään että olikos se haaparannan tapahtuman kaukaisin kävijä tullut oulusta, eli ei nyt niin kamalan kaukaa...
     
  18. raggare

    raggare Gearhead

    Eipä ollu kovinkaan kummonen pläjäys. Mun mielestä parasta antia oli jutut Orkkis-Coronetista ja kisoista...
     
  19. starcraft

    starcraft Gearhead

    Rovaniemen tapahtumassa oli long distance mennyt näköjään ouluun...

    Me käytiin kesällä Haaparannassa ja oli tosi positiivinen yllätys kuinka hieno tapahtuma sinne on tehty. Tunnelmaa ei pilannut edes sade joka oli Perjantaina vastassa kun sinne mentiin. Muutenkin tuolla pohjoisessa rennompaa eikä ole sitä rahastuksen makua niinkuin etelämpänä joskus tahtoo olla. Omat tapahtuma kohteet on vähän päässeet urautumaan vuosien saatossa ja tänä vuonna tuli fiilis että nyt täytyy käydä jossain missä ei ennen olla käyty joten valittiin Forssan sijaan Haaparanta ja täytyy sanoa että kyllä vaihtelu virkistää. Suosittelen ehdottomasti muillekkin. Impala miehen kirjoitus oli sopiva johdanto tähän mun kirjoitukseen joka meni vähän ohi aiheesta.
     
  20. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Uus tuli, aika erikoinen Fomoco Fomoco osastolla myynnissä!
    Komeata 40-50 kaulustoa, kyllä ne orggis kunnossa riittävän hienoja on !
     

Kerro tästä muillekin!