taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. creep

    creep 1st gear

    Hyviä pointteja chevy viiskolmosella, paitsi että pakko kyllä omalta osalta hehkuttaa sen puolesta, notta on ollu meikäläisen mieleen kun on vähän rennompi asenne kirjoitusasun suhteen, eikä aina niin virallista tekstiä, sitä kun joutuu töissäkin katteleen ihan tarpeeksi! :)
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Suomi on täynnä toinen toistaan hienompia autoja. Itse en kaipaa yhtään juttua ruotsalaisten tai ameriikan elävien autoista. 99 prosenttisesta nämä samat über -hienot pelit on jo esitelty tai esitellään omien maidensa lehdissä moneen kertaan. Sen sijaan toimittajat voisivat oikeasti jalkautua Suomessa vähän laajemmin mikäli lehtitalo vain antaisi matkakassaan löysiä - nämä rahat ovat kuulemma kiven alla.

    Uudessa lehdessä on Mikon uusi race-Cuda. Autoa livenäkin tarkasti tutkineena toivon, että se löytää tiensä ulkolaisiin lehtiin. Huiman hieno peli, joka on toteutettu omin ja kavereiden pikku kätösin ilman taskusta törröttävää kultalusikkaa. Mahtisuoritus!
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    nuohan ei varmasti oo tarkoitettukaan olevan yliopiston suomenkielen päättötöitä, tärkeempää itselleni on sisällön taso kuin kieliopilliset seikat.
     
  4. Mutku

    Mutku Gearhead

    Ymmärrän. Itseäni asiavirheet korpeaa niin paljon, että alkaa kädet täristä. Heh. Siihen kun lisätään päälle vielä kirjotusasun kömpelyys ja/tai kunnon aivopierut tyyliin "Kuvassa ei ole kaikkien leivänkannikoiden äiteeksi kutsuttu sämpylä-Mercury vaan isobroidiksi paistunut sämpylä-Lincoln, jonka marssia käskyttää jne.", niin jääpi lehti ostamatta. Saatikka tilaamatta.
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    On se rankkaa. Ei ihme, että autoja on vaikea saada lehtiin. Jos ei haukuta itse menoapeliä niin juttu kuitenkin. Vaikee laji ;)
     
  6. Mutku

    Mutku Gearhead

    On on. Siis vaikeeta. No, mielipiteitä ja makuasioitahan nämä.

    En halua olla mitenkään nokkapystyinen nipottaja tässä(kään) asiassa. Heh. Legendaarinen vanha kunnon Veekasi Makaziini vaan on mun mielestäni väljähtänyt vähän vaahtokarkkimaiseksi höttöksi. Tosin onhan ne nyt (vihdoin) alkaneet petraamaan juoksuaan. Ja rapatessa roiskuu nyt?

    Mun mielestä vain esim. Mobilisti esimerkiksi taasen on kovasti hieno esitys ollut jo vuosia; heidän tuotoksensa vaan miellyttää kovasti, vaikka perin erikoinen linja niillä onkin. Ja työnjälkensä on moitteetonta ja laatu kova.
     
  7. ata

    ata Gearhead

    Minun mielestäni ei ole merkitsevää, missä se auto on ja onko se Suomessa tai onko sen omistaja suomalainen, jos se auto on hieno. Toki kotimaista kalustoakin tulee esitellä, mutta muualla olevien autojen esittelyitäkin on hyvä olla, pysytään perillä maailman tyylisuunnista samalla jos seuraa vain kotimaisia lehtiä. Kaikki kun eivät osta tai tilaa ulkomaisia lehtiä.
     
  8. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Nää kaverit joita korpee asavirheet, niin kuinka te voitte missään liikkua taikka kenenkään kanssa jutskata ku siel kentällä tulee jatkuvasti asia virheitä.
     
  9. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Pointti taitaa olla tuossa, että "liikkuessa ja jutskatessa" ei ole aikaa perehtyä käsillä olevaan aiheeseen, kuten tekstiä laatiessa. Teksti jää painettuna "totuudeksi", johon voidaan vaikkapa viitata myöhemmin...

    Omasta ajopelistä kun aikoinaan oli juttu lehdessä, niin monta vedosta pyysin luettavakseni, ettei juttuun jäisi toimittajan vuoksi asiavirheitä. Kirjoitustyylille en tosin voinut mitään.
     
  10. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Ottamatta nyt oikeen mihinkään mitään kantaa, mut...

    Tulipa tälläne jutska miälee. Olikos se ny edellii numero missä se 70luvun bloweri impala oli esittelyssä, niin parikybänen duunikaveri sano et ei ymmärtäny hölkäsen pöläystä mitä sen tekniikasta höpistiin? Ite en muista mitä ei niin ymmärrettävää tekstiä siinä ois ollut, ei varmaan oo pahitteeks jos jostain jutuista väännetään ihan rautalangasta. Mielestäni ite ainakin silloin teininä olen oppinu jotain kaikennäköstä turhanpäivästä teoriaa lukemalla tätä lehteä. Et on noita nuoria vieläkin joita vekottimet kiinnostaa ja haluis oppia mitä mikinkin hieno sana tarkottaa ihan suameks, tai jotai...
     
  11. Mutku

    Mutku Gearhead

    ^Erittäin hyvin sanottu. Ihan mielenkiinnosta ois kiva tietää missä kohtaa tuota artikkelia kukakin tippui kärryiltä.

    Itelle oli hieno kokemus yrittää seurata sitä "kromoputkikaarten hitsuujappasua". Se siis oli enemmän tai vähemmän mustaa magiaa itselle, vaikka aihe kiinnostaakin kovasti.

    Samaa ideaa lillasti eri kantilta: pitkäänkin harrastaneista harva tietää kaikkea. Esim. joku koneenrakennustaitonen saattaa olla täysin tietämätön mikä on joku "eklanninpyärä" ja vastaavasti jotain peltivelhoa ei vois vähempää kiinnostaa mikä on joku "rodratio" jne. Niinniin, onhan niitä guruja kai jotka tekee kaiken autoonsa itse suurinpiirtein malminkaivuusta asti, mutta hei...

    Asiaa liipaten vielä: se bloweri-Impala oli muuten asiapeli ja juttu hyvä.
     
  12. G20

    G20 Gearhead

    Tuliko muille numeron 2/2014 mukana American Car Show virallinen näyttelylehti?

    Lupailevat tuolla: http://www.sanomakauppa.fi/-/Auto-tiede ... E9TtFzvEeV

    Justiinsa pamahti kestotilaajan lasku 87€ luukusta tota jo pähkäili maksanko enää, vastahan toi on katkeamatta tullut vuodesta 1997.. :odroll:
     
  13. homer

    homer Double Gearhead

    Eikö tuo näyttelylehti olle vasta seuraavassa numerossa (kun tässä pääsiäiseen ja näyttelyyn kuitenkin on vielä aikaa)?
     
  14. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Tää uusin Kasi oli sisällöltään "laimea", mutta ONNEKSI en vielä tähän mennessä ole löytänyt teksteistä vakiosanaa: "lukkarinrakkautta"
     
  15. ekiker47

    ekiker47 1st gear

    Tuota tuota, ensin et puolla ulkomaisten autojen esittelyä kotimaisessa lehdessä, mutta jo heti seuraavaksi olet kuitenkin tarjoamassa kotimaista autoa ulkomaisiin lehtiin :odroll: Onko tämä nyt sitä kaksisuuntaista mielialahäiriötä, vaiko oikein kaksinaismoralismia :oops: :wink:
     
  16. Mutku

    Mutku Gearhead

    Heiheihei: no kyllähän Suomi-laadulla voidaan käydä kevyesti ripittämässä ruattalaisia ja kyykyttämässä jenkkejä. Vaikka takomassa kultasilla soppakauhoilla tyylitajua niitten köyhien päihin. Turhaan kaikkea länsikuraa kaadetaan meidän laatulehtiin :poff:
     
  17. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ei tullu, mulle tulee lehti nyt muutaman kuukauden katkon jälkeen 44 e / vuosi heti kun iso lasku tulee, lopetan vähäks aikaa taas :rotfl:
     
  18. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    44€/vuosi? Ollaanko me muut niin tyhmiä että maksetaan melkee yheksäkymppiä tuosta vuodessa? Ollaan..
     
  19. XJR

    XJR 3rd gear

    69,60€ näyttää olevan kestotilaajan laskussa kun viikko sitten kolahti luukusta. Kikkailemalla toki saisi tuota alaspäinkin.
     
  20. G20

    G20 Gearhead

    Yksi tyhmä lisää ilmoittautuu! :poff:

    Miten tää hinta on onnistunut? :eek:

    Ei sinänsä valittamista lehdestä, nykyään tulee 10 numeroa vuodessa jne. ja ihan periaatteesta tullut tilattua vuosia mutta alkaa olla melko härskiä rahastusta juurikin sillä että noita tutustumis jaksoja kaupataan pilkkahintaan se taas on kestotilaajan kannalta epäreilua. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!