taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tarkoittanet Granvikin jutun kuvatekstiä sivulla 12? Lukaiseppa uudelleen kuvari ;)
     
  2. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    ^Piti jo aikaisemmin kommentoida tähän, mutta tosiaan lievä Kustom...
     
  3. 401

    401 2nd gear

    Lakeuksien jumala on puhunut.
     
    Peeaa, oolanti ja Herje tykkäävät tästä.
  4. impala67

    impala67 Double Gearhead

    yritin lukea tekstiä eri ajatuksilla, mutta väitetäänkö siinä muka että tuo olisi kustomoitu tolpasta ht-mallia vastaavaksi??? muistelisin tuon olleen joskus kasissa esittelyssä ja ettei siinä mistään tolpp-ht muutoksista kerrottu? vai mitä meinaat, tuo belve siis on, kuten kuvasta näkyy, selvästi 2d ht, eikä mikään tolppa! vaikka eihän sillä kuvatekstin virheellä nyt mitään merkitystä ole, semmosta sattuu.
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    3/2017 löytyi äsken postilaatikosta.
    Sykähdyttävin laite tällä kertaa ´64 Mese SBC:llä ja ainahan on hienoa lukea juttua uudesta saakka maassa olleesta Oldsista.
     
  6. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Itse tykkäsin myös tuosta Mesestä ja toinen hyvä oli "stokki"-Musse. Öljyartikkeli myös varmasti monelle käsitteitä selventävä (ja väittelyjä lisäävä =) )
     
  7. 528

    528 Gearhead

    Oulaisten miesten Moparit oli lehden paras jutu ja hienoja laitteita siellä olikin!
     
    kimmok2014, Bukero ja arskazone tykkäävät tästä.
  8. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Eikös sen väittelyn pitäisi juuri loppua kun kannessa mainostettiin "kaikki moottoriöljyistä". Aika hyvin oli saatu tiivistettyä viiteen sivuun kuvineen.
     
  9. dart -66

    dart -66 Gearhead

    "No, mutta kun Esson paarissa sanottiin..."
    tai
    "Kun se sedän kummin kaima sanoi, että..."
    :D
     
  10. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    V8 Astro juttu oli vaihteeksi piristävä, lisää tälläisiä...nähnyt auton muutaman kerran luonnossa ja on kieltämättä aika räyhäkäs murina.
    Juttu sinänsä pitikin sitten kummallisia mokia sisällään : "koska TPI-moottorin poistuessa kojetaulusta oli napsittava pois...." ja "Alkuperäisen 4.6-litraisen TPI V6-moottorin tilalle hankitiin 305..."
    Aika erikoista tekniikkaa Astrossa ollut jo vakiona...tainnut vaan toimittajalla mennä pasmat sekaisin :rotfl:

    Kieltämättä erikoinen "Siipi Mersu" :odcool:

    Ps. Jatkan edelleen V8:n tilaamista :odwink:
     
  11. G20

    G20 Gearhead

    Tilausta jatkettu hetken tauon jälkeen kun 44 rahaan saa 10+1 numeroa. Täytyy taas lopettaa kun tulee 89€ lasku.

    Lehden ulkoasu on ainakin muuttunut parempaan suuntaan, juttujen sisältö edelleen on mitä on. Eiköhän noi ikuiset moottoriöljyjaarittelut ole jo luettu riittävän monta kertaa, tottakai saahan siitä täytettä jos ei muuta jutun tynkää ole. :odeek:
     
  12. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ehdottaisin joka numeroon jotain parin tonnin tötterön esittelyä. Se olisi mielenkiintoista luettavaa.
     
    Ässä., Inlinee, isoatlas ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  13. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Ja yleensäkkin karummankin ulkokuoren omaavia tavallisen harrastajan ajopelejä, alkaa tympiä nämä "viimesen päälle" laitetut, siksi lopetin lehden tilauksen ainakin toistaiseksi.
     
    Ässä. tykkää tästä.
  14. 1320

    1320 Gearhead

    Samaa mieltä, ei kaikkien esiteltävien autojen tarvitse olla viimeisen päälle hierottuja, vaikka toki niistäkin lukee juttuja mielellään. Mä lukisin ainakin mielelläni esimerkiksi jostain ns reissureki/lauluauto tyyppisistä harrastepeleistä juttuja (Enkä nyt tarkoita mitään tahallaan rikottua ja kasaan potkittua piilofarmaria), monesti sellaisilla autoilla on sattunut ja tapahtunut matkan varrella ja mielenkiintoisia tarinoita löytyy vuosien varrelta. Muistuu mieleen muutaman vuoden takaa Amerikan Raudassa esitelty '52 DeSoto Limousine... Sen kaltaisia juttuja lisää!
    Esimerkiksi jostain tän tyyppisistä autoista olis kiva lukea, vaihtelu virkistää.:odwink:
    [​IMG]

    Ja joitain tarinoita/matkakertomuksia menneiltä vuosikymmeniltä olis kiva lukea myös. Amerikan Rauta ei tule tilauksena, mutta monesti on houkuttanut kyseisen lehden irtonumeron osto siksi, että se "Muumio Muistelee" juttusarja on niin kiinnostava.

    V8 on edelleen erittäin hyvä lehti, kilpailee mun mielestä Primerin ja Old Koolin kanssa Suomen parhaan lehden tittelistä.
     
  15. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ostin kirppikseltä sen ensimmäisen uudistuneen numeron, mikä liekään numeroltaan, kannessa joku Buick bling bling-vanteilla, enkä kyllä huomannut mitään eroa... Samaa valmiiksi pureskeltua huttua, ei tartte varmaan tilata jatkossakaan :wc:

    Jatkan Mobilistin lukemista.
     
  16. MK1

    MK1 Gearhead

    Vähä samoilla linjoilla kun edellisetkin,henkilökohtaisesti eniten alko sylettään ne kermaperseiden sadan tonnin harrasteautot,itse ei välttämättä osallistuta juurikaan harrasteen kunnostamiseen,teetetään kaikki muilla ja sitte ollaa niin vitun autonrakentajaa,eihän siinä mitään,kukin tyylillään mutta minun mielestä mitä enemmän teet omilla käsillä sitä enempi lähtee rispektiä ainakin täältä.
     
    Muokattu: 14.4.2017
    Ässä., Rusty, isoatlas ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Juurikin em. Syystä itsekin lopetin v8 tilauksen mutta pidin amerikan raudan, jotenkin siinä on maanläheisempi lähestyminen ja "tavallisempia" autoja. o_O
     
  18. spinout

    spinout Gearhead

    Voivoi sentään, on se harrastusrintamalla rämpiminen varmaan kurjaa, kun noin tympii hienot jenkkiautot. Niinhän se on, että kateuskerroin on verrannollinen tympimiseen. Jos hienoiksi laitettuja autoja korvattaisiin Veekasin sivutilasta johonkin parintonnin luteeseen, niin täällä ei ainakaan tämänkertaisen määräaikaistilauksen jälkeen jatkoa kuuluisi..
     
  19. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Ehkä se on sitten mitä jutussa kerrotaan kuin itse autot. Mummon sukastakin saa mielenkiintoisen jutun kirjoitettua ja miljoonan dollarin autosta tylsän kiitosluettelon.

    Ja tekstipäräyksestäkin tulee*itun mesempi intressanttia, kun tohtii toklia kielioppia kylkiluitten väliin eike tee aina niin saatanan tiukkapipost kirjainjonojen tarkistamisattentaattia.
     
  20. 1320

    1320 Gearhead

    Ei ne minua aikaan sen kummemmin häiritse, mutta monesti esimerkiksi tuollaisella lauluautolla on miljoona kertaa mielenkiintoisempi tarina kerrottavanaan, kun jollain pilkulleen entisöidyllä vastaavalla.:odwink:
    Mielelläni luen noista rahalla rakennetuista laitteistakin, enkä ole pätkääkään kateellinen niiden omistajille, vaikka olenkin köyhä opiskelija jolla ei ole mitään mahdollisuuksia rakentaa mitään ison budjetin autoa. Tosin vaikka rahaa oliskin, haluaisin silti tehdä tuollaisen budjettirakennelman enkä hieroa sitä liian hienoksi, koska mun mielestä autolla pitää pystyä myös ajamaan silloin kuin huvittaa, oli reitillä sitten aurinkoa, sadetta tai hiekkatietä.:odcool: Mutta olen toki iloinen, että noita ison rahan vehkeitäkin löytyy, onhan niitä hieno katsella silloin kun niitä jossain näkee.

    Eikä tietenkään niitä rahamiesten laitteita pitäisi jättää lehdestä poiskaan, mutta mahtuisi sinne joukkoon kai joku hieman "tavallisempikin" harrastepeli.


    Amerikan Raudassa on joitain mielenkiintoisiakin juttuja, mutta siinä lehdessä on ihan liikaa isopyöräisiä ja "patina" laitteita. Ja noi molemmat tursuaa kyllä jo pahasti korvista... Muumio Muistelee palsta on ehdottomasti tuon lehden parasta antia.

    Mobilistin jutut on muuten todella mielenkiintoisia, mutta usein ne esiteltävät kohteet ei vaan ole tarpeeksi kiinnostavia. Vaikka jutut onkin kirjoitettu tosi hyvin, niin en silti ole kovin innoissani lukemassa jostain Fiiatista tai Goggomobiilista.:poff:
     
    Ässä. tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!