taas pukkas uutta veekasia...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

 1. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Mulla oli ihan ok ja harvinaista että oli saatu tällä kertaa ehjänä postiluukusta läpi...
   
  jariha tykkää tästä.
 2. raggare

  raggare Gearhead

  Kaupassa selailin.... tuli taas mieleen et miks en ENÄÄ käy kisoissa.... on toi kalusto niiin tylsännäköistä nykyään. Toista se oli 90-luvulla... oli hienoa ja värikästä autoa ja esim katuautot oli katsatettuja.
   
  hantta tykkää tästä.
 3. hantta

  hantta Gearhead

  Shhh, ei saa puuttua pikkuseikkoihin ;)
   
 4. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Kukaan ei voi muistaa kaikkia 40 vuoden aikana esiteltyjä autoja, eikä tien päällä oikein pääse tarkistamaankaan asiaa kovin helposti... ;) Taisipa Jukka muuten ilmoittaa kysymättäkin, kenen autosta oli kyse... :)
   
  arskazone tykkää tästä.
 5. esmi

  esmi Gearhead

  En ainakaan omassa lehdessä huomannut mitään vikaa!,jopa ehjänä jakaja saanut sen perille!
   
 6. jariha

  jariha Gearhead

  ei saa mainita katuautoja tai nimim. GS tulee ja rupee jankkaamaan taas asiasta sivutolkulla:rotfl:
   
 7. 1320

  1320 Gearhead

  :poff::rotfl:
   
  jariha tykkää tästä.
 8. TuomoK

  TuomoK 3rd gear

  Mun mielestä kun edes toi puskee läpi
   
 9. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Saako V8 luettua sähkösenä, ei sillä että ikänäkö vaivaa ja näe mitään painetusta sanasta :D
   
 10. Kävin pojan kanssa kirjastossa vaihtamassa kirjallisuutta ja samalla silmäilin ja vähän luinkin läpi uusinta. Näköjään minunkin nimi avustajissa, mutta eipä ole ollut yli vuoteen mitään juttuja koska ilmoitin päätoimittajalle että osallistun taas lehden juttujen tekoon, jos hän ensin vaatii enemmän kirjoittajilta lopputuloksen tason eteen. Pari juttua luin, ei ihmeellisiä mutta ei mitään huonojakaan, jäi vain semmoinen tunne että jutussa pitää yrittää meiningillä "vähän kaikille kaikkea" ..... se on niin 90lukua että oikein sylettää.

  Pick up rod juttukin oli niin tasapaksu että olisi Herra Nissisestä ja hänen autostaan saanut kyllä mielenkiintoisemmankin jutun, mutta kun tekee varman päälle helpon jutun ja kuittaa rahat pihalle niin "maailma pelastuu" ja jos vielä ajattelee niin että "vittu ne lukijat mitään tajua" niin kyllä siitä hyvä tulee.

  Toisaalta, mitä väliä sillä on mikä on taso jutuissa, kokonaisuudessa jos ei ole nälkä tehdä parempaa ja parempaa. Sama jos kilpailisi ja ei olisi tavoitetta, vaan tekisi sitä pelkän rahan vuoksi......näkyyhän se.
   
  JR35 tykkää tästä.
 11. Stahl-Ville

  Stahl-Ville Gearhead

  Täällä onnistuu, kuten monta kymmentä muutakin lehteä. Älä kysy miten tuo on mahdollista tai kuinka pitkään:

  https://keskikirjastot.emagz.fi/archive?title_id=150
   
  hantta tykkää tästä.
 12. Smirkelimies

  Smirkelimies 2nd gear

  Minäkin läräsin lehden kirjastossa. Markkasen peruslattee pääkirjotus ja koko aukeeman lukijakuva on jo riittävä peruste jättää lehti tilaamatta, turha tommosista on maksaa. Korhosen Ford on hieno. Kävin aikoinaan -90 luvun alussa miehen tallissa ihmettelemässä sitä edellistä punamustaa -56:sta kun vein rodirojektiin vaihelootan, silloin oli -34:nen vasta luonnoskuvana tallin seinällä. Helkutti, siitä on jo kohta 30 vuotta aikaa :eek: ollaan vanhoja jo.
   
 13. hantta

  hantta Gearhead

  Kiitos, laitoin kyselyä kaupunginkirjastolle, saattaa olla vastaus rukouksiini :)
   
 14. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tämä oli kuulema joku moka.... Lehtitalot oli jo ärähtänyt tästä ja nyt ei pitäs enää näkyä.
   
 15. hantta

  hantta Gearhead

  Eli oli turha iloita etukäteen, että olisi saanut lukeakseen/ kuunnellakseen veekasia, näin niinkuin itseni ja monenmuun näkövammaisen puolesta. Olen käynnistämässä projektia k.o asiasta Turun kaupunginkirjaston kanssa, jos jotain saisi tehtyä asian hyväksi :)
   
  miguelo ja leivonharri tykkäävät tästä.
 16. miguelo

  miguelo Gearhead

  Itse tulee myös säännöllisesti käytettyä tuota e-magz - palvelua, se on varsin kätevä tapa.

  Toimii mainiosti yhä tälläkin hetkellä, alla äsken otettu kuvankaappaus sivustolta.

  [​IMG]

  V8-magazinen lisäksi voi lukea myös lukuisia muita mielenkiintoisia lehtiä sähköisessä muodossa. (V8'n kuluvan vuoden numeroiden lisäksi on nähtävillä vuoden 2017 lehdet ja pari numeroa vuodelta 2016)

  Tuo kyseinen kokeilu kestää näillä näkymin vuoden 2018 loppuun, toivottavasti siitä saatujen positiivisten kokemusten myötä palvelu saisi jatkoa.

  Vaatii käyttäjältään siis Keski-Kirjastojen kirjastokortin, jonka käyttäjätunnuksen ja saadun pin-koodin avulla voi sisäänkirjautua palveluun. (itselläni on Jkl kirjastokortti, jolla homma toimii, joten ei ole tarvinnut uusia omaa vanhaa korttia)

  Tuosta linkistä lisätietoa aiheesta:

  https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/epress-ja-emagz

  Toivottavasti palvelu saa jatkoa, eipä tulisi V8-magazinen huonon tason vuoksi muuten lehteä luettua, enemmän tätänykyä jo kiinnostaa Mobilisti-lehti, sekä sen seniorversio, jotka ovat laadukasta luettavaa.
   
 17. Stahl-Ville

  Stahl-Ville Gearhead

  Minun ekan postauksen aikaan sitä pystyi lukemaan kuka vain ilman kirjastokorttia. Nyt näkyy vain sisäänkrjautumisruutu ja tarvitaan kortti.
   
 18. bbford

  bbford Gearhead

 19. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Keskikirjastossa ainakin pääsen edelleen lukemaan omilla tunnuksilla. Eihän se paperilehden veroinen toki ole.
   
 20. miguelo

  miguelo Gearhead

  Näyttääpä olevan suuria alueellisia eroja eri maakuntien tarjoamien kirjastotoimen palveluiden suhteen, mutta kenties jokaisen joka tuollaista sähköistäpalvelua kaipaa, niin kannattaa olla aloitteellinen asian eteenpäinviemisen suhteen ja olla yhteydessä oman kotikuntansa kirjastoon, sillä voihan toki olla, että suosituksi osoittautunut palvelumuoto laajenee myöskin useamman kansalaisen saataville.

  Sehän olisi varsin suotavaa.
   

Kerro tästä muillekin!