taas pukkas uutta veekasia...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

 1. Kalu

  Kalu Gearhead

  Sikshän noi letukkamiehet ei yleensä mitää järjen jättiläisiä ookka, fordia virittäessä tarvii vähä jotain tietääkki. Heh....
   
  FUKK tykkää tästä.
 2. Kylläpäs tullut helposti paperille heppoja. Taitaa olla noilla hiluilla, puristuksilla jne 500hp olla tiukassa. Tai sitten on vain maailma muuttunut niin ettei pysy enää perässä näissä asioissa....
   
 3. max

  max Gearhead

  Juu,tollaiset lukemat vaatii jo aika paljon 454:lta.En ole lukenut juttua mutta hyvin on tullut voimoo.
   
 4. Rusty

  Rusty Gearhead

  [​IMG]

  Siinä on kaikki ilmestyneet numerot 40 vuoden ajalta, myös extrat. Tätä vuotta siinä ei ole kun tilaus loppui. Eikä olisi kaappiinkaan enempää mahtunut. :oops:
   
 5. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Wow! Mainiosti olet "naapuri" ratkaissut "kansio-ongelman", tuollaista ratkaisua en ole koskaan aikaisemmin nähnytkään... ;) Tuossa pysyy lehdet kaiken lisäksi paremmassa kunnossa, nimenomaan vuoden ykkösnumeron ja vuoden vikan numeron suhteen. Kansioissa "kärsii" eritoten kansion ensimmäinen numero ylä- ja alaosan "selkämyksestä". Mutta siitä huolimatta valtava joukko lukijoita kaipaa edelleen kansioita, minä mukaanlukien! Vaikka sainkin viime vuonna hankittua liki 40 kansiota. Tosin siinä kävikin lopulta hassusti, kun kansioissa oli mukana myös vuosikerrat, niin kas kummaa, nyt alkoikin toisen täydellisen "sarjan" kerääminen! Juu-u hulluuttahan tämä on, mutta toisaalta, mulla on myös kaksi iki-ihanaa tytärtä, joten... :):):)

  PS. Jos lupaan omalta osaltani tuoda esiteltäväksi enemmän 4-ovisia, niin jatkatko tilausta??? :po_O:rolleyes::) Tiedän Marttilastakin yhden hyvän kohteen ;) Ja kaupasta saa uusia kaappejakin, joissa on samalla se etu, että niistä voi tarpeen tulla itsekin ulos... :D:D:D Muuten kirjoitankin juttuja vain tavallisten harrastajien harrasteautoista, oli rakentelubudjetti sitten mikä tahansa... ;)
   
  Muokattu: 22.3.2019
  Rusty ja hantta tykkäävät tästä.
 6. hantta

  hantta Gearhead

  Nyt erikoistarjous, ekat 35 vuosikymmentä, pitäis olla samassa kasassa myös extrat ;)
   
 7. Rusty

  Rusty Gearhead

  Hmmm.. Saisko farmareita, vaneja ja pikuppejakin samaan hintaan?? :D Sitten vois harkita.
   
 8. Rusty

  Rusty Gearhead

  Ostinpa tänään kirppikseltä numeron 2/19. Oli kalenteri välissä ja hintaa vaivaiset 2,5 euroa. :)
   
 9. MudMax

  MudMax Gearhead

  Vuodet 1978-2328? :odsmile:
   
  cdv70 ja Rusty tykkäävät tästä.
 10. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Jep! Sovin juuri hetki sitten jutun teosta komeasta 4-ovisesta Buickista ja nelosnumeroon tulee vanijuttuni. Ja julkaisuvuoroaan odottaa jo kaksi pikkistä ja yksi Ranch Wagonikin, joten... ;)
   
  PetriN, Marklin ja Rusty tykkäävät tästä.
 11. tomperi

  tomperi Gearhead

  Vieläx Markkanen kisaa ja novaa tehdään joka kevät ja syksy huollot,talvel ehostus
   
 12. rekkamies

  rekkamies 3rd gear

  Mistähän joutuu että kun mulle tulee aina uus V8 niin kannet niin edestä ja takaa on ihan rusikoitu ja osittain sisältäkin:mad:ja toki myös halkeamilla jo monta lehtee peräkkäin.

  Tuskin ne noita alkaa muovittelee jos pyytäis kun maailma pilaantuu...
   
 13. jariha

  jariha Gearhead

  Kuulut siihen samaan harvalukuiseen porukkaan kuin määkin eli aina on kannet riekaleina ja vuosimaksu on silti 90e.... saa rahoilleen kato vastinetta
   
 14. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  En muista että olisi koskaan ollut kannet rikki tai mitään ja vaikka olisikin, eihän se ole mitenkään V8:n vika, valitus osoite on -> P O S T I.

  Siihen on olemassa jokin prosenttilukukin, minkä määrän lajittelukoneet saavat repiä ja rikkoa tai hävittää jopa tyystin olemattomiin silppuna, niin se on vielä ihan hyväksyttävissä normeissa...valitettavasti myös joidenkin V8:t kuuluvat siihen osaan :odconfused:
   
 15. jariha

  jariha Gearhead

  Kyllä mää veikkaan suurimpaan osaan kansivikoja viheristöä jotka jakaa postia ja ei tykkää tämmösestä joo joo periskoopistao_O
   
 16. kuutio

  kuutio Gearhead

  postipellet lukee ensin ja sitte ruttaa..
   
 17. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  Pitää paikkansa.Keiteleen postissa 80 luvulla kaveri tunnusti lukeneensa Wheels lehteni aina.Nykyisin tulee muovin sisällä.Kaikki numerot vuodesta 1977 tulleet perille.42 vuotta.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 18. Marklin

  Marklin Gearhead

  Ihanko totta ..?
  :odroll:
   
 19. 340cid

  340cid Gearhead

  Ei posti lähetä uutta lehteä. Teknarin kanssa kävi jonkun kerran noin. Laitoin aspaan kuvan kera viestin että lehti on päreinä ja aina lähettivät uuden. En mä niille siitä valittanut, kerroin vain kuinka on käynyt... Postiin ois voinu sitte valittaa muttei sieltä uutta lehteä olis saanu.
   
 20. Seppä Leonardo

  Seppä Leonardo 3rd gear

  Ainakin kaveri itse sanoi niin,olipa kaveri joka tiesi jotain lehden sisällöstä.
   

Kerro tästä muillekin!