taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

 1. Smirkelimies

  Smirkelimies 2nd gear

  Nappilaukaus on napakymppi lehden tekijälle. Lukijat maksaa päästäkseen näkemään helkkarin ison amatöörikuvaajan räpsäyttämän kuvan koirasta auton puskurilla tai sumusen taiteellisen sutun jossa ehkä häämöttää servoletti. Sen pääsee näkemään heti kohta kun on hypännyt tapahtumakalenteriakin tylsemmän pääkirjotuksen yli. Lehden keskivaiheilla tekee myyntipalsta hidasta kuolemaa, jokohan olis aika armonlaukauksen? Sitte kun on jättänyt lukematta uusia jenkkiautoja mainostavan jutun ja pakollisen jutun jenkkien kisoista, hyppinyt autoesittelyistä pakolliset merkkihistoriatankkaukset yli, on loppu mielenkiintonen anti nopsaan läpikäyty kirjaston lukusalissa. Voiskohan tilata pelkät autoesittelysivut niiltä osin kuin kerrotaan rakentelusta plus kuvat? Eli kuutisen sivua ehkä?
   
  1purehell, OoHoo ja Jummijammi tykkäävät tästä.
 2. Jummijammi

  Jummijammi 2nd gear

  Erittäin hyvin sanottu siellä perällä!
  Etenki uusin nappilaukaus on jo kyllä sellasta kuraa ettei kannattaisi tuon hintaluokan lehteen painaa :D
  Hyviä pointteja kaikilla - monotonisia juttuja ja aika puuduttavaa luettavaa vaik mäki mäki lueskelin vaa lehtihyllyn välissä uusimman.

  Lukeekohan toimittajat tätä palstaa? Jos lukee niin mitää ei ainakaa oo otettu opiks..
   
 3. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Oliko se ennen "pauhaa"?
  Vieläkö siellä kaikki autot "tontitetaan"?
   
 4. G20

  G20 Gearhead

  No kais tilasit kun halavalla saa vaikka slanttimies oletkin..? :D
   
 5. max

  max Double Gearhead

  Mun verkkokalvoille on palanut tällainen fraasi suomalaisista jenkki jees lehdistä”Hevosvoimasodan käydessä kuumimmillaan” aina kun on ollu kyse jostain muskeliautosta.
  Kävin tänään kirjastossa lukaisemassa V8 lehteä ja ei siinä kyllä mitään veret seisauttava ollut.Aika tylsä aviisi.
   
 6. Buick225

  Buick225 Double Gearhead

  Kimi, Fiskis ja Riitta olivat ydinryhmä, pääkirjoitus oli yksi parhaita juttuja lehdessä, auto jutut oli viihdyttävää jutustelua eikä joka vitun pulttia mainittu että kenen valmistama. Kuvat harkittuja ja koko meininki hieno.
  Nykyinen on vain kalpea varjo noista huippuvuosista.
  Tilaus loppui joulukuussa yli 30 vuoden jälkeen.
   
  Volvo_5.7, redneck1, faikku66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Aikoinaan V8-Magazinea odotettiin kuin kuuta nousevaa;).
   
  kuula tykkää tästä.
 8. esmi

  esmi Gearhead

  Ennen kuin joskus 80-luvun alussa tilasin lehden, niin sitä käytiin välillä monenkin päivänä kioskista kyselemässä uutta veekasia, ja silloin ei koskaan pettynyt lehteen, vaikka ei kaikki jutut niin kiinnostunut.
   
 9. jariha

  jariha Gearhead

  en vielä... harkitaan huhtikuulle?
   
 10. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  V8 lehdellä on mielestäni edelleen tärkeä rooli harrastukseen liittyvässä tiedottamisessa ja esittelyssä.
  Itseäni ainakin kiinnostaa tietää minkälaisia autoja vuosien rakentelun jälkeen tulee esille, varsinkin noitten kovimpien peltivelhojen jäljiltä.
  Helpoiten tilanteen seuraaminen onnistuu lehteä selailemalla.
  Tuo kalliimpi lehden hinta kestotilaajalla kenkuttaa, mutta taitaa olla ihan yleinen, ei hyväksytty käytäntö.
   
 11. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Pitää vaan muistaa tilata tarjouslehtiä ja irtisanoa heti ja tilata ja irtisanoa ja tilata… siinähän fuc-us medianistit rämpyttää tietokoneitaan pysyäkseen meikäläisen tilausten perässä!

  Ihan asiallinen oli viime numero ja oikein selasin läpitte että löytyis valitettavaa, mutta en löytänyt. Mihin tästä voisi valittaa? :rotfl::poff:
   
 12. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Kiitos OoHoo palautteesta, kuka sitten lienetkin nimimerkin takana kommentoiden! ;) Tulee nykyään harvemmin käytyä tällä foorumilla, kun facepäivittäminen nappaa senkin ajan päivästä. Aion kuitenkin iloksesi myös jatkossa käyttää näitä "outoja sanontoja". Kas kun kaikki eivät asu Uudellamaalla, joten eri puolilla Suomea vaan yksinkertaisesti käytetään ehkä "outojakin sanontoja". Ja winks winks, jos ei kirjoitustyyli kiinnosta, niin ainahan voi hypätä sen stoorin yli, so simple! Kaikesta huolimatta hyvvöö viikonloppua sinullekin, kuka sitten edelleenkään olet! :)

  Viikonlopputerkuin Kai Olli (huonot)Tapani Salmio
   
 13. Jummijammi

  Jummijammi 2nd gear

  Kannattaa toimittajan valita sanat tarkemmin ennenkuin neuvoo hyppimään juttujen yli tai voi äkkiä käydä "lukijakato kuumimmillaan" tai "vannoituneemmatkin sivujen selailijat levitoivat itsensä peukuttamaan kilpailijan tuotoksia"

  Ps. Joko näillä sanonnoilla pääsee paskapaperipainoon vaikka maskotiksi?
   
  rane58 tykkää tästä.
 14. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Eiköhän meillä avustajillakin (emme siis ole toimittajia, sellaisia löytyy lehtitalojen palkkalistoilta) ole ihan sama oikeus kommentoida myös täällä, kuten kenellä tahansa kommentoijalla, erityisesti jos kommentissa mainitaan vieläpä asianomaisen nimi... ;) Sehän on eräänlaista aktiivisuutta sekin... Kas kun me avustajat ollaan ihan samanlaisia tavallisia jenkkiautoharrastajia (ei siis virtuaaliharrastajia) kuten monet muutkin, satutaan nyt vaan tekemään juttuja yhteistyökumppanin lehteen. Enkä tainut ehdottaa hyppimään muuta kuin omien juttujeni yli, jos kirjoitustyyli ei siis innosta tai jutun kohde ei muuten aiheuta millään tavoin intohimoa. Ei kaikkia juttuja ole välttämättä luettava. Eikä tuossa ed. kommentissani ollut muuta sen ihmeellisempää, joten eipä nyt tehdä kärpäsestä turhaan härkästä... :)

  PS.
  Ja tuo Uusimaa viittaus vain siksi, että tämä kommentoija nyt vaan sattuu vaikuuttamaan Uuudellamaalla. Kyseessä olisi voinut olla ihan joku toinenkin maakunta ikään kuin esimerkkinä. Totuus vaan on se, että eripuolilla Suomea käytetään eri murteita ja sanontoja, siksi jotkut niistä voi kuulostaa jostakin toisesta erikoiselta. Ja se on todellakin rikkautta! Voi kunpa näitä juttuja julkaistaisiin eri murteilla, niin avot! En minäkään ymmärrä läheskään kaikkia sanontoja, joita kuulen reissatessani ympäri Suomea tai pidän niitä ehkä jopa outoina, kun en ole niitä aikaisemmin kuullut. Lehdellä on toki aina mahdolisuus editoida sanonnatkin pois, jos siis katsovat sen ylipäätään tarpeelliseksi...

  PSS.
  Tulen mielelläni kommentoimaan jatkossakin myös täällä Overdrivelle, koska en tee tätä avustystyötäni millään tavoin "kuurupiilosta". Minulle voi myös tulla suoraan antamaan palautetta, sillä pyörin hyvinkin aktiivisesti kentällä eli tapahtumissa ja muualla. Nimimerkin taakse kun on niin helppo piiloutua. Tunnen ympäri Suomea satoja (ellei jopa tuhansia) jenkkiautoharrastajia ja heidän kanssaan ollaan kuin samassa veneessä harrastuksen suhteen. Vain sillä poikkeuksella, että minä teen siinä ohessa juttuja vanhoista jenkkiautoista, jatkaen "sairauteni" kanssa maailman taappiin saakka. Tämä "jenkkiautosairaus" iski minuun jo 70-luvun lopulla, joten minut voinee jo luokitella pitkäaikaissairaaksi... ;)
   
  PetriN ja redneck1 tykkäävät tästä.
 15. fxsts

  fxsts Gearhead

  Just joo, jos pitää selitellä...
   
 16. emil knievel

  emil knievel 2nd gear

  :p:D

  poistin kommentin ihan vitt&%¤kseni... (ja viattomia suojellakseni...)
   
  Muokattu: 21.2.2020
 17. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Kiitoksia että joku täällä Veekasi lehdestä edes kommentoi, rohkeaa.

  P. S. Saatteko kommentoida sitä, että miksi täällä od - foorumilla tuli muutama viikko sitten hyrskynmyrskyn melekonen täyskato pitkäaikaisissa foorumin kävijöissä, bannaukset ja "yleistä keskustelua - alueen deletointi?
   
 18. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Eipä kestä kiitellä, mutta kiitos nyt kuitenkin siihenkin suuntaan... :)

  En tiedä tuosta mainitsemastasi tapauksesta juurikaan mitään. Me avustajat emme ole millään tavoin ns. mukana Overdriven toiminnassa muuta kuin olemalla täällä jäsenenä kuten kuka tahansa muu harrastaja tai ei harrastaja. Enkä ole muutenkaan ollut kovin aktiivisesti täällä sen jälkeen kun aloitin facebookin päivityshommat. Jotain olen kait tehnyt oikeinkin "oudoista sanonnoista" ;) huolimatta, kun aloittaessani oli reilut 6000 sivutykkäystä ja nyt menee kohta rikki 16 000 tykkäyksen raja...

  Sen verran voisin vielä todeta, että teen näitä hommia todellakin rakkaudesta lajia kohtaan! Olen päivittäin tekemisissä jenkkiautoiluun liittyvissä asioissa keskimäärin 10 tuntia (tai enemmänkin) seitsemästi viikossa. Nyt kun en ole kannettavan äärellä, niin naputtelen kännyllä tätä vastausta ja pian katson digiboksilta vielä pari jenkkiauto-ohjelmaa. Välillä sitä onnistuu tekemisissään paremmin ja välillä vähän huonommin, mutta näinhän se elämässä menee muutenkin... :)
   
  PetteriT, stinnes, ajk1977 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. xp

  xp Gearhead

  Uuden lehden pääkirjoituksen taustakuvana olevassa v8-market kuvassa on myyjinä paljon alan historiasta tunnettuja nimiä.
   
 20. esmi

  esmi Gearhead

  Miksi ei ole enää keskiaukeamalla tyttöjä? :(
   

Kerro tästä muillekin!