taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Itse päädyin myös lopettamaan tilauksen. No onhan tuota alusta asti tullut lueskeltua ja tilattuakin jo varmaan parikymmentä vuotta. Jotenkin hengettömän oloinen on ollut koko lehti jo pitkään ja yleensä sieltä löytyy ehkä yksi luettava juttu. Lisäksi joidenkin kirjoittajien toistuvat ”pikkuhauskat” fraasit ovat jo vuosia ärsyttäneet. Tästä eteenpäin sitten pelkästään Amerikan Raudan kanssa. Jos olisi joku hyvä moottoripyörä lehti niin sellaisen voisi tilailla, ei siis Bike.
     
    jarkko359 ja Seevu tykkäävät tästä.
  2. belair66

    belair66 Gearhead

    Tilasin eilen määaikaisen, eli 10 numeroa, kun soittivat varmaan kymmenennen kerran tässä parin vuoden sisään sen jälkeen kun lopetin 20v tilauksen. Ei tässä nyt mitään ihmeitä osaa odottaa. Katotaan onko taso vielä edelleen huonontunut.
     
    jarkko359 tykkää tästä.
  3. tudori

    tudori Gearhead

    Petri Terho ja Cadillac!! Amen
     
    jknR ja hapa58 tykkäävät tästä.
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Jaa, näköjään lehden olisi pitänyt ilmestyä 14.12. eikä tänne meille ole vielä näkynyt. Tilauskin pitäisi olla voimassa.
    Onkohan postinjakaja halunnut lukea sen ensin.
    Täytyypäs tutkailla, ettei ole mennyt vahingossa jo hyllyyn.
     
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tänään tuli taas uusi V8, oikein kelpo numero minusta :odcool:
    Ei sitä tavanomaista Challenger - Mustang tarinaa, tilalla Camaro BBC - Cougar "Eleanor" jutut ja molemmat oikein tyylikkäitä laitteita.
    Auliksen P-51 rodista pitkä juttu ja muutakin rod - custom aiheista tarinaa lehti täynnä mm Uncertain-T ja huima Ford -36 3W Coupe Custom jenkkilästä.
     
    impala67 tykkää tästä.
  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Kopteri
     
    belair66 ja Seevu tykkäävät tästä.
  7. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Varmasti hyvä lehti, jos rakennetut pyörät ovat kiinnostuksen kohteena. Itse kuitenkin tykkään pyöristä hieman monipuolisemmin, on ollut monia eri tyylisiä laitteita. Tällä hetkellä Moto Guzzi California Custom, seuraavaksi ehkä HD Pan America.
     
  8. KohtalainenPaja

    KohtalainenPaja 2nd gear

    Kopterista kyllä löytyy moneen tyyliin. Uusimmassa mm. koeajossa Benelli Leoncino. Ja Moto-Guzzi on lehdessä myös ollut hyvin edustettuna. Itse olen tietysti jäävi sanomaan kun toisesta numerosta lähtien on joka numero tullut luettua.
     
  9. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Ok. Täytyypä käydä ostamassa lehti ja tutustua tarkemmin.
     
  10. impala67

    impala67 Double Gearhead

    Samaa mieltä että kopteri on hyvä, rakennetut pärrät on hienoja, mutta en ollenkaan paheksu sitä että siinä(kin) kerrottaisiin ja testattaisiin uuudehkoja pärriä. Ainahan niitä välillä kopterissa onkin, kuten tuo Benelli.

    Toimitukselle se voi olla vähän pakkopullaa kirjotella hajuttomammista tehdastekeleistä, mutta kyllä se on mukava lukea harrastajan arvosteluita uusista vehkeistä, niissä on aivan eri näkökulma kuin ns. tavallisen toimittajan jutuissa, joka on tottunut vain uusiin pärriin.
    Aika moni kuitenkin uusii käyttöpärräänsä useamman vuoden haarukalla, eli harvemmin ne enää uusia ovat kovin pitkään... ja niitä pyöriähän on hyvä olla n+1, kun n on nykyisten pyörien määrä.
     
  11. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

    Taas oli uutta luettavaa postilaatikkossa vaalimainosten seassa.

    Mitä kuuluu Impalalle joka on nappilaukaus palstalla? Mihin on ajelehtinut?
     
  12. ripatti

    ripatti 1st gear

    On muuten raivostuttava firma oliko se focusmedia joka kasia tekee, Lopetin tilauksen pari vuotta sitten kun ei enää kiinnostanut sen jälkeen tullut no 20 myyntipuhelua ja eivät usko että en tilaa, olen pyytänyt poistamaan minut heidän asiakasrekisteristään, ei vaan mene päähän.
     
    P. Thornton tykkää tästä.
  13. impala67

    impala67 Double Gearhead

    tuliko lehti kuukauden liian aikaisin, vai miksi tapahtumakalenterista puuttui koko toukokuu?!
    ...ilmeisesti myöskään treen näyttelystä ei ehditty raporttia tekemään. Hivenen hauska stadin näyttelyn otsake "veekasi kiertää". juu kauhian kauas ihan pasilaan asti vaivauduttu. mutta juttuaiheet oli kyllä monipuolisia, että pääasia kunnossa kun tämmösestä pitää nillittää.
     
  14. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tapahtumakalenterista en osaa sanoa mitään, mutta Tampere-raportti tulee seuraavassa numerossa. Näyttely päättyi 22.4. ja lehti tuli postilaatikkoon jo 28.4. (painosta muutama päivä aiemmin) niin se olisi painollisesti/logistisesti täysin mahdoton yhtälö saada T:ren raportti jo tuohon lehteen... ;) Sanomalehdet siihen pystyvät, ei aikakauslehdet...
     
    impala67 tykkää tästä.
  15. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Taidampa lopettaa lehden tilaamisen kun ei mitää järkee maksaa lehdistä mitkä on runneltu enemmän tai vähemmän kun kaupasta saa varmasti siistin runtelemattoman lehden.

    Tää viimeisin oli kansi halki puoleen väliin ja sisuskin keskeltä melkein puoleen lehteen asti:mad:
     
    jariha tykkää tästä.
  16. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Lähetä sähköpostia asiakaspalveluun niin niiden pitäisi lähettää uusi lehti sinulle. Vastailevat vähän kyllä hitaasti tuolla asiakaspalvelussa.
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Eikä se ole mitenkään V8 Magazine:n tai sen kustantajan vika, jos lehti tulee vaurioituneena, enkä myöskään usko että lähettelevät rikkinäisiä lehtiä kenellekään.
    Syyllistä kannattaa etsiä ennemmin Postin jakeluketjusta.
    Lehden toimitus lähetää varmasti uuden lehden täysin maksutta.
     
    63S88 ja esmi tykkäävät tästä.
  18. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Juu täytyy pistää postia toimitukseen. Kyllä se tosiaan on postin kulku jossa se lehti viottuu.
     
  19. shs71

    shs71 1st gear

    Juuri tullut nro. 2 muskeli moparia 70" luvulta, pari Gm 60 " luvulta ja 1 Ford 30" luvulta, samalla kaavalla melkein joka numerossa. Ei hyvä.
     
    leivonharri tykkää tästä.
  20. belair66

    belair66 Gearhead

    Nonni, nyt on tarjottu jatkoa edelliseen vuoden tilaukseen. Ei kiitos. Vuoden alussa laskuja ei näkynyt, ja sitten kun näkyi niin tuli suoraan karhut. Toisekseen luvattu kalenteri oli joku täysin surkea keskiauma ainoastaan. Ja kun paperilaatu on todella surkea vielä, ei innosta enää.
     

Kerro tästä muillekin!