Tämä kesä taputeltu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cadillacman2, 22.3.2020.

 1. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  Eihän nuo rajoitukset mitenkään tietokoneharrastajien touhuja vaikeuta, toista on reaalimaailman mp- ja autoharrastajilla...
  Kyllä tää tsätti pyörii kaikesta huolimatta jos vaan äidiltä ei sähköjä katkaista.
   
  kaierkki ja Inlinee tykkäävät tästä.
 2. speedy

  speedy Double Gearhead

  onoff road, isalmela, jarkko359 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Harrasteautoilu jää varmaan tänä kesänä enempi virtuaaliseen muotoon, tuskin tulee otettua edes autoja liikenteeseen, vaikka bensa olisikin halpaa.
  Tapahtumia tuskin tulee olemaan tulevana kesänä paljoakaan, ehkä sitten loppukesästä ja syksymmällä jos hyvin käy.

  Rajat olis pitänyt tosiaan sulkea paljon aikasemmin ja koulut ym laitokset kiinni.
  Niillä helppoa jotka voi jäädä himaan näpyttämään jotain tietokonetta tai voivat lähteä jonnekin erämaahan mökille kun ovat vielä terveitä.
  Omalla kohtaa työvelvoitteen painaessa päälle on pakko vaan lähteä duuniin halus tai ei :odconfused:...toisaalta jollakin tämä valtio pitää saada pyörimään ja ymmärrän kyllä senkin puolen.
  Ulkonaliikkumiskielto tulee varmaan ennemmin tai myöhemmin voimaan ja varmaan liian myöhään sekin...

  Itestä ei ole niin väliä, eniten harmittaa kun siinä saattaa sairastuttaa sitten omat läheisetkin ennemmin tai myöhemmin :odconfused:
  Sen takia en ymmärrä enkä arvosta niitä ihmisiä millään muotoa jotka ei välitä annetuista ohjeista, heiluu ja hilluu jossain Levillä tai baareissa yms. kun ei olis mitään ! :odrealmad:
  Samasta syystä en kaipaa noita isoja massatapahtumiakaan, niitä tulee kyllä sitten joskus aikanaan uusia.
   
  Seevu, arskazone ja J.J tykkäävät tästä.
 4. arskazone

  arskazone Gearhead

  [​IMG]
   
  Charger´69, leivonharri, onoff road ja 13 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Tänä kesänä taitaa jäädä aika vähälle. Kaikki tapahtumat peruttu.

  ja kesä auto vandalisoitu. Et menee kesä sen maalatessa.

  buikki nyt jää ajoon. Mut se ei nyt mikää varsinainen kesä ajokki ole :D
   
 6. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Minä tulen ottamaan ainakin yhden harrasteauton ajoon myös nyt alkavana kesänä vaikka kaikki tapahtumat olisi peruttu ,jos itse vaan pysyy terveenä eikä täyttä ulkonaliikkumiskieltoa ole julistettu. Ajelen sillä normaalitilanteessakin itseni iloksi, en muiden. Vaikka sitten työmatkoja jos muuta ei saa ajaa. Tällaisena synkkänä aikana pienenkin ilon saaminen irti jostain asiasta nousee entistä suurempan arvoon.
   
  Lemmu, Charger´69, rekkamies ja 17 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Käyttöautot 21-24 vuotta vanhoja eli harrasteautot käytössä.Lämpiäisi vaan kelit niin saisi pyörän liikenteeseen,ajella meinaan kaikesta huolimatta.
   
  jarkko359 tykkää tästä.
 8. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Minä ajan lähes joka päivä ympäri vuoden harrasteautoilla,koska minulla ne ovat myös samalla käyttöautoja.
   
  Charger´69, Dataviilaaja, miguelo ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. xarper

  xarper Gearhead

  Kilsojahan noihin vehkeisiin tulee kokoajan, harmittaahan tuo kyllä et tapahtumat peruttu mut ossaa tota ajella ilmankin, hyvin kulki Impala eilenkin Kpo ja takasin taassiinsa.

  En ymmärrä miten korona vaikuttaa siihen millä autolla ajaa.
   
  Latvis, malvasto, jarkko359 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. kippis

  kippis Gearhead

  ens viikolle lupas jo +10 asteen lämpötiloja, kohta voi ottaa kesäauton liikenteeseen.
  ja ei o taputeltu sanotaan otsikolle=)
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. zero

  zero 3rd gear

  Mulla toi kuuskymppinen on keväästä syksyyn ihan käyttöauto, ajan sillä kaikki ajoni. Talvella en raaski sillä ajaa, mutta oon kyllä kaavaillut jos löytäisi jonkun 50 luvun alun pick upin talvi käyttikseksi. Ihan sen takia että mää tykkään AJAA noilla autoilla, en viihdy hiukkaakaan nyky autojen ratissa. Ja tulevana kesänä on kaksi tapahtumaa joiden mahdollinen peruuntuminen todella harmittaa, himos summer meetti ja västeråsin reissu. Tällä hetkellä tää hysteria näyttää siltä että ne tullaan perumaan, koska tällä hetkellä tätä taudin leviämistä koitetaan rajoittaa juuri sen takia että saataisiin ihmiset sairastumaan pikku hiljaa eikä kaikki kerralla, eli asia tulee pitkittymään, joidenkin ennusteiden mukaan touko/kesäkuussa tää olisi Suomessa pahimmillaan :odroll:
   
  xarper tykkää tästä.
 12. z 900

  z 900 Gearhead

  No nythän olisi sitten aika harrastajien puhaltaa kunnolla niin sanottuun
  yhteen hiileen,jos joku taho järjestää jotain esim.näyttelyitä kiihdytysajoa ,ja muita alan tapahtumia vielä tulevana kesänä,niin lähdetään niihin sankoin joukoin eikä kitistä joka foorumilla jälkeenpäin että oli ihan paska tapahtuma ja järjestelyt .ja ynms.????????????
   
  rekkamies, 12345678910, Latvis ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Samaa mieltä kuin z900... Nyt kun ei ole ylitarjontaa niin luulisi ne vähätkin mahdollisesti järjestettävät tapahtumat vetäisivät porukkaa ja toivottavasti näin myös on.;)
   
  jarkko359 ja xarper tykkäävät tästä.
 14. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Aamulla pojalle tuli viesti, että pitää koulun asuntola tyhjentää (eli voi lukea rivien välistä, ettei tarvitse tänä keväänä enää kouluun mennä).
  Otin crownin liikenteeseen ja käytiin 120km lenkki cruisailemassa. :)
  Hiljaista oli liikenteessä.
   
  isalmela tykkää tästä.
 15. arskazone

  arskazone Gearhead

  Näiltä vältytään tai jopa lisääntyvät,jos väki väijjyy kämpillä 24/7 :soosoo:

  [​IMG]
   
  Seevu, Tunaman ja xarper tykkäävät tästä.
 16. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  6.45am ollaan oltu jo melkee tunti töissä, joten aikaki herätä hienohelmojen.
   
  Rusty, duel ja zero tykkäävät tästä.
 17. Roc

  Roc Gearhead

  Mikään taho ei pysty tapahtumia järjestämään jos ja kun tapahtumat on kielletty.
   
 18. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Toki tapahtumien peruuntuminen harmittaa, mutta mun jenkkiautoilu ei ole niistä kiinni. Ajelin taannoin Capricella yhden kesän kaikki ajot, töihin/kauppaan ym. joka päivä, oli tapahtuma tai ei, ja vaimo on tehny omalla pitkäkatollaan samoin vuosikaudet. Caprice alkais olla taas pikkuhiljaa leimakunnossa kun sitä oon tuossa pari talvea (vai kolmekin) tuusannut. Novassakin on leimaa syyskuulle, ei tarvi muuta ku ottaa se netissä liikenteeseen ja lähteä kaatelemaan sitten kun täällä pohjoisessa tiet sulaa joskus huhtikuun lopulla. Bensa on nyt edullista enkä usko että mahdolliset ulkonaliikkumiskiellot aivan heti tänne pohjoisen haja-asutusalueille iskee. Onhan tässä Crown Victoriallakin ajettu puoli talvea, nyt seisonnassa ku ei tilapäisesti tarvita kulkemiseen kahta autoa - varsinkaan nyt kun itsekin jäin kotiin etätöihin. En tosin tiedä lasketaanko tähän kyselyyn 2000-luvun autoja mukaan :)
   
  isalmela, redneck1 ja malvasto tykkäävät tästä.
 19. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Sillä ajatuksella tälläkin mennään että Dodge vanhus olis parin viikon sisällä liikenteessä, jos ei enempää liikkumista rajoiteta. Vähä olis vielä sähköjen viimeistelyä ym pientä et pääse baanalle
   
 20. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Buickin otan käyttöön viikon parin sisään ku saan nippuun. 1980. Fiilis vaan hukassa ku ois pitäny voortilla kesällä ajaa :D Täytyy tyytyä buikkii :oops:. Tapahtumat taitaa jäädä väliin. Ku ei jaksa käydä kattomassa onko mitään. Ku kaikki muutkin peruuttu. Täytyy vaan tossa omalla kylälllä käydä tai naapuri kylässä aiheuttamassa pahennusta. Kesän mittaan :D

  Täytyy myöntää et kummallinen kevät/kesä tulossa :mad: Perkelen kiinalaiset
   

Kerro tästä muillekin!