Tänne Chevrolet Caprice sedanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja NPP, 21.9.2008.

  1. -mikado-

    -mikado- 2nd gear

    http://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/3726976
    Lieneekö mittarilukema lähelläkään totuutta, ainakin pikaisen googletuksen perusteella on kaikennäköisiä mielipiteitä tuosta lafkasta. Voisi melkeimpä tässä joku päivä käydä kattomassa.
     
  2. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Olin myös kiinnostunut tuosta Capricesta ja kaivelin entisiä omistajia esille Trafin kautta. Pari entistä löysinkin ja kuulin että ollut seisonnassa useamman vuoden jossain vaiheessa. Muunmuassa tehty koneremonttia ja laatikkoremonttia ,runkoa hitsailtu, mittaristo vaihdettu ja silloin lähtenyt jälleen nollilta. Todellinen ajomäärä kenties 2-300000. Siihen loppuikin kiinnostus.
     
  3. Teddyboy_

    Teddyboy_ 1st gear

    Viikko sitten tein jo kaupat ja tänää tuli haettua taas caprice sedani, tällä kertaa '79 350+350 tekniikalla..Josko tätä nyt pitäis pitempään kuin yhden kesän
     
  4. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

  5. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

  6. Holley

    Holley Gearhead

    Ostakaahan Klassikko-lehti. Juttua '77 sedan Capricesta!! Milloin viimeksi ollut laatikko-kopan GM:stä juttua missään? Vuonna 1990 TM:ssä?
     
  7. Electra64

    Electra64 1st gear

    Tuo nettiautossa oleva jpg-40 oli mullakin jokunen vuosi sitten, jos ei siitä ajasta ole hirveästi repsahtanut niin on kyllä hintansa väärti auto, on taxialustalla,isot jarrut ym.
     
  8. Teddyboy_

    Teddyboy_ 1st gear

    Onkos kellään tietoa käykö uuemmista sedaneista (esim. vm. 84) ovet tuohon vm. 79? kuvien perusteella näyttäs hyvin pitkälti samanlaisilta..
     
  9. bathory

    bathory Gearhead

    Kävin joku aika sitten koeajamassa aika kivaa broughamia. Joku sellanen olis haaveissa mutta ei oo sitä oikeaa löytynyt.
     
  10. ktech

    ktech 3rd gear

    viininpunainen brougham-varusteinen sedan tuli tänne tänään.. nkh-62 rekisteriltään. eri mukava peli ajella 8)
     
  11. mike-79

    mike-79 1st gear

    Noudatin ohjetta ja hain lehden, onpa hieno 1. korimallin pyhäinjäännös. Vielä jätetty orginelliksi hirveine alikessukuraläppineen! Tulee elävästi entinen '78 sisustaa katellessa, siinäkin oli tuo huvittava fuel economy mittari jonka viisari villisti vemputti edestakaisin...

    Korimalleista ei tuo '77 ole minusta parhaimpia, oma suosikki on ehkä tuplalamppuinen ca. '86 versio. Rumimpia on euroversiot keltaisilla taka vilkuilla.
     
  12. C73

    C73 1st gear

    Ajaako kaikki perinteisesti 15-tuumaisilla?
    Minkäkokoisia 16-17-18-tuumaisia olette laitelleet alle?
    Miten sopii pyörimään?
    Kerro koko kombo: vannekoko+leveys sekä renkaan mitat leveys/profiili.
    Ja jos kuvaa vielä.
     
  13. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    eihän kukaan tiedä mitään AA-87: sta...?

    nimimerkki vani75 toi sen tohon pihaan, mut ei tiennyt siitä paljoakaan (tai en vaan tajunnu kysellä ku oli niin nasakka darra)..

    lähinnä kiinnostaa, et kui se on jääny niin pitkäks aikaa seisomaan? edellinen katsastus on suoritettu loppuvuodesta 2004..

    järisyttävän siisti toi on sisältä, ei pikaistumalta eilen osunu silmään minkäänlaisia puutteita. ulkoa katsottuna ei uskois, on se sen verran patinoitunut..
     
  14. Holley

    Holley Gearhead

  15. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    -Ihan hieno, mutta ovien alareunat ovat vähän korkealla vai onko vain huono kuva?
     
  16. Holley

    Holley Gearhead

    Niin, eikös se riipu vähän tosta listoituksesta, eli kromilistaa on sekä ovien alapuolella, että ovissa, joten karkeammin mallinnettaessa jää toi oven alareuna ehkä mallintamatta. Mulla ainakin Buickissa näyttäisi pienoismallissa olevan ikäänkuin oven alareuna korkealla, jollei olisi uurrettu tohon alalistaan oikeasti kohtaa, missä ovi menee. Siis jos toi on Brougham, eikö siinä lie samanlainen "korkea" alalista?
     
  17. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    - Yes.
    Katselin myös , että kovasti ovat Oldsin autojen näköisiä:
    varsinkin sivukuvassa.
     
  18. Patsi

    Patsi 3rd gear

    ^Kyllähän tuosta näkee selvasti että ovien saumat jatkuvan myös listoituksen alle.

    Nuo Neon 1:43 mallit ovat todella tarkkoja. Hinnat pyörivät tuossa scaalassa 50-60€ välillä.
     
  19. Teddyboy_

    Teddyboy_ 1st gear

    Olisko kellää kuvia alustasta kun on väsätty tuplaputket? Itellä menee yksi putki apparin puolella ja laatikon tukipalkki muotoiltu myös sen mukaan..olisi kiva tehdä oikeasti toimivat tuplaputket ilman että ne roikkuvat maassa hidastetöyssy tutkana
     
  20. tammercity

    tammercity Gearhead

    Oldsin kiemuroita.
     

Kerro tästä muillekin!