Tahoe 07-14 käyttöautona?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Yogi, 12.10.2021.

 1. Yogi

  Yogi Gearhead

  Onko täällä 2007-2014 -korimallin Chevy Tahoen omistajia? Millainen auto käyttöautona/talvella/teknisesti? Tarvisi isohkoa tavaratilaa, mutta pitäs saada pyöritellä myös pienissä parkkitaloissa, joten Suburban on vähän liian iso vaihtoehto. Jenkkien sivuja ja vinkkejä on tullut kahlailtua, mutta olisi kiva kuulla kotimaisiakin kokemuksia.

  Meikäläistä tarjontaa on vähän. Näyttäisi joutuvan harkita hankintaa Ruotsista tai USAsta. Pikku-KA:na nähnyt näitä Suomessa myynnissä, mutta saako nykyään enää rekisteröityä sellaiseksi, jos tuo ulkomailta?
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!