Tahoen radio toimii vaikka ei pitäisi - nyt taas "toimii"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja karra, 17.7.2012.

  1. karra

    karra Double Gearhead

    1995 Tahoen radio oli päällä aamulla kun menin autoon. Outoa. No ajoin töihin ja ruokiksen jälkeen huomasin että radio jäi vielä päälle ja näyttöön kanavan taajuus. Se sammui kun nupista painoin.

    Töistä lähtiessä radio ei syttynyt ennen kuin nupista painoi päälle vaikka virrat laittoi päälle. Kotona sitten tajusin että radio ja näyttö pelaa koko ajan jos radion aktivoi nupista, eikä se sammu kuin vasta samasta nupista painamalla.

    Sitten vielä lisää; kun yrittää ajaa ikkunoita virtojen ollessa poissa niin radion näyttö pimenee hetkeksi ja joku rele naksuu. Ikkunat ei tosin liiku. Kun kuskin ovesta deaktivoi ikkunoiden paikalliskäytön niin silloin sammuu myös radio. Eli autossa on jonkinasteinen vajaa ACC-asento päällä joka mykistyy vasta kun kuskin oven master-kytkimestä otetaan "älyt" pois.

    Nyt siis toiseenkin käyttöautoon tuli sähkövikaa :mad: . E420 on ollut halvaantuneena jo kuukauden :( . :D
     
  2. karra

    karra Double Gearhead

    Re: Tahoen radio toimii vaikka ei pitäisi

    Auto seisonut 2 pv. Avasin ovet tänään ja vapautin ikkunat oven pääkytkimestä. Ei vaikutusta. Laitoin virrat päälle ja kaikki vaikutti pelaavan taas kuin ennenkin. Sitten, about 30 min päästä radio heräsi eloon ja tilanne sama kuin yllä kuvattu.

    Otin akun miinusnavan irti puoleksi tunniksi. Sitten kaapelikenkä kiinni ja testaus, kaikki kunnossa. Pari tuntia mennyt ja ei ole vielä ainakaan radio itsestään herännyt...

    Onko tämä Christinen reinkarnaatio :odroll: . Auton olis huomenna tarkotus palvella ns juoppobussina LPR-Rauha välillä :p
     
  3. karra

    karra Double Gearhead

    Re: Tahoen radio toimii vaikka ei pitäisi

    Kulkine pelannut loistavasti nyt torstaista lähtien!
     

Kerro tästä muillekin!