Taivalkosken moottorikerho, hyvä meininki!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Aspen Lappalainen, 26.1.2007.

  1. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Kyllä. Sais olla miun puolesta enemmänki tommosta toimintaa! Sama se kai mitä kukin harrastaa, jos porukassa on oikea asenne ja hyvä meininki. :)

    Edit: Se Chopattu 242 on aikas tyylikäs.. 8)
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tossa taitaakin olla kaikki Taivalkosken autot mitä pitäjästä löytyy :rotfl:
    Sori Taivalkoski, ei millään pahalla :wink: Ite en oo käynyt mut meiltä töistä muutama on kun sielläkin on yks meidän firman osasto (varmaan suurin yksittäinen paikallinen työllistäjä :eek: ) niin juttelivat että kun sinne ajelee mistä päin vaan niin ennen Taivalkoskea on ainakin 50 km "ei yhtään mitään" eli pelkkää metikköä ja sit siellä keskellä sitä ei mitään on tuo kylä :D
     
  3. Damned

    Damned Gearhead

    No eikös se ole sitäkin parempi, että jos pienen kylän sakki yhdistää voimansa sen sijaan että nurkkakuntaisesti puuhastelee omissa pienissä porukoissaan?
     
  4. JuhaP

    JuhaP Gearhead

    Oli muuten hyvällä maulla chopattu 242 Vole tuolla galleriassa. 8)
     
  5. Taitaa olla aika pitkät perinteet tuon naapuripitäjän volvo harrastuksessa.
     
  6. Uleå ilmeisesti suurin työllistäjä? Kaikin puolin ihan mukava paikkakunta. Yhtähyvin voisin asua Taivalkoskellakin, työtilanne vaan lienee heikohko, paitsi konepajapuolella on huutava työvoimapula? Tilatkin näyttää olevan parasta A-ryhmää. Käsittääkseni kerhon toimintaan panostetaan myös joidenkin paikallisten yritysten ja kunnan voimin, toisin kuin esim. täällä Kekkoslovakian pääkaupungissa Kuusamossa :-? . Toki myös harrastajat ovat aktivoituneet Taivalkoskella eri malliin kuin täällä.
     
  7. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Jep hyvältä näyttää meininki! :D
    Pienellä paikkakunnalla paljon laitettuja autoja ja kaikki merkistä tai valmistusmaasta riippumatta sulassa sovussa. Puhumattakaan aktiivisesta porukasta!
    ..hyvähyvä! 8)
     
  8. always bb

    always bb Gearhead

    mihinkä on tappikoskelaisten 2koppanen trans ami joutunut poijat harrasteli tuolla korentokankaalla hallissa ennen mutta saivat tilat kotopuolesta
     
  9. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    taivalkoski

    Katoin kanssa tota Volvoo jotta hyvin tehty.Tuo 200-sarja on jotenkin niin hieno kun se on tarpeeks matala.Oliko muuten siinä ahdetussa DX:ssä ihan tavallinen 2T-kone, näytti siltä.Huolettomia kilsoja. :rotfl:
    Hieno homma että tommonen kerho on olemassa.Siinä esimerkkiä kaikille ja varsinkin meille kateellisille savolaisille.
     
  10. janne28

    janne28 1st gear

    Tuollainen systeemi on siitä hyvä ettei eri harrastelajien sorsimista tapahdu ( toivottavasti :D ). Myös tietotaito on tosi laaja kun porukka harrastaa noin laajalla yhteisöllä, helpompi hakea tukea kunnalta/kaupungilta kuin tiettyyn yksittäiseen harrastamiseen. Yleensä ainoa vaihtoehto saada rahaa on puhumalla nuorista/ niiden harrastamisen tukemisesta.
     
  11. kole

    kole 3rd gear

    vitun braa taivalkoski :lol: camino oli kyllä aika pornon näköinen.
     
  12. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Saatii kutsu tulla käymää sielläpäin kesemmällä, että olkkaa vähä varpasillaa jo, oli näit Orren sukumiehii kun pyyteli....
     
  13. matti163

    matti163 Gearhead

    Joo kaverin kans laiteltiin autoja Korentokankaalla yks talvi, auto löytyy edelleen kaverilta mutta on vielä vähän vaiheessa ku tahtoo noita projekteja kertyä ettei kerkeen kaikkia laittaan. :D No ei tossa aivan kaikki kylän autot oo ja tällä hetkelläkin tallissa monipuolinen kalusto ja esim. jenkki autoja löytyy ihan mukavasti näin pikku kyläksi.
    Always bb:lle onkos korentokankaalla enää mitään toimintaa? oli meillä aika hyvät auton rakentelu tilat sillon matkaa vaan turhan paljon 100km mutkin ja melkein joka päivä, no sillon ainaki sai jotain aikaseksi :D
     
  14. koovee

    koovee 1st gear

    hyvä on kerhossa meininki.. on touhuttu paljon nuoriso toimintaa ynnä muuta mopokerhoa ja palijon nuoria yritetty aktivoida joka antaa vilä hyvän lisän harrastukselle.. trans ammi valamistuu vielä =) kaikille tervetuloa kerhon tapahtumiin ja tutustumaan kerhon toimintaan.

    kari vääräniemi
     
  15. Juha Määttä

    Juha Määttä 1st gear

    Kiitoksia positiivisista kommenteista liittyen tuohon chopattuun volvoon (on muuten hävinny galleriasta :lol: ) olihan siinä pikku näpertely.
    Nyt tekniikan ja alustan päivitys menossa, tulossa 2,5l 20v turbo, säädettävä moottorinohjaus, ym. ym.

    Terveisin;
    kerhon ex-jäsen.
     
  16. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    en löytäny yhtään volvo noista kuvista? öhg.
     
  17. Juha Määttä

    Juha Määttä 1st gear

  18. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Kuvien seastahan löyty myös Valmet 565 :D
    Hienoa toimintaa! :lol:
     

Kerro tästä muillekin!