Takakontin kannen jouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Bluestone, 14.9.2020.

 1. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Potilaana 67 GM a-body 4 d sedan. Miten saa takakontin kannen kevennysjousen paikalleen? Onko jotain kikkakakkosia? Jossain videossa käytti pullotunkkia kaverina, taivutteli niitä pelti korvakkeita ensin edestä ja nosti jousen kohdalleen ja sitten se korvake takaisin. Arveluttaa noiden taivuttelu, murtuvat vielä.:eek:
   
 2. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Juutuubissa hyviä vinkkejä. Mm malli työkalusta. Mopar ja mustangissa ainakin vastaavat jos GM:n tuotteesta ei sopivaa videota löydy.

  Ja oli siellä mm. Chevelleen ohjeita, soveltaen vaan.
   
 3. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  No nythän mä vasta hokasin, että mulla on tallilla 1967 Body By Fisher shop manual (?). Kirja joka käsittelee vain 67 Fisherin tekemiä koreja, onkohan siinä vinkkejä :)
   

Kerro tästä muillekin!