takarunko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja dd64, 7.10.2011.

  1. dd64

    dd64 Gearhead

    Mikä on kevyin fhran hyväksymä yleisesti suomessa hankittavissa oleva profiili, josta vois tehdä takarungon. 2X3 tuumaa on säännöissä mut ei kai täkäläisiä kokoja?
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mun mielestä sille ei taida olla mitään mittoja annettu jos auton kulku on hitaampi kuin 8.5 sekuntia. Mut muuten se täkäläinen "sallittu" palkki on 80 x 40 x 3mm.
     
  3. dd64

    dd64 Gearhead

    Mä kattelin ruukin listoilta 60x80x2.5. kelpaiskohan se? Vaikka jos raja on 8.5 sek, sitä ei taideta hätyytellä... ikinä!
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

  5. dd64

    dd64 Gearhead

    Mix ostaa valmista jos voi tehä ite? Ja tulee vaan vähän kalliimmax todennäköisesti! Olishan toi vaihtoehto, mut "ruostekorjauksiin" ei tässä tapauksessa mitä haen...
     
  6. mafo

    mafo 3rd gear

    kanttikoneella saa just oikea kokoa ...tosin joutuu vähän hitsata
     
  7. dd64

    dd64 Gearhead

    sekin on käyny mielessä. ei sitä saumaa niin paljon tulis... mut ei ne ihan suoria enään olis hitsauksen jälkeen. vaikka taipuuhan rauta prässissä ihan kätevästi... olis ainakin itte tehty...
     

Kerro tästä muillekin!