Takavalojen tummennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Anonymous, 9.4.2004.

 1. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Ohuet kerrokset on homman nimi. Pelkkä lakkauskin fiksaa varsinkin takavaloja kivasti. Nuo tosi tummat takavalot on kyllä aikas teiniä,heheh.. Kalvoja saa tuolta..

  http://www.lamin-x.fi/
   
 2. Persimon

  Persimon 1st gear

  Lain mukaanhan takavaloja eikä etuvalojen tummennuksia saa tehdä, mutta niitä tehdään paljon tänä päivänä. Kalvot on kehittyneet ja niistä näkyy kaikki ledit ym valot läpi ja ne näyttää siisteiltä ja kiiltäviltä. Paljon parempi ulkonäkö autolla kun on kalvot kii plus ne suojaa naarmuiltakin. Kävin ite tummennuttaas Helsingissä Restyling Point Oy:llä ja ne teki kyl huippujälkeä, anto takuutodistuksen ja istuin join kahvia sen 20min mitä ne teki. Suosittelen.

  Ja kalvothan saaa tarvittaes poiskin ilman liimoja alle minuutissa. Omalla kohdalla katastukses ei oo ollu mitää valittamist, toisin päin, katastusmies kehu kuinka hyvin ne oli tehty ja sano et nää on ok ku näkyy kuitenki ledit läpi eikä oo liian tummat kalvot.
   
 3. cutlass cruiser

  cutlass cruiser Gearhead

  Yksi vinkki: Heijastimet.
   
  59Kingswood tykkää tästä.
 4. GordonnotRamsay

  GordonnotRamsay 1st gear

  Onko olemassa vakiintunutta sääntöä siitä, kuinka pitkälle voimme harjoittaa tätä? Tarkoitan, onko olemassa tapa mitata sitä, mitä laki sallii?
   
 5. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Entistä enemmän silmää särkee nuo tummennukset. Jätä väliin,se auto ratkaisee.
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Osaan autoista tummennukset sopii. Itsekin meinaan tosta Magnumista tummentaa takavalot. Eka meinasin vetää 2000 tyyliin sprayllä. Mutta sit katseli Youtubea, niin päätin teetättää sen kalvoilla, jotka on suunniteltu just valojen tummennukseen. Sprayt on näköjään jo pois muodista, ja eihän ne kestäviä tai nättejä ollu.
   
 7. darkus

  darkus 1st gear

  Täähän kuulostaa järkevältä. Oisko kuvaa laittaa?
   
 8. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Paras ratkaisu on metallinpunanen auto, takavalot sopii täydellisesti tekemättä mitään :odwink:
   

Kerro tästä muillekin!