"Talleissa tapahtuu.."

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mätiäinen, 16.2.2007.

  1. Hate

    Hate 3rd gear

  2. Tea

    Tea 1st gear

    Ei ziisus.. tossa ehdottomasti parasta on toi "otanpa johdon irti.. eeiii.. enpäs otakkaan.. otan.. en sittenkään kun tää on niin kivaa.." :D

    Tää ei nyt liity asiaan, mutta mä kerran vatkasin kakkutaikinaa sähkövatkaimella. Mitä siinä serkulle samalla höpötin, niin ssrrrrrr-töps. Oli yhtäkkiä koko tukka kietoutunu sen vatkaimen ympärille, ja se pörräs viimesillä voimillaan mun päänahkaa vasten. Ja mikä hauskinta, serkku repes nauraan, eikä voinu ees ottaa pistoketta seinästä auttaakseen tilannetta :rotfl: Nii jotta tapahtuu sitä tallien ulkopuolellakin..
     
  3. jart$u

    jart$u Gearhead

    ...joka yhdessä jaksossa eli unelmaansa, eli kruisaili avo-mussella! :p
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Se on kenkämyyjän unelma. Ei moparmiehen.
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Täähän kuluis oikeestaan jonnekin tonne niksi-osioon mut kun täällä kerran tuli puhetta noista sukista niin laitetaas tänne.
    Eli huomasin semmosen uuden ihmeellisen asian että oikean jalan sukkahan käy vasempaankin jalkaan :D Töissä ollessani nimittäin huomasin että mullekin oli tullut sukkaan reikä (mulla oli siis töissä nyt jalassa ne ainoat, tähän asti ehjät pyhäsukat :p ) ja tietenkin se reikä oli isovarpaan kohdalla joka sit pyrki sieltä kivasti kurkkimaan. Mut aattelin vastoin kaikkia asennusohjeita jotta käviskö se kuitenkin jollain lailla myös vasempaan jalkaan ja kävihän se :D Ja samalla tapahtui joku ihmeellinen siirtymä että se reikä ei olekaan enää nyt sen toisen jalan isovarpaan kohdalla vaan paljon vähempi haittavassa kohdassa. Eli mä vaihdoin sukat niinku silleen kivasti ristiin, oikeasta jalasta vasempaan ja päin vastoin. Joten tää oli kiva yllätys ja jelppas taas kun eihän tässä nyt sit vieläkään tarvi mennä sukkakauppaan hommaamaan uusia :D :D :D
    Vähän silti vielä askarruttaa että tarkoittaaks toi nyt jopa sitä että vois käyttää kaikki ne parittomiks jääneet vasemman jalan sukat tolla samalla tavalla että survois semmosen sit aina vaan oikeaan jalkaankin :eek: Ei kai toi voi olla noin helppoa ja jos on niin miksköhän kukaan ei oo koskaan aikasemmin sit kertonut että noinkin voi tehdä :-?
     
  6. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Ja sit kun kantapäähän tulee reikä, niin kääntää sen reiän nilkan yläpuolelle. Ei sitä kukaan kengän sisältä huomaa! :wink:
     
  7. Petri K

    Petri K 1st gear

    Jaa se onkin taas Perjantai :rotfl: Sen verran vois jatkaa sukista, että kohta on kai vedettävä joku sukka päähän ja käytävä pankissa et sais auton kesäksi radalle :lol:
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Lainaa sit sille keikalle hämäykseks joltain ehjä sukka, muuten polliisit heti hoksaa että asiallahan on taas ollu joku risasukkanen autoharrastaja ja niiden on paljon helpompi rajata epäillyt, etenkin tällasella pienemmällä paikkakunnalla :poff:
    Ja ps. tuotko samalla meillekin vähän :wink:
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Multa satte käytettyjä ja rikkinäisiä sukkia jos tarvitsette. Ei tarttis pankista hakea nääs :poff:
     
  10. Petri K

    Petri K 1st gear

    Tallissakin tuli käytyä sen verran tällä viikolla et sain vanhan pakosarjan irti ja kannesta nokat irti. Laitoin sitten nokkakepit Kylmäkoskelle hiottavaksi tällä viikolla. Jos alkais kone heräämään jo viivaltakin tulevana kesänä.
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    uote="jart$u"]
    ...joka yhdessä jaksossa eli unelmaansa, eli kruisaili avo-mussella! :p[/quote]

    Jeps, niin teki, mutta se avo tamma oli joku arpajaisvoitto, ja se hävisi senkin. Luuseri. Se on kyllä haaveiilu Buickista. Mutta haaveeks jää. Shoe sales man mikä ajaa vanhalla dusterilla. Ei tyytyväinen elämäänsä, eikä muutkaan ympärillä. Vaimo täys bimbo, tytär vielä tyhmempl. Ei poikakaan mikään välkky ole. Ainoa järkevä siinä perheessä on koira, mutta se ei perhettään ja niiden autoa voi valita. Seksi ei suju mopar miehen makuuhuoneessa. Muutenkin alempaan keskiluokkaan kuuluvan Alin elämä tökkii joka alueella. Välillä paistaa tunnelin päästä valoa, mutta se olikin taas se vastaan tuleva GM. Ton arpa ei todella voita ikinä. Paluu maanpinnalle on siis karu tosiasia joka kerta . Sad, but true. Siis tyypillinen moparmies..
     
  12. pötkö

    pötkö Gearhead

    No onneksi se on vain tv sarja eikä mikään tositarina. :wink: oikeassa elämässä buick mies vain haaveilee että olisipa moparmiehen housuissa. :poff:
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hei Pötkö! Se oli maailman eka reality tosi tv sarja! :rotfl:
     
  14. pötkö

    pötkö Gearhead

    ai jaa mä en tienny :eek: mä luulin et se oli buick miesten proagandaa :lol:
     
  15. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Haa! Ootteko koittanut tulla BAARISTA kahdella vasemmanjalan sukalla :eek: :lol: :x :rotfl: ja ehkä vielä :poff:
     
  16. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Onhan tällainen sukansekaaja ilmeisesti ilman omaa tahtoa ollut, tämä mikä ministeri aikoinaan oli tämä Pe-Pe-Pertti Paa-Paa-Paasio, hänellähän sukat oli ilmeisesti ehjiä mutta täysin eri väriä.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Sehän loi kokonaan uuden muodin, eri pari sukat, kukahan ton jalostaa vielä eri pari kengiksi. Toisessa jalassa tennari ja toisessa lakeeri.
     
  18. Tea

    Tea 1st gear

    Ratkaisu on keksitty! :rotfl:

    Ratkaisu elämän kiperimpään kysymykseen

    Lainaus tosta linkistä: "Sukkasyöppöjen taru alkaa olla lopussa. Uudet Supi-sukkapidikkeet pitävät sukat onnellisesti yhdessä koko elämänsä ajan. Enää ei tarvita aikaa vievää sukkien lajittelua ja hakemista pesujen jälkeen."

    Miten sitten voi kävellä kun sukat on yhdessä lopullisesti? Häh? :poff:
    Joo mut mä lupaan lopettaa osaltani sukkakeskustelun tähän, kun se nyt ei oikein kuulu tänne.. :odroll:
     
  19. Putte

    Putte 1st gear

    Miten niin ei kuulu, kyllähän talleissa käytetään sukkia ja miellä oli joskus tallissa pesukonekin, niin että ne sukat voi jopa pestä tallissa haalareiden kanssa että kyllä se sukkapyykkikin voi tallissa tapahtua.
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Meidän tallissa pestään noiden sukkien ja haalarien sijaan pesukoneella pultteja, muttereita ja muita pikkuosia. Eiks toi pesukone oo tarkoitettu talleilla just tommoseen räpeltämiseen :poff:
     

Kerro tästä muillekin!