"Talleissa tapahtuu.."

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mätiäinen, 16.2.2007.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Pesukone on tarkoitettu pesuun ja se kait lienee sama mitä sillä pestään. Toiset pesee lautasia, toiset sukkia ja kolmannet mäntiä ja kankia, sou vat.
     
  2. coupe devil

    coupe devil Gearhead

    Posliini lautaset ei varmaan tykkää tosta linkouksesta :poff:
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Onhan niitä eri mallisia pesukoneita, ainakin mä olen kuullut astianpesukoneesta, jossa on muuten tosi hyvä pestä moottorin osia ja se niissä käytettävä myrkky muuten puree rasvaan jopa nyky liukkareita paremmin.
     
  4. mceläin

    mceläin 1st gear

    juu noo tuuninkiteinit näyttää tekevän pesukoneella musaakin; pesin rautakärkiset saappaani teknisen onnettomuuden jäljiltä pesukoneessa ja perkkales ku unohtu toi linkous 1200 päälle ja lopuks se kuulosti samalta ku se kaupungilla pyörivien tuppervaara kippojen takova jumputus :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  5. Chevy ll -65

    Chevy ll -65 1st gear

    Nyt se teidän epä onni on tarttunut tänne Hämeen alueelle.
    Latasin rystyset auki ku irrotin Dualin öljynsuodattimen
    jalkaa tuli kivat vekit käteen. Voikoos tallissa tapahtua
    vieläkin pahempaa täytyy kai peittää monttu ettei tipu sinne
    ku kausikin on ovella.
     
  6. Harald

    Harald 1st gear

    Kaikkea voi sattua.Minäkin tulin kumaras tallilta tänään.Bussin akkuja asensin ja notkautin selkäni.Nyt lepoa vaan et pääsee huomenna duuniin ja illaksi tallille tietty.Olkaahan varovaisia
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Nyt ei ilmeisesti ollut edes kyseessä se normaali "kuuden kupin kumara"?
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Taas kerran Plaah :poff:

    Mekin käytiin tällä surullisen kuuluisalla tallilla kokeeksi vähän akkuja nostelemassa, eikä mitään selkävaivoja tai muutakaan nyrjähtämisiä tapahtunut. On toi kumma paikka toi noitten talli, koko ajan tapahtuu kauheita, mutta kun mä käyn siellä ei mitään mielenkiintoista näy missään :eek:

    Paitsi tietysti KOFFit jääkaapissa :rotfl:
     
  9. Henski

    Henski 1st gear

    Onhan toi 4D-projektikin edennyt huimasti, viikon vanha kuva:
    http://kuvablogi.com/nayta/337913/

    Uutta; mm. turvakehikko, tulipelti, lattiat+4 muuta muutosta, ym.ym.

    3 vko ekaan kisaan...

    ps.eikä mullakaan varaa olis himassa koneella istua :soosoo:
     
  10. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Niinkin paljon! Eihän tässä ole sit mitään paniikkia. :rotfl:
     
  11. Harald

    Harald 1st gear

    Henskiltä se kuvaaminen sujuu.Joo,kyllä on tullut oltua tallilla kaikki illat rakentamassa.Kyllä sitä iltasin kun lähdössä himaan ja katselee että taas sai jotain aikaseksi ni hyvä fiilis tulee.Paljon on vielä hommia.Nyt kyl kotona viettämäs perheen kans laatuaikaa.Mut Mätiäinen ja Kärsä on tallivuorossa,et homma etenee suunnitellusti.Mut katsotaan mitä tulee
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän se auto näytti hieman erilaiselta, kuin mitä viime kesänä. Ei muuta kun tekniikka kiinni ja väriä niskaan. Eikä se välttämättä ekassa kisassa väriäkään tartte.
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meidänkin tallilla vielä vasta grillaillaan autoa vaikka ajamaan pitäs lähteä :eek:
    No, tänäänkin tuli taas räntää taivaan täydeltä joten lieneekö sinne niin kiire lumen keskelle kun eihän tohon oo talvirenkaitakaan :poff:

    http://bbchevy.suntuubi.com/?cat=5&page=6

    Tarkennukseks siis että noissa viimesissä kuvissa kuten tää http://bbchevy.suntuubi.com/?cat=5&img=101 toi auto on semmosessa "grillissä" eikä kyseessä oo mikään uus radikaali alustaratkaisu stripille :rotfl:
     
  14. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ohhoh. No on siinä Repellä työsarkaa. Et oo kysyny pomolta, josko vois ottaa läppärin ja puhelimen tallille ja mennä avuksi? Ethän sä mitään tee kuitenkaan töissä, paitsi jos pakottavat.

    Kyllä on taas tallihommat tullu tutuksi. Vasta yks päivä kävin kimppatallilla hakemassa museo-Raimolta hiomakoneen pois, ettei se nyt enempää rakentelisi ja toissa päivänä hain autotallista jatkoroikat pois. Että hyvällä mallilla. Mikä? Auto? En osaa sanoa.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Täh :eek: Ei kai nyt kukaan hullu tee oikeesti työpaikalla töitä :poff: Ei ne kuitenkaan maksa tarpeeks joten kun täällä netin ääressä joutuu istumaan niin työpäivähän kannattaa käyttää osien ettimiseen, kaikenlaiseen selvittelyyn yms. ettei aika mee ihan hukkaan :wink:
     
  16. saresks

    saresks Gearhead

    Meni keväällä oikean käden ranne tuusannuuskaksi, ja tästä seurasi, että oli aikaa kasailla vasemmalla kädellä 200-4R street/race -kuosiin. Sitten kun oli käsi vielä kesällä heikko, ei tarvinnut rempata taloa, vaan oli aikaa kasata ja läjätä koko auton loppu tekniikka.

    Perhana kun alkoi sadekausi, ei voi enää säätää sytkää ja vaihdella suuttimia.

    Vasemmalla kädellä tehty :D
     
  17. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Tossa männäkeväänä siirtelin trailerilla ollutta venettä, lipes ote aisasta niin että selkä edellä ramin vetokoukkuun. Eihä siin mitään, ku et vähän juilii selässä. Yön makoilin ja seuraavana päivänä oltiin orimattilan rompepäivil kävelemäs kokopäivä. Illemmalla aattelin kaverin kaa, et laitetaan toi 350 kakstahti kawa käymään,, tost tallist. Toisella polkasulla petti jalat alta, ku sattu niin saatanasti. Arvauskeskukseen tuhannen loikkaa. Siellä kandi sano et vissiin joku ruhje, ku ei oo jälkiä. Maanantaina ajoin helsinkiin työterkkaan jossa alle minuutissa selvis et on 2 pinnaa poikki selän puolelta. 3 vk saikkuu
     

Kerro tästä muillekin!