Talleissa tapahtuu!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ERT2, 12.10.2008.

  1. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Synkkää :(
    Jalka meni lattiasta läpi. Jotain tarttis tehdä...
    [​IMG]
    Niin, mites muilla ?
     
  2. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Keski-Suomessa ollaan ihailtavan avoimia, hatun nosto siitä! Muualla tunnutaan niin herkästi harrastettavan sitä vanhan koulukunnan salailuperiaatetta, ihan niin kuin ei ne jutut muuten liikkuis... :odroll:
     
  3. hejo

    hejo 1st gear

    Nii-in tai sitten muualla hommat aloitetaaan kevväämmällä... :eek:
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Meilläpäin on jotain pientä tehty:Kuljetusvälineeseen on hankittu uusi leima ja kilpurin tekniikka on purettu tarkistusta varten.Sitten on tuolle JOULUPUKILLE laitettu vähän vinkkiä joululahjoista!!!Eli sautetaan tehdä jottain uutta tai parannettaa entistä mutta kaikesta huolimatta ajetaan ensi kesänä ehken vähän kovempoo tai sitten ei.Terv:pro Et 1337
     
  5. ERT2

    ERT2 1st gear

    Joo Elukka tallissa rupee oleen keuhkot täynnä maali/pakkelipölyä ja saattaahan tuo hartsikin hieman nousta nuppiin, eipähän tarvii juua niin montaa asennus olutta kuin normaalisti........
    13 maalikerroksen ja jumalattoman pakkelimäärän alta löytyi kuin löytyikin peltiä... :eek:
    [​IMG]
    Keulasta oli hartsi palanut kuidusta suurelta osin, joten velttoa pitäisi nyt hiukan jäykistää....kuitumestari Kelju K. Kettunen mallasi narua, puristimia, alumiinilevyä ja poraruuveja avukseen käyttäen keulan "muotoonsa" ennen laminointia.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. Mopar

    Mopar Gearhead

    Torstaina haettiin uusi auto tiimiin, ainakin sillä olis tarkotus ajella, kunhan saadaan vain kuski(8v) toimimaan niin kuin pitää :rotfl:
     
  7. gremlin

    gremlin Gearhead

    Olikos toi nyt semmonen savolaistyylinen tarkka arvio? :odroll:

    Mutta meillakin on jotain saatu aikaseks. Akseli on lahetetty ruottiin ja uudet veivit tulee sielta. Pytty projekti on pompannut kayntiin Jyvaskylassa ja mantia tarttis alkaan metsastaan.
    Muutahan siina nyt ei hajonnukkaan, tallakertaa :-?
     
  8. valiant65

    valiant65 Gearhead

  9. Fastback

    Fastback Gearhead

    Mites sitten käy jos joutuu ajamaan eliminaattorin itseään vastaan kahdella autolla??? :rotfl:
     
  10. valiant65

    valiant65 Gearhead

  11. vitoni

    vitoni 1st gear

  12. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Nooo, calm down, se kyllä kävi monta kertaa tuonkin jälkeen...kartat vaan vielä "hieman" hakusessa. Voisin veikata että siinä on varsinainen hyttysenpiikki OL-isolohkojen persauksiin :eek:
     
  13. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

  14. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    On siinä hetken aikaa saanu snurrailla. Upeelta näyttää, noin vapaalla kädellä tehtynä. :rotfl: Ei vaan, käsittämättömän hienoa, että joku viitsii panostaa ja tekee hienoa työtä.
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Joo,nyt kun on toivuttu rajusta pettymyksestä tuohon Joulupukkiin niin on vähän puuhasteltu eli kannet on taas saatu kasattua ja lohkokin lähti viimeiselle koneistusreissulle ja "uudet" eli käytetyt pakosarjat on saatu istutettu auton keulille eli saittaapi olla että muutaman viikon piästä päästään rullille kokeilemaan miten pienet muutokset ovat vaikuttaneet noinhin tehoihin.Sitten kun vielä virittelis parit putket tonne kuskin ympärille niin siinä sitä olis yhelle talvelle.Ps.ihan yliarvostettu tuo joulupukki homma!!T:pro Et 1337
     
  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    Jaa viimiselle reissulle? Onko lohko niin tiensa paassa ettei tartte edes haaveilla tan reissun jalkee tekevansa siihen enaan mitaan? :odroll:
     
  17. supo

    supo Double Gearhead

    Joo,ei toivottavasti viimeiselle vaan tällä kertaa viimeiselle ,sehän meni vasta ensimmäisen kerran koneistamolle
    !Vähän huono toi sana valinta,tolla lohkolla pitäisi ajaa joku vuosi tai sitten ei!Kyllä meinattiin tulla Poriin tekemään Pontiacilla uudet ennätys lukemat loppu kesästä!!!Terv:pro Et 1337
     
  18. tha022

    tha022 Gearhead

    saittaapi olla että muutaman viikon piästä päästään rullille kokeilemaan miten pienet muutokset ovat vaikuttaneet noinhin tehoihin.Sitten kun vielä virittelis parit putket tonne kuskin ympärille niin siinä sitä olis yhelle talvelle.Ps.ihan yliarvostettu tuo joulupukki homma!!T:pro Et 1337[/quote]

    No jo on hyvällä mallilla sulla asiat.
    Mulla on lohko vielä tiukasti koneistamolla ja jokainen mottiin tuleva osa atlantin väärällä puolella.
    Mutta aikaahan tässä on vielä...vai onko?
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Mulla onkin Mauilman parhaat tai ainakin Savon parhaat mekaanikot jotka joutaa vaikka omissakin hommissa olis jo ihan tarpeeksi mutta siitä huolimatta joutaavat avittammaan vähän raihnasta ukkoo.Siitä heille suuri Kiitos!Kyllä jos matkahuolto tuo huomenna "viimeiset" osat niin luulenpa että ensi viikon alussa on tallilla vähän meteliä ja siitähän on sitten lähdettävä rullille että piästään jossittelemaan tallille "valtaisia"tehomuutoksia.
     
  20. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mita, ookko saanu uusia mekaanikkoja? :rotfl: :wink:
     

Kerro tästä muillekin!