Talleissa tapahtuu!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ERT2, 12.10.2008.

  1. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    mihinkäs sitä asennuskaljaa tarttee kun hartsia haistelee päivät pitkät?
    Nimim:samoissa hommissa.
     
  2. Tästä se lähtee, tätä kirjoittaessa on jo pohjamaaliakin keritty vetää pintaan pari kierrosta ja vielä pari kierrosta taitaa mennä...

    [​IMG]
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mä jo hetken ajattelinki, ku näyttäis kuvassa olevan ihan pellillä. Mut sehän onkin Pelliseltä tullut ja sit tarkemmin luettuani hokasin, et kysehän olikin vain pohjan maaluksesta.
     
  4. Juu, pohjan maalaus on menossa, vaikka pohjaa kyseisessä härvelissä ei ole alkuunkaan. No sekin varmaan saadaan sinne, kun vaan saadaan tuohon koppaan pintapuoli jonkunlaiseen valmiuteen että se voidaan nostaa pois rungon päältä.
     
  5. badbubble

    badbubble 1st gear

    Mä en nyt tiärä .. mut joku tai jotkut asuu väärällä puolen suomea.... 8) :webmaster:
     
  6. zodiac

    zodiac 1st gear

    Hyvältä näyttää!! Toivottavasti tallin jääkaapissa riittää asennusjuomaa notta saatte auton valmiiksi kesäksi. Sitten pääsemme taas seuraamaan elämellistä menoa radalla :rotfl:

    T.Marek
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt sautiin tallille uuvet kannet ja muut vermeet tekniikka puolelle sekä tuo maulausmestari/pellimestari/jonniinlainen piämekaanikko on saunu taiottua Pontiacciin uuvet airodynaamiset muodot sekä laskuitumestari on saunu tehtyä par palloo helvetin kevyiä osia sekä on sautu tehtyä esterata tuolle helvetin notkeelle jopa "hieman"laihtuneelle ns. kuskille!!Näättäs sille että tämän kuun aikana meillä sauttaa olla tuo melkein vanha kilpuri värilöissään sekä melkei jo säädöissään eli nyt ruppee näyttämään melkos hyvälle eli pieni KIITOS taas PARILLE helvetin ahkeralle AUTTAJALLE eli Kärnän Teemu,Korhos Pasi sekä Seppo,Matikaisen Pasi sekä muutama muu SEKÄ KAIKKI YHTEISTYÖ kumppanit!!!!KUVIA sautetaan laittoo jossain vaiheessa mutta parhaiten AATON tappoo nähä tulevissa kesän kisoissa.Terv:Spet 1937
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    päivitetään vähän tietoja eli nyt on pirssi värilöissään ja sauttaa tulla vielä jottain pientä kuvioo tai sitten ei tule.Ens viikolla konetta keulille,laatikko alle ja pelit laulamaan.Mites Elukka teamilla mennee ja muilla?Terv:Spet 1937
     
  9. ERT2

    ERT2 1st gear

    Eipä nostella vielä mottia keulille....
    Osat rupee oleen tontilla, mutta vielä joutuu kiikuttaan huomenna hiluja tonne Keravan suuntaan puntitusta varten.Kyllä tämä tästä, ehditään ajoissa tai sitten ei, Motoparkissa tiedetään kuinka kävi...... :odroll:
    terv.Elukat
     
  10. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Eilen läks motti keulilta. Kutospytyssä ohivuotoa pakopuolella. Lauantaina ainakin kansi pois ni pääsee näkemään mistä noinen vilppi ja vilunki mahtais johtua. Noin äkkisältään ja toiverikkaana ajatelleen johtuu finaaleissa tapahtuneesta vippa/tikkuvauriosta jonka seurauksena venttilaattori ois osunut johki ja vähän vääntynyt. Mut lauantaina sen tietää.
     
  11. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mitas tanaan sitte tehdaan?
     
  12. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mitäs luulisit; just lähössä päivystää. :rotfl:
     
  13. gremlin

    gremlin Gearhead

    Hotelli vantaa?? Maa oon taalla jo :rotfl:
    Ei oo kyllakaan Mamba taalla tanaan mutta voi sita muutenkin masentua...
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ei onnex oo, :mad: :mad: v*tun manpa :mad: :mad:

    Mulla on sen verran hyvät välit :mad: orkesteriin notta seuraan et välit pysyy noin 200 km...
     
  15. gremlin

    gremlin Gearhead

    Joo, tota tossa Jykan kanssa mietikkiinkin, saa et tieda kuka taalla milloinkin on mutta tiedat kylla milloin Manpa on, se on sita tosi faniutta :odroll:
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt on sautu vanhukseen sähköt ja muut viritykset tehtyä eli alkaa olla pirssi kunnossa kesän koitoksia varten.Käymme tulevana viikonloppuna rullilla pientä säätöä tekemässä eli todetaan onko parit pienet muutokset tuoneet toivottua voimoo että saadaan Pontiacci kulkemaan tuon luokan vaatiman alle 12 sekunnin alle.Sitten alkaakin tapahtumaan ennen kisoja eli on parit yhteystyökumppaneitten tapahtumaa,lehtijutun tekoa,näyttelyä ja sekä koitetaan saada toi kuski hereille heti kauden alusta alkaen!!!Laitetaan kuvia/videon pätkää rullilla käynnistä jos allekirjoittanut pystyy kuvaamaan,Terv:Spet 1937
     
  17. rb

    rb Double Gearhead

    Nythän ollaan taas siinä tilanteessa että kaikki on noppeleinä pitkin tallia mikä tarkoittaa että tulee KEVÄT.

    Mä en käsitä miksi tamä aina menee näin. Syksyllä on kauniita ajatuksia että nyt aloitetaan ajoissa ja tehdään kaikki hommat valmiiksi ennenkun lumet sulaa. On tehty joo.

    Sitten keväällä touhutaan kauheella kiireellä, puolet kauniista suunnitelmista jää toteuttamatta ja hermo on loppu.

    Aina löytyy tietysti hyviä selityksiä että miksi taas näin mutta jälleen kerran syyllinen löytyy sieltä peilin edestä...
     
  18. Ck

    Ck Gearhead

    Juu, sama homma täälläkin. Viime viikonloppuna otettiin auto talliin työn alle. Bensalinjat tuli melkolailla kuntoon, vetarit pois ja murikka pöydälle ja välityksen vaihtoon. Jos sitten seuraavaks sais tehtyä kardaanin ja laatikon. Aini, koneessakin on viä venttiilikoneisto jne täysin osina.
    Ja jossain välissä pitäs vähän sähköjäkin tehdä, vaihtaa kumit ja kuulemma bussikin pitäs saada valmiiks.

    Eihän tässä oo enää paljo mitään. :rotfl:
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meilläkin saatiin kilpurin osalta jo kaikkein vaikken homma eli sen 477 cid koneen Evo2 version lohkon väri ratkaistua joten loppuhan on nyt sit helppoa :rotfl:
    Joten meilläkään ei tarvis enää kuin kasata huollon jälkeen perä takas nippuun ja tietty kasata toi kone niin siinähän se :wink:

    Mut onneks tässä on nyt kuitenkin samaan aikaan isompina projekteina vielä yks nelikko GMC-pikuppi, rambleri ja yks vanha corollakin niin ei käy tota kevättä ootellessa aika niin pitkäks :poff:
     
  20. Ck

    Ck Gearhead

    No eihän teillä sit oo paljo mitään hommia. 8)

    Tuli mieleen että öljypohjakin täytyy muokata vallan uusiks, koneenkorvat tehdä ja turbiinikin on vielä jossain meren takana tulossa. Ja lumet ne vaan sulaa jo prkle. :D
     

Kerro tästä muillekin!