talli remontti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 11.2.2008.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille,tallissa on käynnissä remontti joka haittaa jonkin verran normaali toimintaa n.2 kuukauden ajan.Eli heittopaikka ei ole käytössä ja wc:t on purettu(tulee kun on uudet viemärit laitettu).Terv:puh:johtaja
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kahvinkeittovettä voisi tuoda kotoa kanisterilla.
     
  3. raunoh

    raunoh 3rd gear

    Ihan vain utelias, ja kyselen käytännön asiaa: kun kahvin ja muiden virvokkeiden nauttiminen tuppaa aiheuttaa luonnollista tarvetta "piipahtaa kulman takana", niin miten se ihan käytännössä tehdään ? Saman korttelin eli toisen kadun virvokepaikassa ?
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    juuri näin tällä hetkellä mutta tilanne on tilapäinen eli johtuu remontista.
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille,talliremontti etenee hitaasti mutta varmasti.Tallin Wc tulee heti kun saamme siihen viralliset paperit eli piirustukset jonka mukaan Wc tehdään.Sadevesi viemäri asia korjaantuu kanssa.Eli vielä pientä kärsivällisyyttä vaaditaan niin päästään taas toimimaan täydellä teholla.Sitten tallipaikan haltijat muistathan että maksuvapaat kuukaudet ovat ohi eli Syyskuun vuokra maksuun kuun lopussa!!!
     
  6. Acid

    Acid 1st gear

    Joo kun wc tulis kondikseen ja vekottimet aloilleen niin olis mukava pitää kunnon iltamat.Eli "räkäposkipaskahoussuun"
     
  7. kuula

    kuula Gearhead

    Vittu että naurattaa :rotfl: :rotfl: , jo ihan valamiiks!!!!
    Hyvä homma! Meejän pitäs pittee itekkii moiset toimitukset :wc:
    Niihän ne sannoo, jotta paska housussa sitä on rennoimmillaan....
     
  8. okepoke

    okepoke 1st gear

    Ketkä ne on silleesti sanoneet, ettette vaan puhuis kokemuksistanne. :oops: :wink:
     
  9. kuula

    kuula Gearhead

    mitä

    Kuka lie...?? Ja lattiat noussoo pystyyn :rotfl:
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille,suoritamme sunnuntaina muutamien autojen paikkoja että päästään taas touhuamaan talvella täydellä teholla.Tässä olisi hyvä vinkki että jokainen jolla tuntuu olevan pientä siivous intoa (TALLIPAIKAN HALTJAT)siivoaisi oman paikan ympäristöineen puhtaaksi.Koitan viedä ison roskiksen tänään tyhjennykseen niin on viikonloppua varten tyhjänä ja Tapsa tuo isoja jätesäkkejä avuksi!!!Jos tuntuu liian vaikeelta niin kysy Äitisi kaveriksi niin hän neuvoo sinua siivous hommissa tai on päällekkäisiä hommia.Saa myös viedä ylimääräiset renkaat ja akut pois tallista niin ei tarvitse sellaisten viedä niitä jotka eivät ole tuonut niitä talliin.KIITOS!!!!!
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt on sitten tallilta otettu kannatin tolpat pois eli nyt voi jokainen tallipaikan omaava siivota ja järjestellä oman paikan kuntoon.Tallilla tehdään vielä pari pientä korjausta mutta ne ei aiheuta mitään estettä siivoukselle.
     
  12. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Täytyypä tulla sunnuntaina siivoamaan.
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt on sitten aloitettu sen rakentaminen missä kuninkaatkin käyvät yksin ja koitetaan saada se valmiiksi hyvissä ajoin ennen pkkujouluja!!!!
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Ja nyt se on käyttövalmis!!!! SUURKIITOKSET Kähkös Eskolle nikkaroinnista ja Hellströmin Ollille putkihommista.Pientä puuhastelua talilla vielä niin päästään juhlimaan!!
     

Kerro tästä muillekin!