Tallia lainaksi..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja chevy76, 7.2.2005.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    Jees..Nyt kun muutin tänne stadiin, niin kaikki on uutta ja ihmeellistä. Periaatteessa kaipaisin vuokrapaikkaa jenkkitalli tms. Jossa voisi Viikonloppuna/Illalla tehdä pikkuhuoltoa/remonttia. Tietenkään ei auto jää makaamaan kun se on ainut välinen liikkumiseen. Ja vuokraakin maksetaan, ettei ihan hyväksi käytöksi mene..Espoon suunnalta kenties..??
     
  2. kmovat

    kmovat 1st gear

    ootkos jo pitkään siellä ollu, ku ei ole miestä venäjälläkään näkyny ?
     
  3. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Mitäs helevata, millos hifivani-ukko on lpr:sta poiees muuttanu??

    Mistäs myö nyt hifit ostetaan :eek:
     
  4. chevy76

    chevy76 1st gear

    Juuh..Nyt asustellaan Hesassa..Tai Espoossa kun kämppä vaan löytyy..Tai siis Asuntovaunu.. Menin töihin Sound&Worksille ja sieltä Free-timerikin sua hifiä.. ;) Käyn LPR,ssa n:2-3viikon välein, ni voin tuoda tullessakin.. http://www.soundworks-shop.com/ Tuolta voi kattoa mitä on saatavilla :)

    Kävin mä eilenkin wenäjällä. :) Harvemmin siellä tietty tulee käytyä, mutta kun LPR,ssa käy, niin voihan sitä ain siellä pyörähellä..Pysyy tullisetätkin tyytyväisenä kun on yksi häirikkö vahemmän..
     

Kerro tästä muillekin!