Tallikirppis Jyväskylä 17.10

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja H-V, 28.9.2020.

  1. H-V

    H-V 2nd gear

    PSCC Talliporukka järjestää lokakuun puolivälissä tallikirppiksen Lauantaina 17.10.2020 Jyväskylän Seppälänkankaalla osoitteessa Säkkitie 9-11 klo 12:00- 18:00. Tyrkyllä PALJON käyttämättömiä varaosia harraste- & käyttöautoihin (vag, ford, fiat, opel jne.), sekä jonkin verran Jenkkiautojen osia ym. harrastukseen liittyvää. Tuu tekemään löytöjä!
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Larry tykkää tästä.
  2. linkomies

    linkomies 1st gear

    Hieno homma. Laitetaanpa "pakko suorittaa" - listalle tuo päivä.
     
  3. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Toinen ääni
     
  4. H-V

    H-V 2nd gear

    Tänä lauantaina!
     
  5. H-V

    H-V 2nd gear

    Kaikki alkaa olemaan pikkuhiljaa valmista huomista varten. Vähän esimakua
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  6. Hupeli

    Hupeli 2nd gear

    Ompa paketteja.
    Näitä pitää käydä plärää ihan paikan päällä!
     
  7. H-V

    H-V 2nd gear

    Suuret kiitokset kaikille kävijöille ja jotka ostamalla tukivat meidän tallin toimintaa! Väkeä ja juttua piisasi, mukava oli nähdä uusia naamoja :D katsotaan, josko keväällä / kesällä pidettäisiin round 2, tai jos saataisiin joskus kehitettyä swap tyylistä tapahtumaa tänne keskiseen Suomeenkin.
     
    impala67 ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  8. Gtamazon

    Gtamazon Gearhead

    Kiitokset tallin väelle! Mukavaa oli turista ja nähdä muutenkin alan poppoota sekä teidän tiloja. Epäilyttävän monta volvomiestä eksyi paikalle ;)
     
    Gary Grand tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!