Tallin kattoon "leikkaussalin valo"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja pervolet, 20.10.2018.

  1. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    otsalampuista.

    mulla on pari näitä itsellä. toinen on aina mukana ja käytän sitä "taskulamppuna" ilman otsapantaa. toinen on sitä otsalamppuilua varten.ja isällä ja siskollekin ostin yhdet viime vuonna kun olivat kaksi yhden hinnalla tarjouksessa joulua ennen.

    https://www.armytek.fi/tuoteluettel...wizard-v3-magneetti-usb18650-xp-l-lammin.html

    nitecore on hyvä vaihtooehto tolle armytekille.. tosin vain valkoisella ledillä kai tarjolla. täältä alle 50e. https://www.e-ville.com/fi/3047-otsalamput/25880-nitecore-hc30-otsalamppu.html

    evillessä on myös tuo imalent merkkinen lamppu vaihtoehtona.. väittäisin aika paljon halvemman oloiseksi kuin noita armytek ja nitecoreen verrattuna. kiinasta tosin sellasen viimevuonna ostin alle 30e. sen arvonen se kyllä on ollut hyvinkin. mä tykkään yhdellä paristolla/akulla olevista lampuista, ja ottalampuissa saa olla monta tehoasetusta mutta ilman vilkkumoodeihin törmäämistä niitä läpi selatessa.
     
    Muokattu: 11.11.2018
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Noi molemmat on kuulemma valaisimina hyviä.
     
  3. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Armytek on oikeesti hyvä. Magneetti pitää hyvin ja valoa saa säädettyä tarpeen mukaan. Toiminu töissä, koiralenkeillä ja muutenkin. Nyt ollu joku ongelma tuon kanssa. välillä pimenee, ja kun korkkia(näppäinlukko) kääntää ensin auki, eli päälle ja takaisin kiinni niin välähtää vaan, ja on pirun tarkka et saa palamaan yhtäjaksosesti, ja kun saa niin taas ei mitään ongelmaa. raivostuttava vika säkkipimeäs. Akku kestää hyvin myös pakkasessa.
     
  4. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Semmoinen valo voisi olla hyvä, mitä kasvihuoneissa käytetään nykyisin, siis semmoinen moniledinen valkoista valoa tuottava lamppu. Esim: [​IMG]
    Maksaa tosin parisataa, mutta 1000wattisena valaisee kovasti koko tallin melkeimpä.

    On nimittäin todella kirkkaita nämä, tiedän sen siitä kun pari kaveria kasvattaa...

    ...Chilejä. :p
     
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    voi pitää saturday night feverit tallissa
     
  6. JKF

    JKF Gearhead

    tinareki tykkää tästä.
  7. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Kyllä nuo ledit on oikeesti paljon kirkkaaampia.
     
  8. JKF

    JKF Gearhead

    Maksimaalinen kirkkaus ei ole mikää tae hyvästä työvalosta. Ja jos kasvilamppujen kanssa touhuaa, niin kannattaa varmistaa, ettei ole ylettömästi tehoa haitallisilla UV-aallonpituuksilla. Voi alkaa muuten esim. harmaakaihi häiritseen hommia ennen aikaisesti.
     
  9. Jopas_jotakin

    Jopas_jotakin 3rd gear

    Joo, nuo ledit on suunniteltu sinnisille ja punertavalle aaltonpituudelle, eli se ei ole valkoista valoa, vaikka se kirkkauden takia näyttääkin valkoiselta, tiedän tämän koska kaveri kasvattaa - chilejä- semmonen on ihan älyttömän kirkas.

    Jos siitä jotakin harmaakaihia ilmeneekin, niin sitä en tiennytkään. Mutta ot:nä luin jostain että johonkin kaihiin oli olemassa ainakin hidastava lääke, joku yrtti, tai siis siitä johdettu molekyyli. Nyt meni ot:ksi mutta ei se mitään... :)

    Kohta pitää alkaa maistella Olvia, pitkästä aikaa kun tuttu soitti aiemmin päivällä että hän tarvis ryyppykaverin, niin minä ajattelin uhrautua, en oo viinaa käyttänytkään pitkään aikaan.
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Lisää offia,elikkä tässä juuri suoritan empiiristä tutkimusta tosta ylläolevasta otsalampusta niin nyt on palanut täydellä teholla,eli kaikilla kolmella sellaiset 1t 50min ja nyt vasta huomaa että rupee teho laskemaan melko nopeesti,valokantama on kyllä ihan kiitettävä,n150metrin päästä puunrungot erottui selvästi ja tonne 50metriin näyttää aika pirun kirkkaasti laajalla keilalla.Pysyy päässä hyvin.Pitäis melkeen toinen tilata.
     
  12. xarper

    xarper Gearhead

    Mulla on kaks samanlaista hallilla mut ei noissa riitä akut tekemään ees täyttä työpäivää mitenkään.
    Tuolla ne on sit hyllyssä lojunu sen jälkee ku ton Lenserin sai päähän ku sen kanssa voi tehdä koko päivän hommia ja vähän ylikin.
    Kömpelön isoja myös nuo Boruitit, Led Lenser paljon kompaktimpi paketti kans.

    Onhan se Led Lenser paljon kalliimpi mutta täysin kyllä hintansa väärti.
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kyllä lenserissä pitempi toimintaaika on,ja kompaktimpi,mutta yleislampuksi tämä boruit on kyllä hyvä esim pihatöissä ja lenkillä.
     
    xarper tykkää tästä.
  14. north

    north Gearhead

    xarper ja palontie tykkäävät tästä.
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onko omakohtaista kokemusta?
     
  16. north

    north Gearhead

    On mä oon töissä käyttäny ja tallilla.
    Noilla mukana tulleilla akuilla ei oikeen tee mitään kestää muutaman tunnin.
     
    xarper tykkää tästä.
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Laitanpa het tilaukseen.
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tilattu.
     
  19. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Mullon tommonen kolmisilmä"bruitti" ollu jo varmaan kolmisen vuotta, on pelannu ja ollu kyllä käytössä talvisin melkeen joka päivä. Ostin siihen kans uudekseltaan jotku paremmat akut, niissä on ihan valtavia laatueroja eikä voi enää edes tietää tuleeko kalliillakaan hinnalla niitä parempia. Tuuria pitää olla :eek:
     
  20. palontie

    palontie Double Gearhead

    Joo noissa kaiken kokoisiisa akuissa on valtavia eroja.Aika paljon oon aa ja aaa akkuja vuosien saatossa tilannut.
     

Kerro tästä muillekin!