Tallin tietokone...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Naumis@Talli, 30.3.2014.

 1. Naumis@Talli

  Naumis@Talli 1st gear

  ...on ihan perseestä! :rotfl:

  -Miten musan saa kuulumaan kaikista kaiuttimista??Tarviiko siinä etes tehdä muuta ku laittaa AUX:ille toi kapistus ja volaa? Vai onko joku menny räpläämään pikku näppinensä tän vituralleen?
  Eilen kuulu,tänään ei.En oo ite ainakaan muuttanu mitään,en nyt enkä aiemmin.Aiemmin tää toimi.

  -Ja sit tää valittaa jotain että: Sinulla ei ole oikeutta käyttää ohjelmaa "SpotifyWebHelper",lisätietoja saat tilin luoneelta henkilöltä.No ei siinä mitään,en niitä oikeuksia tarviikkaan mutta kun tämä vitun homo väläyttää ton ilmoituksen tohon parin sekunnin välein...prkl.Ei auta painaa mistään napista,ainoastaan salli kerran,jonka jälkeen pitäs antaa salasanat jne. mut ei sentään välky kokoajan.

  Sitten se vielä kiinnostaa että miten nopee(lue hidas) netti tässä pitäis olla??Vaikka sähöpostiin viestiä jos ei tähän huvita laittaa...on nimittäin toi nopeus luokkaa -90 luvun alku :poff: Ymmärrän kyllä että tollanen pökkelö ei voi kovin nopee ollakkaan.

  Mutta oisko asialle tehtävissä jotain?Voisko ton pökkelön viedä vaikka lähemmäs ihmisten ilmoja ja vetää sieltä piuhalla tänne,vai häviääkö se teho sit siihen kaapeliin??Ja eikös näille joku vähimmäisnopeus pitäis olla,vai eikö se koske mokkulaa... :odroll:

  Ja voisitteko rakkaat järjestelmänvalvojat asentaa edes sen AdBlock:in niin ei menis se vähäinen nopeus noiden mainosten latailuun,vaikka tuolta... https://adblockplus.org/en/safari


  Ps.Kerhon uudet sivut on ihan siistin änköiset,edellisiin verrattuna jopa todella hienot :D
   
 2. tzei

  tzei Gearhead

  Mikä kapistus? Ja mistä volaa? Puhutaako koneesta vai jostain vahvistimesta? Kannattais varmaan vaihtaa se jeesusteippiviritysauxkaapelihässäkkä johonkin kunnolliseen ennen kuin se särkee ääniportin koneesta jolloin ei ainakaan kuulu enää mitään. Vika saattaa myös olla näppäimistön ja selkänojan välissä.

  Pitäis ladata siihen uudempi varsio Spotifystä... poistin koko ohjelman toistaiseksi, ei ollu aikaa venata että olisin ladannu sen uudelleen.

  Jos oikein tarkkaan katsoo, niin siitä "pökkelöstä" lähtee antenni ihmisten ilmoille ulos. "Pökkelön" kantaminen ulos ei valitettavasti auta. Voi olla, että ulkona olevan antennin paikkaa voisi koettaa muuttaa. Edellinen Saunalahti tuntui toimivan paremmin kuin DNA. Halvalla ei saa hyvää, tässäkään tapauksessa.

  ADBlock löytyy ihan Safarin plugareista, pitää asentaa kun käyn tallilla seuraavan kerran. Etäyhteydellä en oikein pääse ronkkimaan konetta hitaan netin takia. Menee hermot.

  Kiitos, sivut on kyllä vielä työnalla. Jatkan päivittelyä kunhan saadaan uusi paikka nettisivuille, serveri jossa sivut nyt ovat on lopetuksen alla.

  P:S Aika turha paikka huudella aateekoo tuelle täällä foorumilla. Siinä koneen näytön vieressä seinällä, noin 20cm päässä on yhteystiedot joihin ottaa yhteyttä jos tuntuu siltä, ettei homma luista.

  - Jukka
   
 3. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Laitoin oikein hymiöitäkin tuohon viestiin...ei ollu tarkoitus mollata ketään,hyvä että joku noita etes värkkää. :D
   

Kerro tästä muillekin!