Tallipaikat, haluan/tarjoan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 4dFunClub, 9.6.2006.

 1. passerby

  passerby 3rd gear

  Myyrmäessä asuessani mulla oli hallipaikka viereisessä parkkihallissa. Asukkailta oli 20e ja ulkopuolisilta muistaakseni 40e kuussa. Vähän kaukanahan se on jos tikkurilassa vaikka asustelee mutta siinä oma kokemukseni myyrmäestä :p
   
 2. passerby

  passerby 3rd gear

  Niin ja tiedä sitten kuinka pitkäohjaamoisella pikapilla on halukas menemään parkkihalliin.
   
 3. jefferson

  jefferson 3rd gear

  Itsellä oli myös myrtsis (kilterinrinne) asues kallio sisää tehdys hallis paikka ja sinne pääs iha hyvi lankkukylki farkulla, eiköhä tää single cabbi sinne taivu hyvin. Jos tää on sama halli ni pitääki katella, toki on sinne vähä matkaa hakunilast mut parempi ku lohjal sijaitseva mökin piha ;)
   
  passerby tykkää tästä.
 4. passerby

  passerby 3rd gear

  Kyseessä on Ruukkukuja/ Tuurakujalla oleva halli. Single cab onkin sopiva sinne.

  Muokkaus: siellä tosin on puluongelmaa joten jonkinsortin peitettä kannattaa harkita jos pulunplöröt pellillä haittaa. Yhden pulunpesän sieltä hävitin ja ladoin tukipalkkien välissä olevan montun täyteen tiiliä ettei rakenna uutta pesää siihen kun oli ihan auton vieressä mutta ei ne pulut sieltä ole mihinkään hävinneet.
   
 5. passerby

  passerby 3rd gear

 6. malvasto

  malvasto 3rd gear

 7. losaskola

  losaskola 1st gear

  Hei. Löytyiskö tallipaikkaa akselilla Porvoo-Askola-Mäntsälä ja lähiseudut? Täytyisi päästä tekemään mätähommat pois pätkävanista. Nostin olisi plussaa. Muutakin ropaamista kyllä tiedossa. Pete
   
 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Myyrmannin parkkihallin syövereissä talvehtii jonkun verran harrasteautoja. Kausipaikan hinta 80€/kk. Taskuparkkisovelluksella maksu.

  https://www.myyrmanni.fi/parking
   
  passerby tykkää tästä.
 9. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Moi!
  Hakusessa olisi New Yorkerille talli/hallipaikka Nurmijärvi - Vantaa - Helsinki väliltä.
  Tavoitteena olisi saada autolle turvallinen paikka sekä katto pään päälle, eli mitään ropaamista/suurempia remontteja ei olisi tarkoitus harrastaa.
  Viime kesänä auto oli aina tässä himaparkissa kun ei tapahtumia ja cruisinkeja kierrelty, sinänsä ei valittamista mutta ainahan se olisi kiva pitää pestynä ja puunattuna säältä suojassa.
   
 10. fixson

  fixson Gearhead

  Porin alueelta koko hallia vuokralle neljälle - kuudelle harrasteautolle? 150-200 neliötä.

  Pieni jenkkiauto-ryhmittymä etsii yhteistä harrastetilaa.
   
 11. horsless-power75

  horsless-power75 1st gear

  Vuokralle tarjotaan Kokkolassa, Rimmissä uudessa lämpöisessä hallissa harrasteautojen säilytyspaikkoja. Yhteydenotot soittamalla 0400 261 891/ Leo Nykvist.
   
 12. Tumusport

  Tumusport 1st gear

  Lohjalta olisi kovasti hakusessa Ameriikan Toyotalle tallipaikka, toistaiseksi riittää pelkkä säilytys, mutta tulevaisuudessa tarkoitus rakennella. Mikäli on tarjota jotakin aiheeseen liittyen, ota yhteyttä 0504037440 / Tuomas.
   
 13. Skip

  Skip 1st gear

  Morjesta

  Olis maalaushalli tarjolla vuokrattavaksi.

  Tilasta löytyy kaikki tarpeellinen ruiskulla maalaamiseen.
  Tilat pidetään siistinä eikä tiloissa saa tehdä hiomisia ym. pölyäviä hommia.

  1pvä / 200€
  2pvä / 400€

  Tilan voi vuokrata myös pieniin fiksauksiin, jos itseltä löytyy työkalut.

  Lisätiedot ja muut kyselyt spostilla.

  pirkkanen.sami(@)gmail.com

  Sijaitsee Helsingissä Malmilla.
   
  Muokattu: 18.4.2020
 14. porakone

  porakone 3rd gear

  Tarttisin Kotkasta vähän puuhailu- ja säilytystilaa. Omaa tilaa sen verran että 1 keskikokonen henkilöauto voi majailla siinä ja sen lisäksi mukanani on jonkun verran työkaluja ja muuta roinaa 'laatikkotavarana'. Tuon lisäksi tarttisi olla pesumahdollisuus ja joku tilapäistila missä mahtuu silloin tällöin tunnin-pari siivoilemaan ja hipistelemään 6-metristä pakettiautoa.

  Olen kaikinpuolin omavarainen joten en tarttee keltään/tallilta mitään ja toivomus olisi että porukan keski-ikä olisi lähempänä eläkeikää kuin Volvojonnea.

  Jos nyt sattuisi niin että jollain olisi jotain tarjolla niin yhteyden saanee parhaiten sähköpostilla, porakone@hotmail.com
   
 15. TA/FCAartomaa

  TA/FCAartomaa 1st gear

  Moi, olisin kiinnostunut tallipaikasta. Pelkkä talvisäilytys. Timo A. 0400 800 417
   
 16. jariha

  jariha Gearhead

  Keravalla tarjolla paikka kimppatallista. 175€/kk + 1kk takuu. Sisältää lämmöt, sähköt,yms. Laita pikku kuvaelma rakennustarpeista, autosta ja itsestä osoitteeseen yv/ jari.harkonen@gmail.com jos on tarvetta tallipaikalle. 1.7 vapaa 1 paikka

  edit: toistaiseksi täynnä
   
  Muokattu: 29.7.2020
 17. TA/FCAartomaa

  TA/FCAartomaa 1st gear

  Moi, hukkasin aiemmat viestit. Olen kiinnostunut tallipaikasta Lohjalla.
   
 18. DD6

  DD6 Gearhead

  Haussa kimppatallipaikka pk-seudulta tälle -58:lle säilytystä ja vähintäänkin pienimuotoista huolto/parantelutoimintaa varten. Jos on mahdollisuus peltitöihin niin vielä parempi, muttei välttämättömyys. Etäisyys Espoosta max 45 min.

  EDIT: Paikka saatu.
   
  Muokattu: 20.7.2020
 19. vm-72

  vm-72 Gearhead

  --------
   
  Muokattu: 16.9.2021

Kerro tästä muillekin!