Tallipaikat, haluan/tarjoan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 4dFunClub, 9.6.2006.

 1. ilu100

  ilu100 Gearhead

  Moi! Ilu haluaa päästä rakentelemaan autoa loppuun ja Porvooseen! Olisikko nurkasta jollakin tilaa a-body Moparin verran? Ei isoja hommia, putkistot ja pieniä asennuksia. Auto nyt Loviisa, mikä jo matkana lievästi edestakas jarruna valmistumiselle.....
   
 2. 8Juba7

  8Juba7 3rd gear

  Moro, haussa olisi Pirkanmaalta hallipaikka c-body moparille. Lähinnä kasaus hommia.
   
 3. Luckyluke

  Luckyluke 3rd gear

  Moi, hakusessa talvisäilytyspaikka autolle (GM a-body) Uudeltamaalta max n. 80 km / 1h ajoaika säteellä Helsingistä. Ei tarvetta käydä autolla säilytysaikana. Vaatimuksena lämmin sekä ulkopuolisilta suljettu tila. Soitot / sms / whatsup 050 4092620 Antti
   
 4. Luckyluke

  Luckyluke 3rd gear

  Talvisäilytyspaikka löytyi.
   
 5. MuscTor

  MuscTor Gearhead

  Liedossa 10-tien varrella reilu 10km Turusta paljon rempattu kimppatalli nimenomaan harrasteautolaittoon.

  3 paikkaa, kukin n. 8,5x4,2m (36m2). Yksi paikoista on täyskorkea (4m), kaksi paikkaa siten, että toinen puoli on korkeudeltaan 2m., toinen 4m. Joka paikalla 3-vaihesähköt. Hallissa koneellinen poistoilma, lämmitys ILPeillä. Seinät ja katto 2 x kipsilevy (paloturvallisuus). Hallissa saa tehdä kaikkea tavanomaista harrasteajoneuvon laittoon liittyvää korjausta.

  Tulijoita muutama jonossa, ei vielä päätetty kuka ja mihin paikalle. Vielä siis mahkuja.

  Oman looshin lisäksi vuokraan sisältyy yhteinen työalue (40 m2), jossa mm. uusi 2-tolppanosturi automaattilukoilla, kompressori sekä työtilaa. Tätä et ihan joka hallista kaupan päälle saa.

  Laittaos yv:llä kuvausta itsestäsi ja mitä olisit lattialle tuomassa/ mitä ajattelit ropata, niin katsellaan sitten speksit puolin ja toisin tarkemmin.
   
 6. JF97

  JF97 1st gear

  Moi!
  Säilytys-/ rakentelupaikkaa SN95 Mustangille olisin vailla, Helsingistä 100 kilometrin säteellä. Tietysti mitä lähempänä, sen parempi.
   
 7. Matti

  Matti Gearhead

  Porvoo-Askola-Mäntsälä-Loviisa-Sipoo linjalta rakentelupaikka tai heitto paikka nosturilla sekä tila työpöydälle , työkaluille nikkarointiin. Tarve mahdollisesti joulukuusta alkaen
   
 8. vm-72

  vm-72 Gearhead

  ----
   
  Muokattu: 16.9.2021
 9. Rytari

  Rytari Gearhead

  Tarjolla Talvisäilytystilaa auto/mp/pienemmät veneet trailerin kanssa, yms. Mahdollisesti myös muut tavarat neliöiden mukaan.

  oven korkeus 2600mm.
  Pelkkä säilytystila, lämmin.

  tarjolla Parkanossa

  Mp 20€ kk, <6m autot 45€/kk

  Yv, rytari@hotmail.com tai 050 5821 663
   
 10. mvonholt

  mvonholt 1st gear

  Moi! Hakusessa autotalli jenkille (Pontiac A-body: pituus 5151mm, leveys 1948mm) Uudeltamaalta tai max. 1h ajoaika-säteellä Helsingistä. Pitäisi olla lämmin, ulkopuolisilta suljettava tila. Ei auton ruuvaus/remonttitarpeita, tarve vain auton säilytykselle ja muutamille kotitaloustavaralaatikoille. Soitot/Whatsupp/SMS 050 5054284 Marse
   
 11. Matti

  Matti Gearhead

  Säilytykseen saattaisi löytyä lämmin tallipaikka vartiokylästä 2 auton tallista.
  Mailaa
  mattinykanen77@gmail.com
   
 12. julmajari

  julmajari Gearhead

   
 13. Pata8

  Pata8 Gearhead

  Hei,

  Löytyisikö rakentelutilaa talveksi pakettiautolle? Tekisi mieli aloittaa rekteilyauton rakentaminen, mutta pohjolantalli ei nyt oikein nappaa. Mielellään Järvenpään läheltä. Tarjoa hinnan kera.
   
 14. jariha

  jariha Gearhead

  Keravalla tarjolla "käytävä"paikka kimppatallista. 175€/kk + 1kk takuu. Sisältää lämmöt, sähköt,yms. Laita pikku kuvaelma rakennustarpeista, autosta ja itsestä osoitteeseen yv/ jari.harkonen@gmail.com jos on tarvetta tallipaikalle.

  Paikka vuokrattu toistaiseksi...
   
  Muokattu: 8.11.2020
 15. mvonholt

  mvonholt 1st gear

  Autotalli löytyi.
   
 16. Revival74

  Revival74 1st gear

  Keväällä olen iloinen Jenkkiauton Chevrolet Caprice omistaja. Etsin jo nyt Chevrolet Capricelle huhtikuun lopusta alkaen yhteistalli paikkaa Helsingistä 100 km säteellä. Voi sijaita kauempanakin jos ei ole lähmpänä tarjota. Hakusessa yhteistalli paikka jossa voi Capricee korjata, tuunailla ja säilyttää turvallisesti. Ja toivottavasti tallilla on samanhenkistä mukavaa Jenkkiauto porukkaa jonka kanssa viettää iltaa yhdessä jos ei jaksa autoa korjata. Voi lähestyä yksityisviestillä tai soittamalla / tekstaamalla numeroon 046 625 71 62
   
 17. Mustang sälli

  Mustang sälli 1st gear

  Morjensta
  Olis 2017 valmistunut talli joutilaana Keravalla Koffin vieressä Tiilitehtaankadulla.
  Myyntiin tai vuokralle,
  n. 4.5m x 9.6m, 43m2+ 17m2 parvi, 5m korkea tila, isolla ovella, oma WC, voimavirta 16A, nosturivalmius. Oma tupa = oma lupa, eli saa tehdä melkeenpä mitä tahtoo (Ei kuitenkaan ammatttimaista autonpesua).
  Jos kiinnostuit niin otappa yhteyttä, voin laitella kuvia tallista tai saa paikanpäälläkin käydä kurkkimassa jos haluaa. jarkki.viking(ät)gmail.com
   
 18. Tumusport

  Tumusport 1st gear

  Läntiseltä Uudeltamaalta (mieluiten Lohjalta) edelleen hakusessa auton säilytyspaikka, riittää että on kuivassa, ei ropaustarpeita.

  puh 0504037440 /Tuomas
   
 19. Minihilisti

  Minihilisti 1st gear

  Tampereen lähistöltä olis hakusessa tallipaikka ropausmahdollisuudella.
   
 20. Iiro

  Iiro Gearhead

  Sama vika kuin edellisellä kirjoittajalla, eli ropailu paikka Tampereen lähellä olisi ehkä tarpeen.... ensin paikka, sitten auton hankinta :)
   

Kerro tästä muillekin!