Talliprojekti a'la Camino

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Camino'79, 2.7.2018.

 1. valpas

  valpas Gearhead

  Mulla on vaan Kempin 163S, Ja 2kpl noin 2kW:n voimavirta kompuraa. Jonkun verran tulee hitsailtua, kun kakskymppisen Misonipullon joutuu noin 4 kertaa vuodessa täyttään.
  Lakeskelin kerran, että 550 Euroa on kiinteet kulut kuukaudessa, kun hallillani käyn touhuamassa. Sen jälkeen oon verottajalta saanu matkavähennykset, ja jotain muutakin, tietyillä muutoksilla toiminnassani.
   
  Camino'79 tykkää tästä.
 2. 528

  528 Gearhead

  Onko kuvia projektin nykytilasta?
   
 3. isalmela

  isalmela Gearhead

  Camino79 on käynyt tällä foorumilla viimeksi vähän yli kaksi vuotta sitten :) Löytyy tuolta naapurin puolelta, en ole tätä ketjua seurannut että onko tallin kuvia
   
  Visa ja Gary Grand tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!