Tallissa tapahtuu...Tunturi projekti liikkuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Mr.Hellion, 27.3.2005.

  1. Mr.Hellion

    Mr.Hellion Gearhead

  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    :rotfl: Minä en kehtais noin rupisella vehkeellä ajella, eikä tossa oo muutenkaan mitään näytettävää, vanha kuppanen supersportti. Itellä oli 10 kertaa hienommassa kunnossa. :rotfl:
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    laittelehan vaan tunturi kuntoon äläkä välitä katteellisten haukuista...aina ei voi kaikkia miellyttää, ja nimettömänä on helppo huudella... onnea projektille! :pinup:
     
  4. Arska tehtaalta

    Arska tehtaalta 1st gear

    Elä sie kuule ainakaan tiellä ajele tuon dellorton ja tehoputken kanssa... eikä toi pyttykään oo vakio :lol: :lol:
     
  5. tuurna

    tuurna 1st gear

    Mun mielest ihan komea peli tollasenakin, mutta aina voi parantaa.
    Juu vieraan kommentti oli kaikille varmaan yhtä tärkeä ja kiinnostava.
     
  6. Mr.Hellion

    Mr.Hellion Gearhead

    Tavoite on saada rekisteriin noilla vireillä :oops: saa nähä onnistuuko :lol:
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vai kateellinen... viikon vitsi... ja rekisteriin et noilla hilppeillä saa, siks aikaa vakiokamat kii ni jo onnistuu.
     
  8. Master

    Master 1st gear

    No jos on oikein virkaintonen inssi niin sit ei kyllä onnistu, mutta yleensä ne ei ole niin tarkkoja mopojen kanssa, kunhan jarrut ja valot toimii ja ei kulje mitään satasta :lol: Kyllä ite olen ainakin saanut jokunen vuosi aikaa sitten melkoisia härpättimiä rekisteriin.

    On se hyvä että joku vielä viitsii pelata OIKEIDEN mopojen parissa, eikä minkään muovi/sähkö -lelu skoottereiden kanssa. Ja merkkikin on vielä oikea, mutta malli sais olla "pappa" :lol:
     
  9. kärrypoika

    kärrypoika 3rd gear

    mopot on kivoja pelejä. Itse tein 4 vuotta sitten kahdesta 65 pappatunasta yhden toimivan. Kannoin sen kotiin 4. kerrokseen ja eikun keittiöön ja osiksi. (vaimo huomautti jälkeenpäin, että olis voinut ottaa maton pois ensin :oops: ) sitten hioin, puunasin säädin ja hinkkasin, kunnes vein maalaamoon maalattavaksi.

    Kone tehtiin uusiksi ja hajonneita vaihdelaatikon osia korjattiin.sitten kaikki nippuun. Olen kuitenkin niin plösö, ettei jaksanut mennä kakkosella mäen päälle, joten pitihän sitä sitten virittää. Nyt menee...

    Jatka vaan projektia. Tostahan saa tosi hienon jos malttaa tehdä"viimeisen Päälle". Omasta moposta tuli kyllä aika kallis 10000 markkaa :soosoo:
     
  10. wili

    wili 3rd gear

    Ai hitto mitä nostalgiakuvia. Tallissa odottaa laittoa vastaava eli meikän eka moottoriajoneuvo rippilahjaksi saatu Tunturi SUPER SPORT -81 "pientä laittoa" vailla. Viilattu pytty, 18 Dellorto ja joku italialainen MOPO-SPORTin postimyynnistä tilattu tehoputki. Vakiovälityksillä 65km/h ja aikoinaan kylän nopein 50cc mopo. 8)

    Katosi aikoinaan vaihdeakselilta kolmosen hampaat kisamallisten "ilman kykintä-vaihtojen" takia ja kortin saannin jälkeen jäi seisomaan. On tullut joskus pistettyä tulille ja kyllähän tuo vielä hyvin kiekaisee vaikka porausta vailla onkin. Pitiköhän ruveta ennakoimaan korpitalon valmistumista ja ruveta kunnostamaan työmatkamopoa :lol:
     
  11. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Toi massikka on myös ihan jees.
     
  12. wili

    wili 3rd gear

    Tosiaan nykyään ei ole enää tuota 1,5hv rajaa vaan ainoastaan nopeusrajoitus. Naapuri muutoskatsasti poikansa Riejun vai mikä lie riepu olikaan putken rajoitin avattuna ja välitykset vaihdettuna niin läpi meni kun huippunopeus ei ylittynyt.

    HMM... :eek:
     
  13. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Mistä näitä runkkareita sikiää? Laita vieras kuva edes yhdesta omasta projektista niin nähdää oma tasosi .Hieno oli tunturi ja varmasti siitä vaan paranee. Myös se massikka sai bowtie racing pisteet!
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voi kun tollasen superin jostain sais!!!!!!

    Ite vain tapittaisin siihen 5mm lisää iskua... 8)

    Jos jollakulla löytyy tallinnurkasta ylimääräinen SS Tuna, nin täällä olis ostaja...
     
  15. Juho81

    Juho81 1st gear

    Siis minä... :odroll:

    Olikos tuossa superissa muuten Soliferin sylinteri?
     
  16. Mr.Hellion

    Mr.Hellion Gearhead

    On Metrakitin 75cc ja samaten saman firman tehari.Keiton saannista vastaa Dellorinan 20mm kaasari.välitykset vain kuntoon ja mennään jopa kovempaa kuin eurohirmut o_O... mut jos jollakin on tietoa missä Super Sportissa on runkonumero voi laittaa vaikka YV. itse ettinyt sitä muttaku en ole löytänyt.
     
  17. perkele

    perkele Gearhead

    olikos se siinä etuhaarukan pystyputkessa
    siis se putki joka on runko josta lähtee alaspäin ne runkoputket jossa on etuhaarukka kiinni..... selkiskö??
     
  18. Mr.Hellion

    Mr.Hellion Gearhead

    itsekin miettinyt ku kaikissa muissa mopoissa nähnyt sen tuossa kohtaa...no kaipa täytyy alkaa maaleja rapsutteleen pois...sitten kun on rekisteröinnin aika :rotfl:
     
  19. PetriS

    PetriS 1st gear

  20. perkele

    perkele Gearhead

    hemmetin hieno tuntsa........ tulee ihan pää kipeeks kateudesta :oops:
    missäs sitä buranaa olikaan.....
    toi malli muuten muistuttaa aikapaljon helkama sporttia!!
     

Kerro tästä muillekin!