Talvi-A-koriset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja PJP, 31.1.2008.

  1. ilkerö

    ilkerö 1st gear

    tottakai -64 vallulla ajamisesta nautin kesät ja talvet
     
  2. ahdinmoppe

    ahdinmoppe 3rd gear

    aah

    tänään darralla talvi ajeluita.
    :lol: :lol: :lol:
    piti vaan tuoda kotia ja kuivaa asfaltia oli niin paljoin et oli ihan pakko käydä kaupungilla muutama kiekka tekeen ja fiilikset aivan järjettömät taas.
    talliin päästy jalat ja kädet vatkas ku teho sekoitin. :lol: :lol:
    nooh jos kattoo huomista mimmonen päivä tulee et jos oikeen päivän valos kävis ajeluttaan :rotfl: :rotfl:
     
  3. kinde

    kinde Gearhead

    Kyllähän tuo on tuttu näky. Uskollisuus palkitaan? Oletko koskaan EDES harkinnut vaihtaa? (en ole ostamassa)
    Harmittaa kun ei itsellä ole yhtä pitkää vieteriä.
     
  4. jaketin

    jaketin Gearhead


    on joskus käynyt mielessä myyminen, kun on ollut ns. paha paikka. vaihtoa on joskus mietitty uudempaan vaihtamalla. säälisi tuota vanhaa autoa. kilometrejä tulee vuodessa melko vähän, n. 5000 km ja kun tuo hyvin pelittää, niin ajetaan sillä. uuden auton ylläpito kustannukset on sitä luokkaa, että niillä korjaa dartin kummasti. ja kun hallitus sanoo kotona, ettei darttia hävitetä, se on perheenjäsen, niin keskustelut myymisestä ja vaihdosta on kiellettyjä..
     
  5. ahdinmoppe

    ahdinmoppe 3rd gear

    niinpä

    niinpä niin just hokasin kun leimalliset käyttikset tuli myytyy pihasta pois niin darrashan on leimaa ja ainaskin viikon pari joutuu käyttiksenä pitään ny heh.
     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Aika paljon on A-kehoilla tullut talvia sorvattua. Ekalla autollani, eli -65 valtterilla tulu vedettya pari vuatta kesat talvet, sitten -64 valtteri sitten taas-65 ja jossain valissa erehdyin ja vedin vahinkossa -75 DARTILLA valtterien sijaan ja sitten taas -64 valtte ja -66 valtte ja sitten toinen erehdys -75 Dartilla ja nyt lahivuasina on tullu kiskottua tolla -61 Lancer farmilla :eek:
    Etta kylla ne mun pikkusella kokemuksen poikasella voisin sanoa etta ne sopii myos talviajoon :odroll:
    Jaajuu, muutama talvi myos pyllykynilla, mutta ne taitaakin olla eri keho mallia :odroll:
    Stana, nyt kun oikeen mietin, taidan olla vetanyt yli puolet talvista pikku mopardeilla(pari lisaks isohyttisilla 8) ) 20v;sta kun mulla on kortti ollu.
    Ja sokerina pohjalla, en oo saanu yhtaan talvea loppuun ajettua letukalla :rotfl: En oo kylla koittanukkaan :lol:
     
  7. maukka

    maukka 1st gear

    Mulla on ollu -65 vallu ympärivuotisessa käytössä 8 vuotta. Pääsääntösesti täällä Helsingin kulmilla, mutta duunien takia joutunu välillä ajeleen Kemiin ja muihin lähiöihin. Pakosarja ollu viimeset pari vuotta irti-poikki, minkä takia tullu vähän vähemmän kilsoja. Lähti taas talvella kuitenki parin kuukauden seisomisen jäljiltä käyntiin ku palmun alta.
    Meinasin jo luopuu siitä, mutta kun se vaan käy ja kukkuu niin ei pysty. Nyt pakosarja on hitsattu nippuun ja uus putki (paitsi eka mutka) on kiinni eikä autokaupoille menemistä tartte harkitakkaan...
     
  8. Jimmy Dart

    Jimmy Dart 1st gear

    Dartin talvikäyttö

    Hyvin pääsi Dartilla sankassa lumimyräkässäkin "hurrikaanipyyhkimien" avulla. Sisälläkin oli valmiiksi flunssainen kuski ja pienehkö lumisade(HUOM! sisällä matkustamossa oli pienet lumihangen alut) Tunnelma oli kaikin puolin aidon tuntuinen, niin ja ujeltava pikkuräppänä kuskin puolella pisteenä I:iin päälle. Ilmanvaihto toimii Dartissa hyvin. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!