Talviheikki tulee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Raider Japa, 29.2.2016.

  1. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

  2. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    Tuli oli ja meni, hyvä niin. Eikö Turun Seudun Mobilisteillä ole kanttia tehdä tapahtumasta puhtaasti harrasteajoneuvo tapahtumaa ? Purkki ja purnukka myyjät voisivat pitää ihan omansa kirppiksen. Hienosti nuo muualla onnistuvat Tampere Forssa Lohja ym. ym.
     
  3. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    joo omalta kohdin muumimukit sun muut virvelit jäi tälläkin kertaa pöydille.
     
  4. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Rajamäki on yks pahimmista. Kaiken lisäks kun ne pannulappu ja muumimuki-kauppiaat on sekasin siellä osamyyjien kanssa, niin joutuu kiertämään koko v*tun alueen metsästäessä niitä osakauppiaita. Jaottelisivat ees selkeästi että pannulaput löytyy tuolta suunnalta ja auton/prätkän/mopon yms. osat tuolta suunnalta.
     
  5. voittol

    voittol 2nd gear

    En tiiä kuinka tiukkaa yleensä talous on rompetoreja järjestävillä kerhoilla ym. mutta puoletkin jos jäis myyjistä pois ( esim. meikäläinen , arabian kipot, käsityöt , kaatopaikkatavara) voisi se tehdä loven myyntipaikkojen tuloista , ja kun puuttuisi puolet myyjistä , voisi ensi kerralla tulla pääsylipun lunastavia katselijoita myös vähemmän ???
     
  6. oolanti

    oolanti Gearhead

    Luulen, että talous ei juuri kenelläkään ole vallitsevassa taantumassa sen kummempi. En kuitenkaan tiedä Turun Seudun Mobilistien taloustilanteesta yhtikäs mitään, joten siihen en voi siis ottaa sen enempää kantaa.

    Sen verran voisin tässä kohtaa vinkata, jos joku on asian suhteen tietämätön, niin tuollaisen messukeskuksen tilavuokrassa ei puhutakaan joistakin tonneista, vaan yleensä kymppitonneista eli siinä saa kyllä myydä aika monta pääsylippua ja rompetoripaikkaa, ennen kuin tilojen vuokra on edes kuitattu. Osittain kait tästä syystä kaikki myyjät lienevät siis tervetulleita...

    Itseänikään ei kipot ja kupit niin kauhiasti kiinnosta, vaikka onhan se ainakin kerran vuodessa kiva ns. "ottaa kuppia", mutta niiden myötä joku harrastaja saattaapi saada mukaansa myös sen perheen kauniimman osapuolen, joka ei välttämättä ole vastaavasti kiinnostunut niistä autonosista. Tekee kuulemma parisuhteellekin hyvää, kun käypi kumppaninsa kanssa välillä yhdessä jossakin, vaikkapa juuri näissä Heikki-tapahtumissa taikka samassa paikassa reilun kuukauden päästä järjestettävillä AutoSaloon ajoneuvomessuilla ;)

    Se, että sijoitettaisiin kippojen ja kuppien myyjät tietylle alueelle ja autoharrastukseen liittyvät myyjät vastaavasti toisaalle, voisi toimia eräänlaisena lääkkeenä. Tosin kun niitä myyntipöytiä siellä tsiikaili, niin aika monella pöydällä oli tarjolla sekä kippoja että autonosia, joten mihinkä heidät sitten sijoitettaisiin? No ilmeisesti näiden kahden välimaastoon :rolleyes:
     

Kerro tästä muillekin!