Tampereen näyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 12.2.2004.

  1. fe390

    fe390 Gearhead

    Löytyykö VanHan jäsenistä näyttelykelpoisen auton omistajaa, joka haluaisi viedä autonsa Tampereen näyttelyyn VanHan osastolle.
    Henkilön/henkilöiden pitäisi ottaa vastuulleen myös osaston pystytys ja siellä päivystys.
    VanHa maksaa kohtuuhintaisen majoituksen, muut kulut omaan piikkiin.
    Halukkaat voivat ilmottautua Maaliskuun 24 mennessä sähköpostilla info@vanhary.org tai minulle yksityisviestillä. Näyttelyauto valitaan kerhoillassa 25.3.
     
  2. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Olen jo vuosia ihmetellyt, miksi VanHa osallistuu omalla kerho-osatolla Tampereen näyttelyyn. Sen jälkeen kun roddarit perustivat oman kerhonsa, VanHa on keskittynyt yhä vahvemmin pääkaupunkiseudulle. Ja koska VanHan kassatilanne on mikä on, niin mielestäni Tampere kannattaisi jättää väliin ja keskittyä American car showhun, jonka avulla tavoitamme jäsenistön ja mahdolliset uudet jäsenet parhaiten. Tampereelle voisimme järjestää yhteiskuljetuksen poltto-ainekuljetusten minimoimiseksi ja humalassa-olijoitten maksimoimiseksi.
     
  3. fe390

    fe390 Gearhead

    Kukaan ei ole vielä ilmottaunut halukkaaksi Tampereelle lähtijäksi. Eli jos omistat näyttökelpoisen auton ja haluat viettää viikonlopun Tampereella, niin kipin kapin ilmottautumaan. Muuten käy niin että VanHa ei osallistu näytteilleasettajana tapahtumaan.
     
  4. fe390

    fe390 Gearhead

    Näyttelyauto ja aktiivinen tyttöpari löytyi, joten osallistumisperinne jatkukoon.
     

Kerro tästä muillekin!