Tampereen näyttelyn käsiohjelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja poskisolisti, 22.4.2009.

  1. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :p Huvittuneena kattelin tota Tampereen näyttelyn käsi ohjelmaa..tuunink ja euro autot loistaa poissaolollaan!!No on siel yks kuplavolsu..

    Toi on hieman sanoisin tyhmästi tehty mainos-toi käsiohjelma nimittäin..-siinä pitäisi nimenomaan hehkuttaa kuvien kera näyttelyn monipuolisuutta eikä vaan pasteerata iän ikuisilla sinänsä uljailla hurlikurlin röyskillä ja jenkki häkkyröillä..nuo tuunink ja muitten autojen harrastajat -käyttäjät- , ovat kuitenkin KAIKKEIN potentiaalisin ja maksukykyisin näyttelyssä kävijöitten ryhmä kyllä ns."tosi" jenkkiharrastajat jää kävijämäärässä vähäväkisemmäksi yhä vaan harvenevaksi joukkioksi.Onko se ny sitte niin hienoo ku Canadan metsurin ruutupaita päällä kännissä tuolla örveltää niin että meinaa Levikset putoilla jalasta ja buutseista kantalaput irtoilla...

    Tapahtuman luonne on muuttunut niin paljon sitten-80 luvun että pitäisi järjestäjänkin älytä siirtyminen 2000 luvulle! Tuunink ja HI-Tech on tätä päivää- Väitän että HUOMATTAVA summa rahaa jää järjestäjällä saamati kun on organiseerannut käsiohjelman "vain" jenkki tyylin harrastajille! :rotfl:
     
  2. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    hyvähän se vaan on että liekkihiha-osasto saa örveltää omiensa keskuudessa! :D

    mielipiteet on ku bärsläpi, jokaisella on omansa. mut en mä ainakaan kaipaa sitä lintulautanäyttelyä, mikä snadissa on ollunna liki pääosassa jo vuosia. vissiin? en ole käynynnä acs:ssä sitten vuoden 2000...

    eikä se nyt kovin monipuoliselta tuo tampesterin shöy ton käsiohjelman mukaan näytä. tuo rodi juttu alkaa oleen jo aika boooring. ihan kiva, mutta liika on aina liikaa.

    mä kaipaan niin happy days car showta... :cry:
     
  3. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    niitä nipponeita on joko liikaa tai liian vähän :eek: ikinä ei oo hyvä.
    ainut mikä risoo on se äänen voimakkuus,niistä ratiosta. :mad:
    jos se koko halli täytetään ns ameriikkalaisilla ,ni siellä perimmäisessä kulmassa vois olla tuo miun "tuunattu" :poff: vanin raato ja pari ryypättyä paska varmaria ja jellou cap.(ihan vaan harraste ameerikan näyttely)
    :poff: :poff: :poff: :poff: :poff: :poff:
     
  4. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    :p ohjelma on noin just hyvä, ihan kuin vanhaan aikaan, kun ei niitä muovilevike linnunpönttöjä viel ees ollukkaan.
     
  5. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    8) Joopa olkoot vaikka vanhoja Zetoreita halli täys..mutta valitettavasti nuo lintulauta kusilaitu kummajaiset vetäisivät huomattavasti suurempia väkimassoja tapahtumaan kuin nämä aidosta pataraudasta tehdyt ameriikan lohmot!
    Ei siinä mitään mutta jos oisin itte järjestäjä niin katsoisin kernaasti sinne viivan alle kun menot ja tulot näyttelystä on ynnätty.. :poff:
    Kyllä ne esillä olevat rakkineet saa olla noita mitä siellä nytten onkin , mutta pitäisi mainostaa erilaisella metodilla..ymmärtääköhän nyt kukaan palstalla tätä pointtia? :argue:
     
  6. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    pisnes on pisnes ja mooses on mooses... :eek:

    helvetin hyvä, että on vielä tahoja joita kiinnostaa muukin kun se "mitä jää viivan alle". :D

    toivottavasti niin on oleva myös jatkossa.

    ja tee siekin soskipolisti niinku mie teen snadin näyttelyn kanssa: älä mene ollenkaan!

    kaikkia ei voi mielyttää, joten kannattaa koittaa miellyttää eniten itseään! :D
     
  7. ramair4

    ramair4 1st gear

    oisko se ehkä viisasta niin et acs ja tampereen näyttelyissä vaan jenkit ja sit ois erikseen semmoinen tupperware car show jossa nää kassamagneetit ois.
     
  8. jaketin

    jaketin Gearhead


    eipä taida olla kustannuksia ajatellen paras mahdollinen juttu..
     
  9. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Paikka pitäs sillon olla joku muu, kun Pirkka-halli tai messukeskus. Tuusulan kupla-halliin mahtuis ACS:stäkin reilusti se nähtävin osuus kun jättää hattukauppiaat pois.

    Jos noiden isojen näyttelyiden itseisarvo on paikka, jossa näyttelyt järjestetään, niin silloinhan ne on rahoitettava tuolla tilulilu-hutulla.

    Iso käsi Tampereen näyttelylle näin etukäteen, jos on ollut munaa pitää näyttely nimensä mukaisena! Lauantaina tsekataan tuo sit paikanpäällä. 8)
     
  10. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Niin siis onhan noita tuuuning näyttelyitä ympäri ämpäri myös myöhemmin. Esim. Hesassa olen aikoinaan käynyt Vanhassa Satamassa Tuning näyttelyssä ja täällä tampereella on noit 100+ -näyttelyt jossa pääasiassa tuningeja.
    Eli onhan noita. Mutta pelkkiä jenkkiauto näyttelyitä ei taida ollakkaan niin paljoa? Noissa Oulun ym ym. näyttelyis en ole käyny.
     
  11. pile

    pile Gearhead

    pitääpä taas viikonloppuna käydä tutustumassa näyttelyyn ja arvostella sen jälkeen sitä jos on tarpeen.
     
  12. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    NYMMÄÄ VASTA TAJUSIN mitä poskisolisti ajo takaa tolla mainostus metodilla!

    sehän on hot rod & ROCK show. mitä halvattua yö siellä tekee? :mad:

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  13. ramair4

    ramair4 1st gear

    sitä vaan ihmettelen et jos näyttelyn nimi on american carshow tai hodrod&rockshow ni mitä nää tuningautot siellä on?ennen oli american carshow ja siellä oli jenkejä laidasta mitä mentiin katsomaan.
    nykyään kait nimeksi vois muuttaa suomen harrasteautonäyttely ja äänenpaine show.
     
  14. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    8) HYVÄ! Olette käsittäneet pointtini aikalailla oikein-money talks..!!

    Nin ja mitä tuo YÖ siellä tosiaankaan tekee jos se on rock show? Eikös se YÖ voittanu jonku iskelmä matti ja töppö Finlandian tjtn??Tulle sitte mollioli vönkymään tonne maaliman tuskaa ja kuinka särkyvää onni on ja rakkaus lumivalkoista enneku toine menee hirtee..ARGH!!!
    Tommosta melankoliaa tulevat viljelee iloisten ihmisten iloiseen tapahtumaan.. :mad:
     
  15. ata

    ata Gearhead

    Voi nyt hyvä päivä taas...

    Sekä Helsingin että Tampereen näyttelyissä on käytännössä aina ollut myös euro- ja japsiautoja eikä pelkkiä jenkkejä. Ja toisekseen sitä on paljon muunkintyylisiä euro- ja japsiautoja kuin "tuning"-tyylisiä jos moista sanaa haluaa käyttää.

    Pitäisikö sitten Tampereellakin olla pelkkiä Hot Rod-autoja? Ei yhtään street rodia, saatikka sitten 40-lukua uudempia autoja? Jos nyt joku rupeaa nimestäkin nillittämään...

    Sitä kun on paljon muunkinlaista kalustoa olemassa tässä maailmassa kuin vain "jenkkiautoja" tai "tuning-autoja"... Itse liikuskelen jossain välimaastoissa.
     
  16. 69

    69 Gearhead

    Koko talvi ja syksy odotettu näitä kevään hienoja tapahtumia, miksi niistä pitää aina valittaa?

    Huomen aamusta alkaa mieletön vahausoperaatio näyttelyä varten!
     
  17. Dervish

    Dervish 1st gear

  18. janiluo

    janiluo Gearhead

    - Mä en ainakaan viitti mennä Tampereelle kun mä ajattelin että käyn vaan ACS:ssa...
    - Kannattaako sisään maksaa kun parkkipaikalla on hienompia autoja...
    - Joo tuuninkipelejä näytti olevan kaikki...
    - Miksi pitää olla niin isot plingpling vanteet kun 15 peltivanteet on ihan hyvät...
    - Mattamusta ja liekit pitää olla...

    :poff:
     
  19. buicksuper

    buicksuper Gearhead

  20. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Aamutuimaan lähtee bussilastillinen aiheeseen vihkiytyneitä ihmisiä meidän kylältä kohti tanpesteria. Partasen käsiohjelma vaikutti lupaavalta..


    Helmi! :p
    Onks tuo sitten sellainen "hyvä tuuninkiaihio"? Kun mobiileja kutsutaan rodiaihioiksi.. :poff:

    Eiks siellä ole tuuninkiautoja tänävuonna? No, koitetaan tyytyä noihin pääosin ameriikkalaisiin? Vai pitäiskö ehdottaa että kaikki tällaset näyttelyt lopetetaan kokonaan ja arvostellaan muiden tekemisiä ja aikaansaannoksia täällä netissä?
    Höh.
    Eikai tuon reissun ainoa tarkoitus ole vain ihmetellä jotakin peltikasoja. Itse odotan ainakin näkeväni taas paljon tuttuja, matka mukavassa seurassa ja kaiken kruunuksi maittava ateria viihtyisässä paikassa ennen sitä ratkiriemukasta paluumatkaa..
    :D
    Huomiseksi luvattiin jopa tampereelle sitä niin ääriharvinaista teepaitakeliä joten hymyillään sitten kilpaa auringon kanssa! 8)
     

Kerro tästä muillekin!