Tapahtumakuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Akseli von Gardan, 14.12.2011.

  1. Muutama räpsy i-phonen huonolla kameralla loritasta pariviikkoa sitten:

    Fort myers: hotrods & hogs:
    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    Garlits ite:[​IMG]


    Törkyrunista:
    [​IMG]

    Koneena gmc v12 , väärinpäin....[​IMG]

    [​IMG]

    Illan cruisingista Daytonassa:

    Miata v8x2:[​IMG]

    Rotiloita:[​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Näitä oli useampi , mielenkiintoinen ilmajousitettu etuhaarukka:

    [​IMG]

    [​IMG]


    Tälläisenkin sai /saa vuokrattua 8)

    [​IMG]

    Tuolla allekirjoituksen linkissä lisää kuvia jos jaksaa plärätä.

    Laitelkaahan reissuiltanne kuvia jakoon.
     
  2. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Veronkierto lava musse vm64-66 kuvista bongattu.Olitsä varmasti amerikas,ettei vaan kotomainen tapahtuma :poff:
     
  3. Nii , eihän sitä tiedä millo alkaa palmut kasvaa tännekin kun teilläkin on jo minareetti siellä Liekassa :rotfl:

    Terveisiä vaan Simohurtan kantapeikoille :poff:

    Jos tuota valkoista lavamossea meinaat niin tais olla joku kasitettu datsuni , hei ,sieltähän vois saada niitä setrikin tiiseleitä tänne meidän onnelaan....
     
  4. MudMax

    MudMax Gearhead

  5. No nyt vasta ittekkin löysin tuon tuolta kuvista , kait joku alitajuinen suojamekanismi oli säästänyt tuon huomaamiselta jo paikanpäällä ja valokuvaankin tullut vahingossa :)

    Tuon täytyy olla joskus Suomeen rahdattavaksi meinattu tai sitten se suomettuminen on tarttunu kun niitä veronkierto transameja yms tehtailtiin 80-90 luvulla....
     
  6. ekiker47

    ekiker47 1st gear

    Ja pliiiiiiiis, jos laitatte näitä tapahtumakuvia tänne, niin jotain muuta kuin noita kännyköillä otettuja kuvia. Ne kun on tasoltaan vastaavia kuin 80-luvun alun kiekkokameroilla otetut :lol: Joku, joka on sellaisen kasari-ihmeen joskus sortunut hankkimaan, niin muistaa niiden kuvien "tason" :wink: Pienten nykypokkarienkin taso on ihan jotain muuta kuin näiden "juppi iPhonien" ym. Ja elekää ottako kukaan hernettä nenäänne, sillä tuskin kukaan teistä on suunnitellut iPhonea :eek: Ymmärtänette pointtini!
     
  7. Aako

    Aako 1st gear

    Aina pittää ruikuttaa jostaki.. Tiedoksi vaan , että on ollut aika, jolloin ei ole näitä huippukameroita jokataskussa ollut ja näitä kuvia on silti kiva katsella... Mihin juuttaaseen on nykykakaroilta järki karannu...
     
  8. Joo , en jaksanu kanniskella erikseen kameraa , sitäpaitsi tuo sumuisuus vastaa omaa näkökenttää kun viihteellä ollaan , siksi saattoi lavamussekin jäädä huomiotta :rotfl:

    Kivahan se tietysti on hyvälaatuisia kuvia kattella ,mutta tällästä sattu tälläkertaa tulemaan , parhaatkaan kuvat ei kerro totuutta , paikanpäällä se on parasta!
     
  9. ekiker47

    ekiker47 1st gear

    Ainahan se jonkun pitää vetää herne nenäänsä :eek: Onnitteluni :wink: Tiedoksi vaan, että mainitsemani kiekkokamera oli esimerkkinä, esim. 80-luvun alussa oli jo myös mainioita kuvia ottavia pokkareita ja paljon paljon aikaisemminkin jo. Hyviä kameroita oli jo 1800-luvulla (ne ei tosin ehkä ollut kaikkien hankittavissa), mutta nyt eletään vuotta 2011, ja matkapuhelimia on ollut jo 70-luvun alusta lähtien, joten luulisi kehityksen harpanneen 40:ssä vuodessa huimasti etiäppäin, mutta näinhän se ei ole toiminut ainakaan kännykameroiden suhteen. Enpä tainut kritisoida itse kuvia, vaan niiden laatua, johon herra Gardan on "syytön" :odroll: BTW, rivien välistä lukeminen on muuten taito, jonka omaava pääsee helpommalla elämästä :rotfl:
     
  10. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Olisit voinut sinäkin pitää noi aivopierusi omana tietonasi, täysin turhaa vinkumista, vituttaa tommoset viisastelijat.
    Ja kyllä, vedin herneen nenääni.
     
  11. ekiker47

    ekiker47 1st gear

    Ihan vapaasti saat vedellä vaikka koko hernerokan nenuusi :lol: :lol: :lol: Ihan tässä huVITUTTAA "ruskeakielisyys", kun joku oikeasti ottaa nokkiinsa, jos joku kritisoi noita nykykännyköitä :odroll: En kritisoinut mahdollista ystävääsi, joten perseen nuolenta oli tässä kohtaa aikas turhaa :oops:
     
  12. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ekiker47, onko järkee alkaa valittaa jostain kuvien laadusta jos et itse kestä kommentteja? Kiitti Akselille kuvista, ihan sama millä otettu.
     
  13. jaketin

    jaketin Gearhead

    Tuohan on makee 8)
     
  14. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Se on myynnissäkin :D Olisit tuonu mukanas :D
     
  15. Samanvuotinen ja värinen avo ostettiin kaverille , loppureissu ajeltiin katto alhaalla , joka pysähdyksellä oli joku kyselemässä josko olis myytävänä jne , ei ole yleisiä arkiliikenteessä sielläkään enää nuo lossit.
     
  16. ekiker47

    ekiker47 1st gear

    Chevy ´53, kritiikki on aina paikallaan, kuten myös kommentit. Eiköhän tuossa nyt joku muu ollut se, joka ei kestänyt kritiikkiä/kommentteja :eek: Mutta jos mennään vittuilun asteelle, niin vittuiluun vastataan usein vittuilulla, tosin omassani vittuilu olikin "huvittuilua" eli en siis itse lähtenyt ns. samalle linjalle :wink: Elekää ottako asioita niiiiiiin itseenne :oops:

    PS. Eikös olekin muuten huvittavaa, kun on taskut täynnä iPhoneja, iPodeja ja muita hilavitkuttimia” ja sitten ollaan kuitenkin niiiiiiiiiiin Ol´Skoolia. Tuotakaan kommenttia ei oltu tarkoitettu kenellekään henkilökohtaisesti, vaan niin kuin yleisesti, mutta saa toki ottaa herneitä nenään taas ihan vapaasti, jos näin haluaa :rotfl:
     
  17. Kattelin noita erierkin ottamia kuvia ,hatun nosto ja syvä kumarrus , hienoja kuvia oot ottanu.

    Tälläkertaa vaan et ollu paikanpäällä kameroinesi ,ja aattelin että tyhjää parempi nuokin kuvat , että porukka heräilis käymään maan rajojen ulkopuolellakin... Tapelkaa lapset ,saatte tupakkia! :lol:
     
  18. mke77

    mke77 Gearhead

    tuo eka "rotiloita" o heeno, eikös ol mersu? ja sammakko iskarit :D
     
  19. ekiker47

    ekiker47 1st gear

    Haudataanpa sotakirves, jota ei oltu edes vielä hankittu :lol: En tosiaankaan kritisoinut kuviasi muuten kuin niiden tasoa, johon kukaan iPhonen käyttäjä ei ole syyllinen, paitsi sen suunnittelija ja valmistaja, joten kritiikki oli suunnattu lähinnä/nimenomaan näiden kännyköiden valmistajille. Ja tottahan se on, että jos taskussa on esim. iPhone, niin yhtä vahän vie tilaa toisesta taskusta pikkupokkari, jolla saa huomattavasti laadukkaampia kuvia. Eikä kukaan voi alkaa tässä kohtaa puolustelemaan, jotta ei kaikilla ole varaa ostella pokkareita - totuus on kuitenkin se, että esim. iPhonen hinnalla saa jo parikin laadukasta pokkaria (ellei jopa kolme!) :wink: Joten ei muuta kuin lisää kuvia komeista rotiloista oikeilla kameroilla otettuina :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!