Tarjoan harrastuksen "back burner" - kahvit....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Muki, 31.12.2008.

 1. Muki

  Muki Gearhead

  tälleen virtuaalisesti kun toi harrastuskin meni tänään ihan virallisestikin virtuaaliseksi. Valdeskär af Löijendahl on nyt siirtynyt tallistani yhden punaisen GM:n tykö ; näinhän ne merkit yhdistyy. Kesän jälkeen kerkesin peräti varttitunnin olla tallissa, aattelin jotta eiköhän toi ole nähty, ei ne itsekseen siellä rakennu.

  Vast'edes siis ihan oikeestikin virtuaaliroddari ; otattelisin, että aika monta vuotta menee ennen kuin tässä muilta kiireiltä ehtii näihin tohinoihin. Hauskaa on kyllä ollut ja välillä puolittain jännittävääkin. Mutta silloin kun aika, energia ja paatos loppuu kesken, pitää jostain tinkiä ja syksyn mittaan se selkis, nyt pitää keskittyä töihin, taloon ja mahtoollisesti familiaarisiin näkymiin.

  HIFK-miehen kanssa meillä olikin sopimus, että jos jonnekin niin ensi sijaan hälle. Näin tehtiin ja uuteen vuoteen ja uusiin kahinoihin af Löijendahl lähteköön siis yhtä kunnanrajaa etelämpänä.

  Kaikkea hyvää huru-ukoille ja muille jotta olkaahan eres puolittain ihmisiksi. Ja HIFK-miehelle onnea "uudelle" hankinnalle, johan sulla kai ehti tullakin ikävä välissä Löijendahlia.

  Yst. Terv. Virt. Rod. Muki
   
 2. jyke

  jyke 1st gear

  Juodaanpa sitten kaffit.
   

Kerro tästä muillekin!